Mixa Hyalurogel – спечелете грижа за дълбока хидратация на кожата на лицето

• 14 401
  • 474
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
1. Какъв тип е вашата кожа?
По принцип съм съм смесен тип кожа, но зимата е една идея по суха.
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми?
Редовно почиствам кожата си с измивен гел, мицеларна вода и нанасям сутрин и вечер крем + околоочен.
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви?
Да, харесвам мицеларната вода, последния ми крем беше Mixa Hyalurogel Rich и останах много доволна от него.
Сега използвам крем Mixa Sensitive Skin Expert 2в1 Хидратиращ крем за лице , но мисля че ще се върна към Mixa Hyalurogel.

# 391
1. Какъв тип е вашата кожа? - Суха и чувствителна.
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми? - Сутрин и вечер нанасям крем за хидратация на кожата.
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви? - Не, не съм.

# 392
1.мазна е моята кожа
2.използвам мицеларна вода и кремове
3.не,не съм

# 393
1. Кожата ми е чувствителна.
2. В пубертета имах акне и ходех на козметик, а сега използвам продукти за чувствителна кожа - мицеларна вода, околоочен, дневен/нощен крем за лице и посещавам козметик 1 път месечно.
3. Използвала съм продукти на Mixa. В момента ползвам Hyalurogel за интензивна хидратация и съм много доволна.

# 394
1. Кожата ми е суха и чувствителна.
2. Вечер я почиствам с мицеларна вода или тоалетно мляко и след това нанасям хидратиращ крем, сутрин задължително хидратиращ крем.
3. Използвала съм
 Mixa Sensitive Skin Expert Почистващо мляко за лице чувствителна и реактивна кожа
Mixa Sensitive Skin Expert Мицеларна вода за лице за чувствителна кожа
Мляко за тяло и всички кремове за ръце на марката.

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 16:54 от Lemy

# 395
  • Варна
Кожата ми е комбинирана, използвам хидратиращи кремове, в момента Mixa Hyalurogel Light  и съм доволна.

# 396
  • софия
Кожата ми е суха.
Използвам дневен и нощен хидратиращ крем.
Използвала съм мицерална вода на mixa

# 397
Суха
Почистване с мицеларна вода, измиване с гел, серум, дневен или нощен крем, околоочен крем.
Да - мицеларна вода за чувствителна кожа, подхранващо мляко за тяло и овлажняващ крем за ръце. Доволна съм и от трите продукта.

# 398
Кожата ми е смесена към суха.
Използвам мицеларна вода, пилинг маска и нощен крем.
В момента ползвам Mixa Hyalurogel Light и мицеларна вода

# 399
  • Пловдив
1. Какъв тип е вашата кожа? - чувствителна с леко омазняване в Т-зоната;
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми? - всеки ден измиване на лицето сутрин и вечер, нямам козметични проблеми освен раздразнения от някои продукти.
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви? - Да, използвала съм крем за ръце и мицеларна вода - доволна съм от съотношение качество и цена Simple Smile)

# 400
  • Пловдив
Кожата ми е смесен тип,използвам почистващи продукти И кремове  ,които хидратират т.кат в момента вследствие на агресивни продукти кожата ми е дехидратирана.Не съм ползвала Mixa, но   
Ще опитам.

# 401
1. Какъв тип е вашата кожа? - мазна
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми? -  измиване на лицето сутрин и вечер
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви? - Да, използвала съм крем за ръце.

# 402
  • на последния етаж
- суха и чувствителна
- миене с почистващи продукти и нанасяне на хидратиращ крем сутрин и вечер. Правя маски почти всеки ден.
- да, използвам редовно измивния продукт за чувствителна кожа на Mixa.

# 403
  • SF
Кожата ми е нормална към смесена.

Грижа се сама - почистване, крем, понякога и маски, но ходя и на козметик  за масажи и разни модерни процедури. Много ми е добра козметичката!

Още не съм ползвала продукти на Микса, но сестра ми е ползвала и ми е казвала, че е доволна. Бих искала да ползвам, заради доброто мнение на сестра ми.

# 404
Моята кожа е мазна. Грижите ми за нея включват почистване с тоник за мазна кожа, нанасяне на подходящ крем. Напоследък започнаха да ми излизат пъпки по лицето. Има периоди в които приличам на тийнейджър, а отдавна съм минала тази възраст.
Не съм ползвала продукти на Mixa , но мисля тези дни да си купя крема за ръце с овесено мляко препоръчан ми от приятелка.

Общи условия

Активация на акаунт