Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 735
  • Мнения: 16 630


Момичета  Two Hearts
Ден сряда - забравих за комисар Йомер Демир, този Санджар Ефе направо ми отнесе паметта.

Йомер и Елиф - не винаги се "разбираха", но показаха, че любовта трябва да е без  никакви условия и най-важното - трябва да има доверие. Имаха и те своите лутания понякога, но в крайна сметка разбраха, че щастието им е да са заедно.

Да видим каква ще е историята на Санджар и Наре - дали легендата за тяхната любов е само в поезията на Каврук или наистина я има, въпреки всичко.
Едно дете, и то какво дете - умно, красиво, живяло 8 години единствено с майка - заслужава и своя истински баща. Но бащата е твърдоглав и невярващ, допускащ грешка след грешка - дали в крайна сметка това дете ще е щастливо в семейство където никой не го обича /имам предвид Ефеоглу/. Офф, не знам, не знам...
Единственото което би могло да даде някакъв шанс за любовта е - Санджар да не е бил с Менекше, но едва ли това да се е случило.
А и толкова много подсказки имаме, че той и Наре ще изгарят в любовта си, но няма да си простят и че ще е невъзможно да бъдат заедно...

Впрочем, четох във ФБ /Engin Akyürek France Fans Club/ резюме за последния епизод на "КРА" който предстои да видят.
Явно самата серия ще я гледат след НГ, но всички благодарят, че всъщност са прочели края на "КРА" и че им е подарена една щастлива НГ.
Но и те преживяват за Санджар и Наре.
То кой не преживява за тяхната история, но това е действително тяхната - не това което искаме ние. Едната част от зрителите искат Наре и Гедиз, друга част искат реабилитация на Санджар и възродяване на историята му с Наре. Но лично за мен щастлив край за тях двамата не виждам. Особено с последното което направи Санджар и въобще с цялостното му поведение. Докато той се лута из лабиринтите на миналото и на собствената си гордост, Гедиз е на прав път за своята любов към Наре - той безусловно ѝ вярва и поддържа. А и детето има вяра в Гедиз амжа, също така усеща неприязността на семейството на Санджар.
Една само любов към баща от 5 дена няма да стигне... Ако и да е дал за теб 2 милиона евро.

# 736
  • Пловдив
  • Мнения: 24 566


Е, аз пък си мисля, че бащата си е баща.
Мелек си има такъв. Гедиз е приятел и то вече влюбен.
Заради детето Санджар и Наре ще започнат да се разбират - насаме и поскарват.
Но той няма да даде Наре на Гедиз - как ще стане тази работа, той си знае. Първият бой вече го видяхме.
Менекшето въобще не я мисля, особено когато Снджар разбере за роклята. Елван ще се погриже за това. Убедена съм. Спал или не спал с нея, жална й майка, когато Санджар разбере. А и няма това да са единствените й мръсотии...
Има да разбираме...

# 737
  • Мнения: 2 758
Мили дами, Честита Новата 2020 година! Здраве, обич и успехи!
Няма как да стане хубав дълъг сериал, ако няма интриги и Санджар и Наре се хвърлят в прегръдките си! Ще търпим!
И въпреки, че Менекшето е гадна- на нея и обещаха да е принцеса, не е грях да искаш да се отървеш от мизерията. Да, гадничък характер, но и тя ще плаща високата цена на опита да стане част от легендата.

# 738
  • Пловдив
  • Мнения: 24 566

# 739
  • Мнения: 16 630


Мили дами, Честита Новата 2020 година! Здраве, обич и успехи!
Няма как да стане хубав дълъг сериал, ако няма интриги и Санджар и Наре се хвърлят в прегръдките си! Ще търпим!
И въпреки, че Менекшето е гадна- на нея и обещаха да е принцеса, не е грях да искаш да се отървеш от мизерията. Да, гадничък характер, но и тя ще плаща високата цена на опита да стане част от легендата.

Да, възможно е от бедната селска къща да отидеш в богатия конак и да "бъдеш" принцеса, но трябва да имаш осанката на принцеса, поведението на принцеса, възпитанието на принцеса и най-вече сърцето на принцеса.
Иначе си оставаш просто -  Менекше... Менекше, което ще си прикрива характеристиката още известно време, но все някога ще си покаже истинското лице.
Тежко  му и горко тогава на Санджар.

Класата си е класа - едната с големи за размера ѝ чехли /дори и с това подсказват, че не е в обувките на господарка на къщата/, другата с високо вдигната глава - влезе и излезе точно като принцеса.
Тази сцена и съпоставката между двете е като да сравняваш шампанско и айрян.

Ама не знаем какъв е вкуса на Санджар - дали ще оцени айрянчето при това фалшиво /без съдържание - демек без мляко/ и шампанското...

Общи условия

Активация на акаунт