От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 19

• 45 971
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
За колко време стигат курсовете на ggbg напоследък? Знам, че има някакво забавяне, но тъй като напоследък изобщо не обръщам внимание, а и отивам да си взимам пратките поне седмица по-късно, след като ме уведомят, че са в България, нямам никаква идея. Чакам обаче една пратка на техен адрес тази седмица, която ми е важна за едно пътуване.

# 316
Моите последни 3 пратки от Англия ги обработиха в четвъртък късен следобед или в петък. Май имат много пратки и се бавят не с превоза, а с обработката по-скоро. От Германия преди седмица дойде точно навреме, както са го обявили в сайта им.
За колко време стигат курсовете на ggbg напоследък? Знам, че има някакво забавяне, но тъй като напоследък изобщо не обръщам внимание, а и отивам да си взимам пратките поне седмица по-късно, след като ме уведомят, че са в България, нямам никаква идея. Чакам обаче една пратка на техен адрес тази седмица, която ми е важна за едно пътуване.

# 317
  • София
Още няма мейл, че пратките от тазседмичния курс са обработени. Вчера звъннах да питам за друго нещо, и питах и за това - имали много пратки и не смогват да ги обработят. Най-рано днес да очакваме мейл.

# 318
Вчера и аз им звъннах, още в сряда вечерта е пристигнал курсът. Обработваха го вчера, но и аз още нямам мейл.

# 319
  • гр. София
Аз днес си взех пратките от тазседмичния курс от Англия.

# 320
  • София
Днес ми донесоха и моята пратка.

# 321
Някой скоро да е поръчал от tkmaxx успешно явно режат бг карти но и с revolut отказва.

# 322
  • Варна
Привет момичета! Някой да е ползвал  услугата "вземане от адрес" в Англия и на коя фирма превозвач!?
Препоръчайте ми фирма за вземане на детски мебели от адрес в Англия! Благодаря!

# 323
Всички имат цена на км, някои в едната посока, някои в двете.. Виж им условията, сметни си приблизително и ги питай после реално колко ще ти струва, че мебели, усещам как може златни да излязат...

# 324
  • Sofia
Привет момичета! Някой да е ползвал  услугата "вземане от адрес" в Англия и на коя фирма превозвач!?
Препоръчайте ми фирма за вземане на детски мебели от адрес в Англия! Благодаря!

И това е вариант, но доста скъп, доколкото съм запозната.
Знам, че някои от момичетата си организират вземане на стоката с куриер, който да я транспортира от продавача / търговеца до склада на превозвача. Така излизало значително по-евтино, но повече подробности не мога да дам.

# 325
Аз съм ползвала доста пъти Габиели, но преди доста време. Сега не знам условията, но помня, че беше доста изгодно към 10паунда в рамките на Лондон. За по- далечни разстояния търсех куриери, но там излизаше по- скъпо и за мен голяма галимация.

# 326
  • Бургас
В GGBG можеш ли да си опишеш пратката която чакаш с тракинга. До сега съм се блещила и не откривам. Или е така като в склада им в Англия, Германия Испания получат пратка я описват в акаунта ми по ИД? Или като пратката пристигне в Бг Thinking

# 327
  • Варна
Благодаря ви, момичета!
Аз ползвам Габиели , но само ако имам пратки за вземане от адрес в Лондон!
Затова питането ми беше, ако някой ползва местните куриерски фирми в Англия и има опит да пише може и на лични кои са и как работят?!

# 328
  • София
Някой скоро да е поръчал от tkmaxx успешно явно режат бг карти но и с revolut отказва.
Току що пуснах поръчка и ми дръпнаха парите. С българска карта съм.

# 329
  • София
Току що пуснах поръчка и ми дръпнаха парите. С българска карта съм.
И аз пускам всяка седмица, проблеми с плащането не съм имала.

Общи условия

Активация на акаунт