Кога и какво Ви накара да се почувствате жена, за първи път?

• 8 582
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Защо е важно да дава ли? Ами защото, както казах, важно е мъжът да изглажда живота, не да го затруднява. Ако е от тия, дето се запъват на всяка крачка, то ако заживееш, става следното: запъва ти се за нещо малко, да не загуби примерно 20 лева. И от това запъване следват загуби и пропуснати ползи за много повече. Щото малките камъчета обръщат голямата кола. Вторият ми мъж, ако не беше щедър, ако все се чудеше да не се мине, щеше много да се мине. Но понеже повярва в мен, сега си бере плодовете, вкл. и финансови. Та така, ако си скъперник, тоест ако смяташ харченето за разход, не за инвестиция, то няма да имаш и възвращаемост от инвестицията.

# 121
  • Пловдив
Скрит текст:
Защо е важно да дава ли? Ами защото, както казах, важно е мъжът да изглажда живота, не да го затруднява. Ако е от тия, дето се запъват на всяка крачка, то ако заживееш, става следното: запъва ти се за нещо малко, да не загуби примерно 20 лева. И от това запъване следват загуби и пропуснати ползи за много повече. Щото малките камъчета обръщат голямата кола. Вторият ми мъж, ако не беше щедър, ако все се чудеше да не се мине, щеше много да се мине. Но понеже повярва в мен, сега си бере плодовете, вкл. и финансови. Та така, ако си скъперник, тоест ако смяташ харченето за разход, не за инвестиция, то няма да имаш и възвращаемост от инвестицията.
Докато жената държи да са си просто непознати с мъжа или отскоро познати, с високата вероятност той никога да не я види отново, ако нещо ѝ щукне, то тя няма закъде да се напъва непременно да очаква да се харчат суми по нея, само защото се е родила от женски пол. Не парите на мъжа карат жената да се чувства жена!

Думите ти на теория може и да ти изглеждат правилни (поне в твоята глава и според опита ти от двама мъже), само че на практика огромен брой мъже не виждат причина прибързано да влагат пари (колкото и глупаво да звучи, но ти така се изрази и затова аз също обсъждам това) в напълно непозната, но за сметка на това изискваща мъжките пари жена, когато е твърде вероятно това вложение да се окаже нахалост. Ще ти припомня, че много от съвременните млади жени успоредно излизат на срещи с поне двама мъже (често са и повече), докато се наканят кого точно да изберат, поради което има най-малко един губещ (или няколко губещи) от целия този скрит женски театър.

В търговията и производството, възвръщаемост от вложението може да се очаква тогава, когато това, в което се влага, не е рискова стока или услуга, която си мени мнението на 180 градуса без видна причина и не може да се разчита на нейното постоянство в дългосрочен план.
 Когато рисковете са 50% (при двама мъже, "изпробвани" успоредно от една жена) или доста по-високи (ако разиграва така няколко мъже), това е по-скоро сляпо залагане на Руска рулетка, където дори привидно по-опитният и печеливш може да загуби, защото въртящото се топче е непостоянно и съвсем изненадващо - против всякаква логика - може да влезе в произволен джоб на рулетката.

# 122
  • София
Баси сметкаджията, честно!
Дори аз не смятам къде са ми отишли 20 лв за почерпка.

# 123
Защото ги имаш. Мъжете с по-скромни възможности обаче трябва да цепят на две всяка стотинка, да покажем разбиране.

# 124
  • Пловдив
Искаш ли да пробваш (или друга като теб, но необвързана) колко евтино излиза да плащаш разходите на непознат мъж при всяка от вашите срещи? Даже няма нужда да го возиш в твоята хубава кола - може просто да му плащаш таксито. През това време е твърде вероятно той да се опитва да те поставя във всевъзможни неудобни за теб случки, които целево е създавал, за да те пробва как ще реагираш при тях. Дори и след месец на ежедневни срещи по ресторанти (за твоя сметка, естествено) не е сигурно, че ще пожелае да продължите да се виждате. Успоредно може и да бройка още една-две други жени, също поемащи разходите му.
 Лесно е да пишеш във форум за 20 лева, когато това не отразява действителността за десетки хиляди подобни случаи в България.

# 125
  • София
Искаш ли да пробваш (или друга като теб, но необвързана) колко евтино излиза да плащаш разходите на непознат мъж при всяка от вашите срещи? Даже няма нужда да го возиш в твоята хубава кола - може просто да му плащаш таксито. През това време е твърде вероятно той да се опитва да те поставя във всевъзможни неудобни за теб случки, които целево е създавал, за да те пробва как ще реагираш при тях. Дори и след месец на ежедневни срещи по ресторанти (за твоя сметка, естествено) не е сигурно, че ще пожелае да продължите да се виждате. Успоредно може и да бройка още една-две други жени, също поемащи разходите му.
 Лесно е да пишеш във форум за 20 лева, когато това не отразява действителността за десетки хиляди подобни случаи в България.

Ама то сериозно ли мислиш, че умен, интелигентен, знаещ какво иска и т.н.мъж ще се занимава цял месец да развежда напред-назад точно такава евтина актриса? И че това е действителността на хиляди подобни случаи? Това не е сериозно!

# 126
  • София
Мъжът е мъж. Трябва да може да се прибере и пеша. Ако на третата среща се наложи пак да го черпя, че включа доста сарказъм, така че може и да побегне. И всичко това ще ме накара да се почувствам аз като мъж. Между другото, съм го правила, просто за да видя как е. Забавно, но не и комфортно.
Ей, сетих се за още един типаж "мъже". Не ходят по заведения, а на гости в квартирата на мацката. Тя готви, тя купува пиенето. И секс дава. Тъй като е в домашна обстановка, тя почти се чувства жена и е по-трудно да се усети, че си отглежда муньо.

# 127
  • Пловдив
Скрит текст:
Ама то сериозно ли мислиш, че умен, интелигентен, знаещ какво иска и т.н.мъж ще се занимава цял месец да развежда напред-назад точно такава евтина актриса? И че това е действителността на хиляди подобни случаи? Това не е сериозно!
Да я развежда преди кое? Преди да станат двойка, преди тя да му се отдаде, или преди нещо друго? Нали се сещаш, че ако се пак станат двойка, няма изведнъж да спрат със срещите, а ще продължат (макар и може би не всеки ден) с тях и през годините напред, в които са заедно? Или мислиш, че след периода на ухажването изведнъж жената започва да поема половината сметки? Питам, понеже в тази и още няколко теми в последните дни тук се изписаха цели романи от страна на жени, които упорито твърдяха, че нямало да се чувстват жени, ако те трябвало да поемат дори и малка част от общите разходи. А щом е така в техните представи, познай кой тогава се очаква да поема разходите!? Тези твои "20 лева" са смешни в сравнение с това, което се очаква мъжът да плаща цял живот, ако попадне на някоя, която само изисква и създава харчове, без да иска да допринася за връзката по начин, различен от отваряне на краката. Този тип търговия на тяло срещу мъжките пари, който немалко жени практикуват, никак не мога да го нарека женствен. Женски е, жени го прилагат, но не е женствен.

# 128
  • София
Леле, как извъртя нещата. Не ми се обяснява, но мисленето ти е тотално сбъркано. И по-зле ще става.
Вземи си куче.

# 129
  • София
Игриви крачета, преди да станат двойка! Останалото няма да се хабя да чета.

# 130
  • Пловдив
Скрит текст:
Леле, как извъртя нещата. Не ми се обяснява, но мисленето ти е тотално сбъркано. И по-зле ще става.
Вземи си куче.
Куче не ща - предпочитам кучка.

Скрит текст:
Игриви крачета, преди да станат двойка! Останалото няма да се хабя да чета.
Е, ти да не мислиш, че мнозинството хора още на втора-трета среща решават да стават двойка? Има жени, които обичат да протакат това дълго във времето, с възможно повече излизания на вечери (най-сладко е за тях, ако въртят още един-двама такива). С такива не се занимавам, но ги има ужасно много на брой и някои по-доверчиви и влюбчиви мъже изгарят от подобни разиграващи ги сметкаджийски жени.

# 131
  • BG
Аз предлагам тогава да не търсиш жена, а да се абонираш за някой публичен дом. Плащаш и получаваш. Чиста работа.😁 Иначе аз лично се почувствах жена, когато станах майка.

# 132
  • Пловдив
Скрит текст:
Аз предлагам тогава да не търсиш жена, а да се абонираш за някой публичен дом. Плащаш и получаваш. Чиста работа.😁 Иначе аз лично се почувствах жена, когато станах майка.
Точно това съм писал, че е глупаво и не е женствено. Нито пък аз го одобрявам. Интересно, ти въз основа на кое прочетено реши да пишеш обратното, че и да даваш предложения? Smiley

# 133
  • BG
Възоснова на всичките ти мнения, където си личи колко те е страх някоя алчна женица да не те прилага.😁😁😁

# 134
  • Пловдив
Скрит текст:
Възоснова на всичките ти мнения, където си личи колко те е страх някоя алчна женица да не те прилага.😁😁😁
Цитирай поне едно мнение, където съм писал, че нямам против плащането срещу женска компания. Simple Smile Напротив, писал съм неведнъж, че съм строго против това. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт