2. Аз пък съм чувала добри отзиви за ресторанта до Гребната и са ми казвали, ако ходя в Пловдив- там да ида, че и аз обичам морски дарове

3.на първа среща ще да е най-вероятно след работа, гладна съм; няма как на кафе/ в парк. Но и други ти казаха - отивате някъде на непринудено, = не скъпо място, та пицарията ми звучи адекватно ( що не и каза, че и там има ризото/спагети с морски дарове
)4. Ако искам да впечатля този мъж, на първата си среща ще се изтупам с висок ток, та не виждам как ще се разхождам, при това - вечер. Ето обратния случай: моя приятелка излиза на среща. Той я води на суши. Тя яде много малко, та поръчала си "име" 10лв било. Той напоръчвал, ял. Сметката била около 100лв и той и казал да си я поделят

5. преди години имах рег в нещо като Тиндер, не помня името за ок. 5 дни. Ми само некви кретени ми пишеха директно за секс(батка стайл) или женени чички. Изтрих го.
Тез мацки според мен са те пробвали с ресторанта, за да преценят какъв стандарт можеш да поддържаш. И да, пълно е с "кухи лейки". Аз не бих предложила място, а ще оставя той да избере и по това ще преценя какъв човек е.
6. добре, ако с мацката си допаднете, бихте ли стигнали до момент "хайде да идем в Копривщица за уикенда" - как ще се осъществи като нямаш книжка; тя с нейната кола ли ще те вози?
Аз съм ходил с жена в Копривщица точно. Пътувахме с влак и си изкарахме чудесно.

Ма то наистина било забавно