Кога и какво Ви накара да се почувствате жена, за първи път?

• 8 568
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
Това е манталитет. Дори един ден да изкарва добри пари, пак ще се чувства прецакан. Бедна душа е това за мен и няма общо с това дали ще похарчи 5 лева за дюнер или 150 за вечеря. И за петте лева ще реве 2 месеца

# 196
  • Пловдив
Скрит текст:
Вече си несправедлив! Нали каза, че жена те е вземала с такси от един град до друг? Значи и жените са щедри! Wink
Едит - група жени ще те водят на ресторант?! Успешна била стратегията ти! Flushed После ако те заведат и на някое уединено място... Joy
Тази жена е с 20-30 бонбона месечен доход, та муха я ухапало за едно такси. Simple Smile Плюс това, след телефонни разговори цял месец преди срещата. И дойде с такси в Пловдив по нейно хрумване в полунощ, без дори да ме предупреди.
 Аз също съм вземал жена от София към Пловдив с такси поне 20 пъти (по няколко пъти месечно), макар и да ми е струвало почти цялата сума от месечния доход. Двата случая са много различни, защото процентът похарчени пари от общия доход е коренно различен.

Скрит текст:
Това е манталитет. Дори един ден да изкарва добри пари, пак ще се чувства прецакан. Бедна душа е това за мен и няма общо с това дали ще похарчи 5 лева за дюнер или 150 за вечеря. И за петте лева ще реве 2 месеца
Смея се буквално на глас. Sweat Smile Кога ще продадеш този сценарий на Холивуд?

# 197
  • София
Колко взима тя, колко взимам аз, колко, колко, пари, пари, пари.....
Джизъс.

# 198
  • Пловдив
Колко взима тя, колко взимам аз, колко, колко, пари, пари, пари.....
Джизъс.
Ами, добре - не ми пука колко вземаш ти, просто искам 30 секунди след като се видим за пръв път да хванеш такси и да ме заведеш на рибен ресторант да поръчвам за твоя сметка. Smiley Гледам, че парите не са ти проблем и си над тези неща. Кажи дата, час и отиваме да похапнем!

# 199
офф, с глас се смея. Сещам се също, че по плажната в Обзор предлагат попчета, сафрид, цаца, миди и дребни скариди. Има и места за сядане. Еми рибен ресторант си е, нали. Ама има и един в гр. Бяла...

# 200
  • София
Ами, не са! Не парите са проблема.
За да стигнем до среща, аз ще съм видяла нещо в теб, капиш?

Не може да си толкова дребнав, освен многословен. И двете са адски дразнещи. Ти изобщо не схващаш разговора, следваш си твоята линия на опявка и това е. Защо АЗ не срещам подобни хора - ни мъже, ни жени? Защо аз не се чувствам преебана? Замисли се, излез от тази въртележка в която си - тиндъри миндъри.

# 201
  • Пловдив
Скрит текст:
Ами, не са! Не парите са проблема.
За да стигнем до среща, аз ще съм видяла нещо в теб, капиш?

Не може да си толкова дребнав, освен многословен. И двете са адски дразнещи. Ти изобщо не схващаш разговора, следваш си твоята линия на опявка и това е. Защо АЗ не срещам подобни хора - ни мъже, ни жени? Защо аз не се чувствам преебана? Замисли се, излез от тази въртележка в която си - тиндъри миндъри.
 Много оправдания, много нещо. Да караме по същество: Вадиш пачките и ме водиш на рибен ресторант "Миконос" или "Дуняс" в Пловдив, където цените са много приятни за джоба ти. Simple Smile И няма да мрънкаш колко и какво ще поръчвам. Не бъди дребнава и сметкаджийка, а мисли за самото изживяване и се забавлявай! Simple Smile Вие точно такива ми ги пишете, но народът правилно е казал "На чужд гръб и сто тояги са малко". Нека обаче те поставя на мястото на плащащия и да видим колко ще си нахъсана тогава. Sweat Smile
 supercarsnet кльомба abv.bg

# 202
  • София
Кой се оправдава?
Заповядай в София, до Пловдив не мога да стигна. Ще те заведа на хубав ресторант, обещавам.

# 203
Бананчооо, вече, както виждаш, цяла благотворителна група се събира. Ще поръчваш и янгнета-магнета, дори и дзадзики, споко. Ние ще си лафим по женски, па току виж, Зеем та забършем по един от съседната маса, пардон, си разделим лефера Simple Smile На теб ще ти остане радостта от хвалбата( а може и за вкъщи "да загърнеш" в няколко салфетки).

# 204
  • Пловдив
Скрит текст:
Кой се оправдава?
Заповядай в София, до Пловдив не мога да стигна. Ще те заведа на хубав ресторант, обещавам.
Пиши на лични в кой ден от 2020 г. ти е удобно. От 5 януари нататък спирам работа и по всяко време ще мога да отида до София.

# 205
  • София
Е, хайде де. И рибата ти ли трябва да чистя?

# 206
Ms.Gorgeous, можеш да разчиташ на мен, макар да смятам, че ако се появя автора ще избяга с писъци. Предлагам "Густоза" Simple Smile

едит- Крачко правилно ми подсказа, че съм се объркала и не е автор той, за това се поправям и казвам, че не автора ще бяга, а самия Мустанг Wink
м/у другото, с мацката с рибния, ако мен ме беше подразнила така, щях да я заведа някъде да и поръчам пържена скумрия, че и с гарнитура "попарен" зеленчуков микс "Мигелито" щях да я поглезя Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 00:03 от летящата

# 207
  • София
Ms.Gorgeous, можеш да разчиташ на мен, макар да смятам, че ако се появя автора ще избяга с писъци. Предлагам "Густоза" Simple Smile
Е, няма да го водим из кварталите. Ще го водим из вечерна София - така прекрасна 😊

# 208
  • Пловдив
Поради каква причина авторката на темата (Lea_Lea) би избягала при появата ти? Smiley Щом се чувстваш жена, би трябвало да не си страшна.

# 209
Как си оплете кошницата... Joy
На автогарата ли ще чакате Мацко и ще приготвите ли червения килим, посипан с розови листенца, когато слезе от автобуса? Wink

Общи условия

Активация на акаунт