Кога и какво Ви накара да се почувствате жена, за първи път?

• 8 552
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
Представяш ли си? Гладна съм и набързо сърфирам в тиндъра да намеря кой да черпи..

# 226
  • София
Пироне, риба тон има в София. Топ качество.
Не ми говори за консерви и китайско, че рязко ми призлява.

# 227
  • France
Тиндър, новият Uber eats. Joy

# 228
Ти да видиш, жребчо ходил в тоя ресторант 2012 ... преди 7 години. И още му се свидят парите за едни калмари. Божкееее.  ЖДНБ.

Ич ми не доождай у Софето, че таквиз кат теб ги не щем тука.

# 229
Начи, неправилен извод е достигнал - да не давам повече на жени да ме измуфтят с рибен ресторант. Правилният извод е как да черпи на рибен ресторант и насреща да получи същата или по-висока стойност. Като минимум примерно да докара нещата до приличен секс с екстри. Защото ако не се скъпи, и отсреща може да не му се скъпят.

Аз като се замисля, моят след три срещи ме черпи СПА, а аз след това още много му бягах по тъча. И продължи да ме гони, не си остана с вечната тъга по там колкото пари е дал. И накрая си спечели наградата и инвестицията не отиде на вятъра. Ма това е щото има акъл.

# 230
Трябва и да не си крайно меркантилен. Трябват и поне малко социални и комуникативни умения. Трябва и поне малко чуваемост да има. Жребчо само едно си знае и едно си бае и вечно той е прав и никой друг няма по-вярно мнение от неговото. Ем, нали се сещаш, че след 10тото такова лазене по нервите с изпълнения от тип детската градина ама в лицето на 38-42 годишен мъж, който не може и един собствен ник да задържи повече от 2 дена и ти идва да си тръгнеш - я от срещата, я от темата тук.

# 231
Жребчо пак ме развеселява. Все едно аз да помня как в 10-ти клас съм се запознала с момче в дискотеката, забили сме се, ама то после не ме е потърсило и да дрънкам как всички дискотеки са пълни с боклуци, пък само клуб 111(мисля така се казваше в Лао Лин на времето) да съм видяла. И какви върхове само, консерва Тон и цаца....Пак казвам, трябваше на скумрия да я заведеш!

# 232
Водете го в Тенебрис да го щипете в тъмното.

Пирончо трябваше да хване един толстолоб от Гребната и да си го изпекат на огън, стил сървайвър.

# 233
Пирончо като чуе 75лв на човек, при това дегустационно меню, свят ще му се завие, иначе идеята е интересна.

# 234
Дегустационните менюта са си идеални - хем джиджено за Инстаграм, хем се знае цената предварително.

# 235
Темата ме подсети за един екземпляр, с който ходих преди няколко години, докато бях студентка."Ходихме" 1 месец, за мое оправдание ще кажа, че бях в депресия като го срещнах.
Тоя човек вечно беше начумерен на дискотеките, мен явно това ме впечатли ;д След като започнахме да "излизаме", ден след ден не сме ходили никъде да седнем да пием или хапнем нещо.
Отначало започна да муфти мен за цигари, после приятелката ми.Като ходихме в неговата стая си носехме и кутиите с цигари.Постепенно съквартирантката ми, която  харесваше още по-тъпият му съквартирант, престана да идва с кутия, а си носеше само по 1 цигара Grinning
Веднъж т.н ми "гадже" ми вика:"Мама се е объркала и ми е пратила повече пари този месец и аз си накупих дрехи".
Няколко дни по-късно осъзна, че парите са били за да си плати общежитието...
Първият и единствен път, в който "излязохме" на заведение/кафе беше защото той спечелил безплатна бира от някакви капачки..... :Д
И той си плаща с капачките бирите, аз си плащам моята сметка и умрях от срам + разказ гарниран как го било страх да заминава на морето(работел лятото там), некви мутри щели да го пречукат... Явно осъзнаваше, че скоропостижно ще бъде зарязан и се опитваше да бъде съжален...
И след уникалната среща си купи голям дюнер и го изяде, докато вървяхме в дъжда защото нямахме пари за такси/нито аз за дюнер/, въпреки, че той любезно ми предложи от неговия.....
И как чакаше съквартиранта му да се върне за да има какво да яде, или пък че и аз го издържах, въпреки, че също бях студентка и нашите ми пращаха пари....Във всъкакъв друг аспект, беше пълно мекотело, чак този 1 месец с него ми се видя много по-дълъг, явно и не него също, щото като го зарязах разправял, че сме ходили 1 година :Д
Ама пусто като гледах, че има мускули и татуси...;д
После бързичко се научих, че други неща са важни.Темата ме присети за тоя индивид.

# 236
Нидейте така, че пирончо до пенсия ще ги мрънка тия 75 лв.

# 237
  • Пловдив
Съставяйте списък за коя от вас 160 кинта почерпка на непознат са нищо пара и след Нова година ще се изреждате да ме черпите на първа среща с по толкова.
 Даже може да е в нормално ресторантче, където порцийката от 100 грама не е 20 евро, ами 5 евро. Аз ще си поръчвам няколко такива (защото на една по-горе с нейните прословути 20 еврака нещо не ѝ излезе женската математика и бързо забрави как бях описал, че въпросната жена си беше поръчала две рибни ястия, две салати и няколко пиета), пък накрая пак ще ги добутам до над 100 лева.

Така, пишете списъка, разбирайте се коя на коя дата ще ме черпи и от мен имате пътуване до вашите населени места, за да ме водите по ресторанти, защото виждам как парите за нищо ги нямате и муха ви ухапала да харижете едни 100+ лева за непознат човек. И ако се представите на ниво, след 3 или още н- на брой срещи може и да ви пусна (TSoT TM: "И накрая ще си спечелите наградата"). Ама не е сигурно. Но все пак канете ме отново и отново по ресторанти и каквото сабя покаже. Smiley

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 21:09 от Маце писи

# 238
Е, и аз  се "оспомених" (като каза "пусто татуси гледах"). ОгледАх се в бармана на кварталното ни сборище. Пича външно от всякъде мой стил. На всичко отгоре и дума си имахме, та ми се стори умен, просто в кофти момент. Излизахме няколко пъти; ще го запознавам с брат ми на китайски. Не му платили от бара, платих аз. Това се повтори няколко пъти. Закъсняваше за работа, изгониха го. Не си плати квартирата - отиде да спи при приятел. Почвам, ''дай да потърсим в джобса" - нямам комп, направи ми СВ. После питам "пусна ли", отг - нямах време. Казва на приятели "тя летящата ще ме прибере у тях". Накрая ме осветли как с бившата 1месец били на св.... и ш..., щото нещо "не излитал самолета". Спестих си преживяването...

# 239
Тънкият момент тук е, че не си непознат... в смисъла, който влагаш. Колкото повече пишеш, толкова повече се закопаваш, а всички ние все повече се забавляваме Laughing

Общи условия

Активация на акаунт