Кога и какво Ви накара да се почувствате жена, за първи път?

• 8 568
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
Наистина е отблъскващо мъж да отговаря на въпроса от темата.

# 76
Скрит текст:
Скрит текст:
Не е точно така, я си представете, че сте на остров, без други човешки същества... много ще ми дреме жена ли съм, не съм ли. Няма сам, след като си заобиколен от други Wink
Въпросът е отправен към хората тук, бидейки част от съвременното ни общество в населена среда с мъже и жени. Освен това, питането е какво е накарало някого да се почувства за пръв път жена, а не дали ще се чувства жена някога в бъдещето, предполагаемо (т.е. никога за 99,9999999999% от хората на земното кълбо), ако попадне на изоставен остров.

След като питането е "какво е накарало някого да се почувства жена за първи път", ти що дириш тук? Неми отговаряй, ако обичаш Wink
Писал съм кога съм се почувствал като жена - когато от мен се очакваше да отида в нечие жилище и там да съм на пълна издръжка и да съм доволен от това, както много жени целево искат да са изцяло на мъжка издръжка и да не ходят на работа (без значение дали ще раждат след 5, 10 или 20 години), а ако може и мъжът да ги приебере в жилището си.
ти свързваш издържането и лентяйстването с усещането за жена. Така разбирам аз твоя пост. Това, че си отказал е в пълен синхрон с ежедневните откази на жените да ги издържат женени чичовци/биячи и т н. В 21-ви век всички хора искат да работят и да разчитат на себе си. АКо жената гледа мъжа да подсигури, има предвид децата им, не нея самата (което разбира се не значи, че няма и такива, а че са значително по-малко), защото жена и с 800лв може да си живее прилично, а те съвсем не са трудни за изкарване.

# 77
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Не е точно така, я си представете, че сте на остров, без други човешки същества... много ще ми дреме жена ли съм, не съм ли. Няма сам, след като си заобиколен от други Wink
Въпросът е отправен към хората тук, бидейки част от съвременното ни общество в населена среда с мъже и жени. Освен това, питането е какво е накарало някого да се почувства за пръв път жена, а не дали ще се чувства жена някога в бъдещето, предполагаемо (т.е. никога за 99,9999999999% от хората на земното кълбо), ако попадне на изоставен остров.

След като питането е "какво е накарало някого да се почувства жена за първи път", ти що дириш тук? Неми отговаряй, ако обичаш Wink
Писал съм кога съм се почувствал като жена - когато от мен се очакваше да отида в нечие жилище и там да съм на пълна издръжка и да съм доволен от това, както много жени целево искат да са изцяло на мъжка издръжка и да не ходят на работа (без значение дали ще раждат след 5, 10 или 20 години), а ако може и мъжът да ги приебере в жилището си.
ти свързваш издържането и лентяйстването с усещането за жена. Така разбирам аз твоя пост. Това, че си отказал е в пълен синхрон с ежедневните откази на жените да ги издържат женени чичовци/биячи и т н. В 21-ви век всички хора искат да работят и да разчитат на себе си. АКо жената гледа мъжа да подсигури, има предвид децата им, не нея самата (което разбира се не значи, че няма и такива, а че са значително по-малко), защото жена и с 800лв може да си живее прилично, а те съвсем не са трудни за изкарване.
Очевидно не си наясно какъв огромен прожент от младите жени се чудят как да не работят и да се лепнат за някой мъж да ги издържа. И тук дори нямам предвид обичайните заподозрени - златотърсачките и кифлите, а привидно нормални жени, чийто обикновен външен вид обаче заблуждава силно! Ти, като си жена, съвсем логично е да нямаш опит с подобни жени, защото все пак не пред теб проявяват тези си черти, а пред мъжете, които са целта им. Поради същата причина и мъжете не се сблъскват с добре познатото "Мацка, да те черпя едно от мен?".

Скрит текст:
Наистина е отблъскващо мъж да отговаря на въпроса от темата.
Това е просто тема във форум с цел обсъждане. Какво целиш с тези пресилени изразни средства?

# 78
Не бе, далаверата не е само да не работиш. За мен "женската" работа следва да е лека, като не е натоварена с отговорност да покрива основните неща на семейството. Женските пари следва да са за екстри, или за по-бързо покриване на някои цели, но само ако жената реши - не може мъжът  да разполага. А най-сладкото е мъжките пари да са общи, женските - нейни. Аз не го постигнах, надявам се дъщерите ми да имат такъв модел.

А в момента рейтът за издръжка на плеймейтка дори ми се вижда нисичък. Та - не си заслужава жената да не работи. Но трябва да има опцията да не работи, а ако работи - да е главно за кеф и ако има стрес, да напуска, да няма натиск да връзва бюджета.

# 79
Покрай мен всято женоря работи. И да, може да не може сама да си позволи яхти, но разходи и тн- да. Единствено подкрепям мнението ти, че вероятно като жена пред мен някои техни качества няма да се проявят. Исках да ти допълня, че жената искала апартаменти/коли и т н - тя няма как да ги получи, ако ти сам не и ги дадеш =винаги можеш да откажеш. И също, бившия бил оставил на бившата нз кво си там и ми казваше: "не ме е яд, щом веднъж съм успял да изкарам пари да ги купя, ще успея пак". И успя, ще успява и след мен. Успешните хора знаят, че парите са най-малкия разход и най-лесно постижими, ако имаш качества, а тях няма кой и как да ги ограби.
Ако говориш за 20-25годишните, прав си, от тях нямам наблюдения, но въпреки това, много наивно ми звучи; все пак, света не е пълен с мъже(както се вижда и във форума), готови да задоволяват всякакви прищевки, зарад едното..."йони".

# 80
  • Пловдив
Скрит текст:
Не бе, далаверата не е само да не работиш. За мен "женската" работа следва да е лека, като не е натоварена с отговорност да покрива основните неща на семейството. Женските пари следва да са за екстри, или за по-бързо покриване на някои цели, но само ако жената реши - не може мъжът  да разполага. А най-сладкото е мъжките пари да са общи, женските - нейни. Аз не го постигнах, надявам се дъщерите ми да имат такъв модел.

А в момента рейтът за издръжка на плеймейтка дори ми се вижда нисичък. Та - не си заслужава жената да не работи. Но трябва да има опцията да не работи, а ако работи - да е главно за кеф и ако има стрес, да напуска, да няма натиск да връзва бюджета.
Това ли е нещото, което ще те накара да се почувстваш жена? Да си изцяло на издръжка на мъжа си или поне да не се налага ти да даваш твои пари за общия бюджет? Simple Smile И да можеш по всяко време да спреш да работиш, за да легне цялата оговорност и тежест за това върху мъжа?
 Напомня ми на следното видео:
Скрит текст:

Скрит текст:
Покрай мен всято женоря работи. И да, може да не може сама да си позволи яхти, но разходи и тн- да. Единствено подкрепям мнението ти, че вероятно като жена пред мен някои техни качества няма да се проявят. Исках да ти допълня, че жената искала апартаменти/коли и т н - тя няма как да ги получи, ако ти сам не и ги дадеш =винаги можеш да откажеш. И също, бившия бил оставил на бившата нз кво си там и ми казваше: "не ме е яд, щом веднъж съм успял да изкарам пари да ги купя, ще успея пак". И успя, ще успява и след мен. Успешните хора знаят, че парите са най-малкия разход и най-лесно постижими, ако имаш качества, а тях няма кой и как да ги ограби.
Ако говориш за 20-25годишните, прав си, от тях нямам наблюдения, но въпреки това, много наивно ми звучи; все пак, света не е пълен с мъже(както се вижда и във форума), готови да задоволяват всякакви прищевки, зарад едното..."йони".
Да, де, именно защото "парите са най-малкия разход и най-лесно постижими", затова явно огромен процент жени панически искат да се отърват от това да плащат дори и за собствените си харчове и чакат на мъжете да им покриват разходите. Пак ще повторя - имам предвид младите жени от, да речем, 18 до 35 години. По-възрастното поколение е ясно - през Комунизма всички бяха длъжни да работят. Но сега нещата са коренно различни.

# 81
  • Пловдив

Очевидно не си наясно какъв огромен прожент от младите жени се чудят как да не работят и да се лепнат за някой мъж да ги издържа. И тук дори нямам предвид обичайните заподозрени - златотърсачките и кифлите, а привидно нормални жени, чийто обикновен външен вид обаче заблуждава силно!
Колко процента са и как ги изчисли?
Нали се сещаш, че ако кажеш: "ами аз вече десет такива съм разкарал", ще те питаме с какво ги привличаш ти/приятелите ти все такива. Wink

# 82
Ми да, това ме кара да се чувствам по-леко, по-фриволно, да си мисля красиви дамски неща, бе изобщо - живот, да не се товаря. Иначе хем искат да си като мъж, отговорна, хем да се правиш на нежна и тъпа.

Та определено би ми било по-дамско и лежерно да си разполагам с дохода за фриволни елегантности, не за пълнене на скучни и адски скъпи фамилни дупки, ама не съм достатъчно красива:)

# 83
  • Пловдив
Скрит текст:
Ми да, това ме кара да се чувствам по-леко, по-фриволно, да си мисля красиви дамски неща, бе изобщо - живот, да не се товаря. Иначе хем искат да си като мъж, отговорна, хем да се правиш на нежна и тъпа.

Та определено би ми било по-дамско и лежерно да си разполагам с дохода за фриволни елегантности, не за пълнене на скучни и адски скъпи фамилни дупки, ама не съм достатъчно красива:)
Не зная кой мъж е искал от теб да се правиш на някаква, но аз и всичките мъже, които познавам, се възхищаваме на умни, винаги откровени и отговорни жени.
 А нежността у една жена не е роля - тя или ѝ е присъща, или не.

# 84
Аз, Крачко/Бананчо/породист Ат и т н, не те разбирам. Ако има много такива жени си мисля, че е защото има и много мъже, които да откликват. Иначе не виждам как ще стане. Защо се тормозиш с категории хора, които просто можеш да отрежеш и да бъдеш сред такива, каквито ти е приятно. Например ако попадна на мъж-побойник, ще избягам, няма да твърдя как всички мъже си бият жените(а те хич не са малко). Сирената с насмешка ти обяснява нещата, ти пак не искаш да ги разбереш. И друг път съм ти казвала, жената е по-слабия пол; когато тя не е затормозена с насъщния, вниманието е концентрирано как да направи мъжа си щастлив, така че спокойствието на семейството ще бенефитва теб, а няма някой нещо насила да ти краде.
 Ще едит-на, за да не спамя: мъжете хем се възхищават на такива жени(отговора ти към Сирената), хем искат пак те да взимат решенията, жените да се подчиняват, той да бъде винаги на първо място и т н. Така че то звучи добре, но моя опит показва, че не е печеливша ситуацията.

# 85
  • Пловдив
Скрит текст:
Аз, Крачко/Бананчо/породист Ат и т н, не те разбирам. Ако има много такива жени си мисля, че е защото има и много мъже, които да откликват. Иначе не виждам как ще стане. Защо се тормозиш с категории хора, които просто можеш да отрежеш и да бъдеш сред такива, каквито ти е приятно. Например ако попадна на мъж-побойник, ще избягам, няма да твърдя как всички мъже си бият жените(а те хич не са малко). Сирената с насмешка ти обяснява нещата, ти пак не искаш да ги разбереш. И друг път съм ти казвала, жената е по-слабия пол; когато тя не е затормозена с насъщния, вниманието е концентрирано как да направи мъжа си щастлив, така че спокойствието на семейството ще бенефитва теб, а няма някой нещо насила да ти краде.
С горецитираните типажи от женски пол не се занимавам. Целите ни са противоположни. Просто отбелязвам, че не съм сляп за масовото им присъствие в нашето общество. Ако някоя от вас си прави различни изводи, те са си само и единствено нейни.

# 86
  • Пловдив
След като и ти като нас не се занимаваш с тях, как тогава ти ги виждаш, а ние - не?

И колко точно огромни процента са?

# 87
  • Пловдив
След като и ти като нас не се занимаваш с тях, как тогава ти ги виждаш, а ние - не?

И колко точно огромни процента са?
Ти, като си жена, съвсем логично е да нямаш опит с подобни жени, защото все пак не пред теб проявяват тези си черти, а пред мъжете, които са целта им.
Пробват се с много мъже, с надеждата все някой да клъвне на въдицата. Десетки такива са ми се предлагали за държанки буквално - моите парички срещу нощните им игрички. А двама приятели, чиито бащи бяха доста заможни навремето, не можеха да се отърват от подобни. Аз имах късмет, че в половината ми живот съм бил беден и по-незабележим за подобни жени.

# 88
Чак пък масово...иначе е всеизвестно, че повечето жени се борят за топ мъжете, а това може да включва и опцията "пълна издръжка". Ако работата ти е гадна и стресова, или омръзнала, това хич не е опция за изхвърляне.

Извинявай, но ако някоя жена се мори и я тормозят за никакви пари, доста ще й е яко мъжът да даде едно рамо и да не работи. Или да се премести на по-приятна работа.

А е масово, защото масово женските заплати са ниски. Малко са ударничките, дето изкарват хиляди при добра работна среда, а те въобще не търсят мъж, който само ще ги потупа по рамото и веднага ще им впише парите в бюджета и за свои цели.

# 89
То и аз мога да избълвам 100 теми как мъжете искат все от цвят на цвят, без ангажименти и не искат да обичат, а само плътски удоволствия, при това без задръжки от отсрещната страна, ама няма смисъл. Много ми се ще да ме забележат и обикнат заради същността ми, но ако не съм красива- никой няма да разбере за нея, пък нали уж души обичаме, не тела; да ме обикнат, казвам, ама ако заплата нямам(или е ниска), по твоите постове съдя, че пак няма да стане. Та така, красотата и поддържката струва пари и същите те трябва да излязат от бюджета, за да може като се прибереш да видиш мен, сирената, а не изтерясалата тьотя Wink

Общи условия

Активация на акаунт