Кога и какво Ви накара да се почувствате жена, за първи път?

• 8 582
  • 286
  •   1
Отговори
Понеже в две съседни теми се коментират "истиската жена" и "истинския мъж",  се замислих, кога за пръв път се усетих по-различна от себеподобните си и се определих като жена.
За себе си не мога да дам категоричен отговор, но бих се радвала да прочета вашите коментари.

# 1
Аз съм си момиче още в мислите.
Често дори момиченце.....

# 2
  • София
Не помня, бабиното.

# 3
И аз не помня първия път, само последния..))

# 4
Физически се осъзнах като жена, когато почуствах възбуда, докато гледах голото си тяло в огледалото.

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 00:10 от Анонимен

# 5
Петъчна в понеделник? Смело!

За мен не е важно да помня кога съм се почувствала жена, а да не забравям, че съм била дете Simple Smile

# 6
Не помня да съм имала такъв момент, всъщност не съм сигурна дали разбирам въпроса.

# 7
Аз си се чувствам като "аз"...

# 8
Женствеността е рядка искра, която пламва само при досега с истински мъж.. Клише, но вярно вярно...
Без да изпадам в подробности...

# 9
Аз доста често разсъждавам и се чувствам като мъж Joy Като знам какви смотани и тъпи жени има, и то масово, честно, нямам голямо желание да се чувствам жена..

# 10
Аз се чувствам мъж, но ако във въпроса има сексуален оттенък и аз помня само последния път, първият не го помня.

# 11
  • София
Имам кофти ПМС и мигрена. Тогава се чувствам като прецакана жена. През останалото време се чувствам като човек.

# 12
Живеем във време, в което женската привлекателност и фаталност излизат от мода. Вече малко се ловят. Тоест дават вид, че се ловят, но рядко някой да хлътне и да се кефиш на женските си сили, че си го хипнотизирала. Нахитрели са. За съжаление ако някоя много се почувства като жена, често се налага да се коригира, щото вече не върви.

# 13
Живеем във време, в което женската привлекателност и фаталност излизат от мода. Вече малко се ловят. Тоест дават вид, че се ловят, но рядко някой да хлътне и да се кефиш на женските си сили, че си го хипнотизирала. Нахитрели са. За съжаление ако някоя много се почувства като жена, често се налага да се коригира, щото вече не върви.
И на какво "кълват" сега мъжете ?

# 14
Не кълват. Станали са женки, сега искат стартов пакет и гарантирана сигурност. Няма такова нещо да хлътне и после с радост да поддържа жената. Искат сексапил и външен вид, но като стока, нямат проблем утре да сложат край.

То само като си помислиш дали изобщо фатална жена може да се роди сред новите поколения, и да привлича от мъжленцата, дето ловят покемони...

Общи условия

Активация на акаунт