Кога и какво Ви накара да се почувствате жена, за първи път?

• 8 539
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
Повечето от мъжете в тези времена не са виждали в жена си жена доста по-рано, отколкото сега. Много романтични представи имаш за миналото.

# 31
Да де, ама една на сто жени е имала да кажем повече влияние. Сега и да си секси - файда няма, не е предимство, а е дифолтната ситуация. Не носи почти никакви ползи. Та и нашите времена не са особено романтични.

# 32
  • София
Сирен, все още го има магнетизма и романтиката, нищо все още не е загубено.
И да ти кажа, доволно разхайтени са си били по заводи и службици. Нищо от днешното не им е било чуждо. Само че, не са го развявали, а са се прибирали вкъщи.
За по-ранните години си има фолклорни еротични сборници, коиито не са пълни със свенливи намеци, а съмсем истински, направо вулгарно са обрисувани нещата.

# 33
  • София
Почувствах се истински жена, когато за първи път прегърнах дъщеря си.

# 34
Тъй като подтикнах разговора, ще изложа накратко: Имала съм няколко момента в живота, когато съм се чувствала жена и те са били свързани с присъствието на конкретен специален мъж. Нямам предвид сексуалния аспект на ситуацията, а случаи, в които мъж се е държали с мен любезно и джентълменски, без да парадира с тези обноски, тъй като това му е заложено във възпитанието. Получавала се е една елегантност на взаимоотношенията и общуването.  С едно ненатрапчиво ухажване, съвсем лек флирт, този човек успя да извади на преден план желанието ми да изглеждам и да се чувствам една идея по-женствена във въпросния момент. Дори успя да ме провокира да пожелая да се видя до него, не като приятел и събеседник, а като жена (съпруга). Можеше никога да не госрещна и никога да не се почувствам така. Впрочем, това ли е усещането да си жена не мога да кажа със сигурност. Вероятно всеки го разбира по свой начин.
За мен да се възприемеш и усетиш като жена не означава да си епилираш краката или да сложиш червило.
Имам един приятел, на моите години, когото попитах, какво е за теб да накараш жена си да се почувства Жена? Отговорът беше следния: Смятам, че когато се държа с нея, като с равна, тогава точно тя се чувства жена.
При по-възрастни мъже, може би отговорът би бил съвършено различен.

# 35
За мен да се възприемеш и усетиш като жена не означава да си епилираш краката или да сложиш червило.

Абе, да ти кажа, помага Laughing

# 36
  • София
Е, добре, ще си призная. Всеки път като се наглася - облека се по-така, гримирам се, сложа си парфюм - и се чувствам жена.

# 37
  • Карлово
Е, добре, ще си призная. Всеки път като се наглася - облека се по-така, гримирам се, сложа си парфюм - и се чувствам жена.
Точно.
Преди много години, в студентския живот, отиваме с приятелка на ресторант, бяхме взели някакъв изпит. Изтупала се бях с красива рокля. Като влязохме всички мъже станаха на слънчогледи, т.е. проследиха ни с поглед.

# 38
  • Пловдив
Когато една от участничките в този форум нае такси и в полунощ дойде от София в Пловдив да ме вземе с него към столицата, поиска да се нанеса в жилището ѝ на момента и да съм на нейна издръжка... Странно усещане, което ми дойде малко в повече. Sweat Smile

# 39
  • София
С НЕГО или нея, Пироне?
Много съмнения, много нещо.

# 40
Когато една от участничките в този форум нае такси и в полунощ дойде от София в Пловдив да ме вземе с него към столицата, поиска да се нанеса в жилището ѝ на момента и да съм на нейна издръжка... Странно усещане, което ми дойде малко в повече. Sweat Smile

И к'во ми висиш още в красивия Пловдив:)

# 41
  • Пловдив
Скрит текст:
С НЕГО или нея, Пироне?
Много съмнения, много нещо.
Тъй става, когато някои хора във всяко нещо непременно дирят друг, скрит смисъл. Innocent

Скрит текст:
И к'во ми висиш още в красивия Пловдив:)
Загрозявам го, защото е твърде красив! Scream

# 42
  • София
С този женски ник и аватар съвсем се обърках.

# 43
Пирончо, отношението на жените към теб (което си описвал във форума) е доста интересно. Simple Smile Ти как си го обясняваш това?

# 44
  • Пловдив
Скрит текст:
Пирончо, отношението на жените към теб (което си описвал във форума) е доста интересно. Simple Smile Ти как си го обясняваш това?
Винаги предпочитам да попитам някого и да ми обясни, вместо да се опитвам да гадая мислите му. Simple Smile Досега не се е случвало жена да го обясни това, така че няма значение аз какво може да предполагам.

Скрит текст:
С този женски ник и аватар съвсем се обърках.
С надписа "Мъж" под картинката + писането в мъжки род няма как да се объркаш. Innocent

Общи условия

Активация на акаунт