Кога и какво Ви накара да се почувствате жена, за първи път?

• 8 568
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
И досега ме наричат по-често момичето, отколкото жената, макар да минавам средата на 30те.

Чувствам се жена в определени ситуации. Най вече, когато полагам грижи за детето или се опитвам да взимам важни решения. Чувствам се и така, когато имам срещу мен мъж на място.
Но в не малко ситуации се чувствам и като момиченце - когато играя с детето някоя хлапашка игра или понякога, когато съм в компанията на мъж от типа момче.

# 61
  • Страната на чудесата
Когато родят, жените не се ли чувстват всъщност като майки?

В тоя момент по-скоро се чувстваме като бити.
Като бити майки, бити момичета или бити жени се чувствате тогава? Simple Smile
Лично аз, когато родих дъщеря си, се чувствах като Господ Бог. Не можех да проумея, че това съвършенство аз съм го родила.

# 62
Когато родят, жените не се ли чувстват всъщност като майки?

В тоя момент по-скоро се чувстваме като бити.
Като бити майки, бити момичета или бити жени се чувствате тогава? Simple Smile
Лично аз, когато родих дъщеря си, се чувствах като Господ Бог. Не можех да проумея, че това съвършенство аз съм го родила.
Точно ! 2 пъти при това !
Няма друго толкова велико чувство

# 63
  • София
Аз съм жена по рождение, съзнание и усещане.
Как ме нарича социума - не ми дреме.
И не ми трябват затвърждаващи събития, че да потвърдят това, което знам.
Пирона тук е прав.

# 64
Жена? Как жена бе, аз съм си още момиченце...  Laughing
Жалко, че не мога реално да съм пак момиченце... Съгласна съм още утре да умра, но ако мога да изживея живота си още веднъж със сегашния си акъл*.

Скрит текст:
*акъл – не само в смисъл на „ум“, но и на „житейски опит“.

# 65
  • Пловдив
Не е точно така, я си представете, че сте на остров, без други човешки същества... много ще ми дреме жена ли съм, не съм ли. Няма сам, след като си заобиколен от други Wink
Въпросът е отправен към хората тук, бидейки част от съвременното ни общество в населена среда с мъже и жени. Освен това, питането е какво е накарало някого да се почувства за пръв път жена, а не дали ще се чувства жена някога в бъдещето, предполагаемо (т.е. никога за 99,9999999999% от хората на земното кълбо), ако попадне на изоставен остров.

# 66
Е не разбрали бре, краченце? Едните - заплатата, другите- децата, а някои още не сме се почувствали  Simple Smile

# 67
мен май нищо не ме кара да се чувствам жена. Ама и по- млада не искам да съм. Най си ми харесва настоящата възраст. И малко ме е страх от старостта и бръчките. Иначе жена -мъж въобще не правя разлика. Каквото ми трябва си го купувам, така че не знам какво трябва да ви кара да се чувствате жена. Може би когато ме свалят мъжете трябва да се почувствам жена.b]

# 68
аз пък от скоро си отгледах бръчки и много си ги харесвам. Дори не правя опити да ги прикривам. Също си харесвам възрастта и не жалея по тийн - периода. Кой какво купува, не виждам какво общо има със себеусещането. Може би вида на "свалката" има значение - дали е от типа "е, маце; как бих те опънал" или в някаква по- културна форма е.

# 69
Скрит текст:
Не е точно така, я си представете, че сте на остров, без други човешки същества... много ще ми дреме жена ли съм, не съм ли. Няма сам, след като си заобиколен от други Wink
Въпросът е отправен към хората тук, бидейки част от съвременното ни общество в населена среда с мъже и жени. Освен това, питането е какво е накарало някого да се почувства за пръв път жена, а не дали ще се чувства жена някога в бъдещето, предполагаемо (т.е. никога за 99,9999999999% от хората на земното кълбо), ако попадне на изоставен остров.

След като питането е "какво е накарало някого да се почувства жена за първи път", ти що дириш тук? Неми отговаряй, ако обичаш Wink

# 70
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:

След като питането е "какво е накарало някого да се почувства жена за първи път", ти що дириш тук? Неми отговаряй, ако обичаш Wink
Писал съм кога съм се почувствал като жена - когато от мен се очакваше да отида в нечие жилище и там да съм на пълна издръжка и да съм доволен от това, както много жени целево искат да са изцяло на мъжка издръжка и да не ходят на работа (без значение дали ще раждат след 5, 10 или 20 години), а ако може и мъжът да ги приебере в жилището си.

# 71
  • над кукувичето гнездо
Joy А, като ти дойде първата менструация, плака ли от щастие? Laughing
Не се сдържах, простете.

Жена не казвам кога съм се почувствала за сефте, по-лошото е, че понякога се чувствам като извънземно. Явно още ме тресе пубертета...

# 72
Най- вероятно ми отговаряш, защото съм направила правописна грешка.... по правям се... не ми отговаряй Simple Smile от толкоз напоителни обяснения боли глава.

# 73
съжалявам за спама, ама! Крачко, не ти ли писна да се оплакваш; по-зле си от "дърта свекърва" или жена, която 20г след като е зарязана, продължава да дудня за "мухльото". Във всяка тема, по хиляди напоителни коментара се стремиш "да ни втълпиш", че жените искат само пари(пък ти точно тях нямаш) и не работят, при положение, че ако попиташ тук колко жени не работят(майчинство не се брои!) надали ще намериш такива! Така че, не; не си се почувствал жена тогава, а вероятно това, което си- дребен интересчия!

# 74
  • Пловдив
Скрит текст:
съжалявам за спама, ама! Крачко, не ти ли писна да се оплакваш; по-зле си от "дърта свекърва" или жена, която 20г след като е зарязана, продължава да дудня за "мухльото". Във всяка тема, по хиляди напоителни коментара се стремиш "да ни втълпиш", че жените искат само пари(пък ти точно тях нямаш) и не работят, при положение, че ако попиташ тук колко жени не работят(майчинство не се брои!) надали ще намериш такива! Така че, не; не си се почувствал жена тогава, а вероятно това, което си- дребен интересчия!
Точно в предишното ми мнение писах как не ми хареса предложението на жена да ме издържа изцяло, а на теб обратното ти се привижда. Защо ли!? Smiley
 Ако бях "интересчия", както се изрази ти, отдавна щях да съм се намърдал на удобно местенце на чужда издръжка, но едно, че имам чест, и друго, че си следвам моите цели в работата и подобни женски предложения не ме вълнуват. С думите си горе успя по съвършен начин да опишеш някаква моя пълна противоположност.

Общи условия

Активация на акаунт