Кога и какво Ви накара да се почувствате жена, за първи път?

• 8 628
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Скрит текст:
То и аз мога да избълвам 100 теми как мъжете искат все от цвят на цвят, без ангажименти и не искат да обичат, а само плътски удоволствия, при това без задръжки от отсрещната страна, ама няма смисъл. Много ми се ще да ме забележат и обикнат заради същността ми, но ако не съм красива- никой няма да разбере за нея, пък нали уж души обичаме, не тела; да ме обикнат, казвам, ама ако заплата нямам(или е ниска), по твоите постове съдя, че пак няма да стане. Та така, красотата и поддържката струва пари и същите те трябва да излязат от бюджета, за да може като се прибереш да видиш мен, сирената, а не изтерясалата тьотя Wink
Права си. И такива мъже има много.
 За заплатата сме писали аз и други мъже в този форум неведнъж - за нас женската заплата не е важна! По-значимото е жената да има някаква смислена професия, а не да се занимава с глупости и от скука да залита към вредящи на връзката неща.
 На тема външност също е писано и говорено много, и то не само тук. 80% от жените се целят в 20% от мъжете и не признават останалите. Много от жените имат крайно завишени изисквания за мъжките: лице, тяло, ръст, пари/постижения, кола, жилище, известност/връзки. Но в същото време, повечето от тези жени отричат да имат високи изисквания. Аз такива мерещи с двоен аршин и изкривяващи истината жени не мога да ги възприема като жени в пълния смисъл.

# 91
Между другото, като говорим за жени и издръжка. Знаете ли кое е маркер за икономическа рецесия? Когато сервитьорките станат много красиви. Значи мъжете с пари са изчезнали и красавиците трябва да бачкат.

В момента гледам, че в Рафи са изчезнали красавиците-келнерки, все повече мъже има и по-грозни жени. Само хостесите са по-представителни. Значи - въртят се пари и красавиците са прибрани на издръжка.

Ми разбира се, че ще има високи изисквания. Иначе цял живот може да не си уважаваш мъжа. Това е нещастен брак, като вземеш "почти-ставащ". И когато децата ти не са толкова високи, красиви и здрави, колкото би искала.

# 92
  • Пловдив
Еййй, тва Рафи, бе.
А аз моя не мога да го накарам да ме заведе там - далече било.

# 93
Не, просто там имам наблюдение над текучеството на сервитьорки.

# 94
  • София
 За заплатата сме писали аз и други мъже в този форум неведнъж - за нас женската заплата не е важна! По-значимото е жената да има някаква смислена професия, а не да се занимава с глупости и от скука да залита към вредящи на връзката неща.
 На тема външност също е писано и говорено много, и то не само тук. 80% от жените се целят в 20% от мъжете и не признават останалите. Много от жените имат крайно завишени изисквания за мъжките: лице, тяло, ръст, пари/постижения, кола, жилище, известност/връзки. Но в същото време, повечето от тези жени отричат да имат високи изисквания. Аз такива мерещи с двоен аршин и изкривяващи истината жени не мога да си възприема като жени в пълния смисъл.

Ако заплатата ми не е важна за мъжа до мен, аз също не бих се почувствала особено важна за него. Заплатата или в моя случай това, което изкарвам дава доста информация за професионалните ми и лични стремежи (сферата на работа също, разбира се). Освен това къде са тези мъже, които не се интересуват колко получават жените им? Сред трайно обвързаните ми приятели не познавам нито един такъв.

Виж по второто болднато съм съгласна.

# 95
  • Пловдив
Повече мъже сервитьори, от друга страна, не значи ли, че мъжете нямат избор и се хващат и с "женски" професии, само работа да има?

# 96
в какъв смисъл се интересува мъжа каква заплата взимам, Lilivid? И какви изводи ще си прави - има си хубави професии, но заплащането е ниско, ако човека си кефи да го работи въпреки това, какво - ще размахаме пръст и ще го пратим в аутсорсинга ли?
Жребчо, сега разбирам, ти не попадаш в тези 20% и ти е кофти. Разбирам те, и аз не попадам в тях; мъжете не се избиват по улиците да бъдат с мен, но аз пък все съм мислела, по-добре 2ма свестни мъже, от колкото много, ама...всякакви. Помня нещо беше писал за килограмите на жените и т н и с и помислих, само мъж, който изглежда като от корица на списание би могъл да дава такава критика, щото нали разбираш, че и ние искаме да правим секс с мускулест, неплешив и сбръчкосан тип, а не с нещо горе-долу?

# 97
Повече мъже сервитьори, от друга страна, не значи ли, че мъжете нямат избор и се хващат и с "женски" професии, само работа да има?

Може, но това вече е друга тема. Има такова нещо, че икономиката се променя и може да има много богатство и дори лукс, но да няма професии за цели класи и прослойки. Или мъжете да не искат. Щото е по-лесно да разнасяш суши в Рафи, отколкото да си наемен войник примерно. И по-платено.

# 98
  • София
в какъв смисъл се интересува мъжа каква заплата взимам, Lilivid? И какви изводи ще си прави - има си хубави професии, но заплащането е ниско, ако човека си кефи да го работи въпреки това, какво - ще размахаме пръст и ще го пратим в аутсорсинга ли?

Не Simple Smile Или поне не е задължително. Смятам, че е важно мъжът в една връзка да знае колко пари изкарва жената, както и обратното, защото по този начин планирането на съвместния живот върви доста по-леко и безпроблемно. Тук не съм засягала никъде размера на заплатата.

# 99
Майчинството. Мъж все още не е.

# 100
  • Пловдив
Скрит текст:
 На тема външност също е писано и говорено много, и то не само тук. 80% от жените се целят в 20% от мъжете и не признават останалите. Много от жените имат крайно завишени изисквания за мъжките: лице, тяло, ръст, пари/постижения, кола, жилище, известност/връзки. Но в същото време, повечето от тези жени отричат да имат високи изисквания. Аз такива мерещи с двоен аршин и изкривяващи истината жени не мога да си възприема като жени в пълния смисъл.

Ако заплатата ми не е важна за мъжа до мен, аз също не бих се почувствала особено важна за него. Заплатата или в моя случай това, което изкарвам дава доста информация за професионалните ми и лични стремежи (сферата на работа също, разбира се). Освен това къде са тези мъже, които не се интересуват колко получават жените им? Сред трайно обвързаните ми приятели не познавам нито един такъв.

Виж по второто болднато съм съгласна.
За мен винаги на първо място е било това да усетя една жена като Жена! Това ще рече, да са ѝ присъщи най-изконните положителни женски качества: да е фина, нежна, любвеобвилна, разбираща, подкрепяща, със собствено мнение. И да се занимава с нещо смислено. Нейната заплата въобще не ме е интересувала никога. Три мнения по-горе летящата вече обърна внимание над това, че много от хубавите професии, изискващи образование и специализирани знания, не са добре платени в България, а други "обикновени" дейности, неизискващи образование, са често по-платени - понякога и в пъти.
 Според мен е и абсурдно да подценявам една жена, ако работи например като недотам добре платена учителка, касиерка в магазин, оперна певица или е медицинска сестра, вместо да е скъпоплатена танцорка на пилон, филмова продуцентка, служителка на ръководен пост в банка или собственичка на фирма.

# 101
  • София
За мен винаги на първо място е било това да усетя една жена като Жена! Това ще рече, да са ѝ присъщи най-изконните положителни женски качества: да е фина, нежна, любвеобвилна, разбираща, подкрепяща, със собствено мнение. И да се занимава с нещо смислено. Нейната заплата въобще не ме е интересувала никога. Три мнения по-горе летящата вече обърна внимание над това, че много от хубавите професии, изискващи образование и специализирани знания, не са добре платени в България, а други "обикновени" дейности, неизискващи образование, са често по-платени - понякога и в пъти.
 Според мен е и абсурдно да подценявам една жена, ако работи например като недотам добре платена учителка, касиерка в магазин, оперна певица или е медицинска сестра, вместо да е скъпоплатена танцорка на пилон, филмова продуцентка, служителка на ръководен пост в банка или собственичка на фирма.

Разбрах те от половин изречение Wink. С най-добри чувства (че като гледам как те "ядат" тук всички и ми се щЕ да съм добра Laughing): Принципно всички сме бели и добри и съм убедена, че няма жена, на която да не са й присъщи изброените от теб качества. Реалността обаче винаги налага да се променяме, ако искаме да живеем в хармония със себе си и да бъдем поне малко щастливи. Лично аз на твое място бих търсила открита и честна жена, а за да се прояви и като фина, нежна и т.н., би следвало да се погрижиш ти като мъж Wink

# 102
  • Пловдив
Скрит текст:

Разбрах те от половин изречение Wink. С най-добри чувства (че като гледам как те "ядат" тук всички и ми се щЕ да съм добра Laughing): Принципно всички сме бели и добри и съм убедена, че няма жена, на която да не са й присъщи изброените от теб качества. Реалността обаче винаги налага да се променяме, ако искаме да живеем в хармония със себе си и да бъдем поне малко щастливи. Лично аз на твое място бих търсила открита и честна жена, а за да се прояви и като фина, нежна и т.н., би следвало да се погрижиш ти като мъж Wink
Те много още на "открита и честна" се дънят, та за другото нямам и желание да го откривам у тях. Smiley

# 103
  • София
Те много още на "открита и честна" се дънят, та за другото нямам и желание да го откривам у тях. Smiley

Споко. За всеки влак си има пътници - когато му дойде времето, ще се появи и "неиздънващата се" Smirk Рецепта за това как става няма.

# 104
Абе мъжете кога ще разберат, че тия качества се проявяват само с правилните хора, не с всички? Ако ги проявиш с всички, ще си най-големия лузър на планетата, силно прегорял и вечно прецакан. Особено пък ако някой от втора среща те тества за добродетелите на Порция и Пенелопа взети заедно, а още не го знаеш що за г§з е...

Общи условия

Активация на акаунт