Кога и какво Ви накара да се почувствате жена, за първи път?

• 8 582
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Скрит текст:
Не е ли по добре, когато поканиш жена на среща, за първи път, просто да се забавлявате, да оставите нещата да се случват естествено, без предварителни подготовки, планове и стратегии. Когато мъжът е спокоен и уверен в себе си, не му трябва кой знае колко на първа среща. Непринудеността предизвиква непринуденост.
А първата среща няма как да разкрие всичко за човека отсреща, то и няма нужда, но винаги ще елиминира крайностите. Аз бих постъпил така, а оттам нататък ако сутринта се събудя с образа в съзнанието си добре, ако не - живота продължава. Интуицията е важно нещо.  
Просто да се забавляваме е хубаво, но какво е закодирано в тези думи? Simple Smile В гореописания случай, забавлението за въпросната жена явно беше да настоява да яде в ресторант морски дарове за сметка на непознатия мъж, с когото се виждат за пръв път половин минута по-рано. Изглеждаше, сякаш си е правила още от вкъщи предварителни подготовки, планове и стратегии. Отказа да се забавляваме в пицарията, затова отидохме да се забавляваме в парка и си поговорихме доста добре. Simple Smile

# 181
Явно се забавляваш и като си го припомняш. Joy

# 182
  • Пловдив
Явно се забавляваш и като си го припомняш. Joy
Жената се беше превъзнесла и натърти, че е "моята дама", използвайки това като тактика да склоня на нейното изискване. Накарах я да се почувства жена, разговаряйки с нея на свеж въздух сред поляни и дървета, под галещите слънчеви лъчи. Simple Smile

# 183
Приказки под шипковия храст Simple Smile

# 184
Тони, на много от нас това е разбирането за първа среща, но ето има и друга гледна точка. Вадят се интервю въпросите и се оценява годността по парите. Най-вероятно и тази жена е била на 20-25 или с не богат опит с мъжете, също като жабчо с жените, но отвъд сметката в ресторанта как да погледне.

Жабчо, жабчо, сам ще си останеш с това мислене. Тая те манипулира, оная те води в скъп ресторант. Стига ли до теб, че в суайп апп-а няма да намериш жИната и че трябва да поработиш над себе си преди да се втурваш в секси разговори за цената на морските дарове в ресторанта.

Чак и аз искам да го видя сега тоя рестоант. Какво пък толкова му е уАу.

# 185
  • София
Понеже не мога да чета чаршафите на Пирона, само искам да му предам думите на един дърт тарикат, мъжкар по всички параграфи - За мен е удоволствие да оправям дреболиите /така нарича сметките/.

Пироне, много мислене, много тънки сметки, много далечни проекции. Малко като 15 годишен си ми. Не знам, дали си станал свръх консуматор или си се пренаситил, но каквото и да правиш, трябва да спреш. Спри. Излез от този епицентър, помисли нещата и потърси нещо друго.

# 186
  • BG
Нищо против, Елфи. Всеки си има разбиранията и манталитета. Крачето ми е доста далечен в това отношение, но все пак подхождайки по идентичен начин в тези ситуации, ще се получава идентичен резултат - нещо като омагьосан кръг.
Малко отпускане не би навредило. Яло скариди момичето - ми може да не е опитвало, нека хапва, какво толкова.

# 187
Понеже не мога да чета чаршафите на Пирона, само искам да му предам думите на един дърт тарикат, мъжкар по всички параграфи - За мен е удоволствие да оправям дреболиите /така нарича сметките/.

Пироне, много мислене, много тънки сметки, много далечни проекции. Малко като 15 годишен си ми. Не знам, дали си станал свръх консуматор или си се пренаситил, но каквото и да правиш, трябва да спреш. Спри. Излез от този епицентър, помисли нещата и потърси нещо друго.

Пирончето сигурно е 5 пъти по-интелигентен от въпросния "тарикат". В България тарикати да искаш, никога няма да ги възхвалям пред умен и културен човек.

# 188
  • София
Иване, и интелект има човека, истински и доказан.
Друго е тук "пиперчето". Пирона го няма, това е.
На хартия е безупречен и въпреки всичко, нещата от живота му бягат.

# 189
  • Пловдив
Пак някой прибързва да разправя точно кой бил сметкаджията. Ами, ето - сметкаджийки са тези, които си правят сметката някой друг наготово да им плаща масрафа. Щом някои жени по-горе са толкова отворени на тема плащания на високи сметки на непознати, каня ви на среща да ме водите на рибен ресторант и да ми платите моята сметка за над 100 лева (ще ви щадя и няма да е чак 200), а пък после ще ви мъмря тук във форума, че сте стиснати и само мислите как да си правите тънки сметки. Вместо да сте стиснати и да мислите с колко ще ви порежа при първата ни среща, просто гледайте на този харч като на нещо съвсем естествено и се забавлявайте! Smiling Imp Вие, ако една сметка не можете да ми платите, значи сте негодни за живота (DSoT TM).
 Свалете ги малко тези тежкотоварни конски капаци и прогледнете. Smiley

Скрит текст:
Нищо против, Елфи. Всеки си има разбиранията и манталитета. Крачето ми е доста далечен в това отношение, но все пак подхождайки по идентичен начин в тези ситуации, ще се получава идентичен резултат - нещо като омагьосан кръг.
Малко отпускане не би навредило. Яло скариди момичето - ми може да не е опитвало, нека хапва, какво толкова.
Нека хапва, момичето. Simple Smile Всички нека хапват. Да работят, да изкарват парици и да си плащат хапването, щом толкова ги влече. Не да търсят друг (непознат) да им плаща сметките. Sweat Smile

Последна редакция: нд, 15 дек 2019, 22:50 от Игриви крачета

# 190
Пироне, девствен ще си останеш, кака. Този манталитет на вечно прецакан е толкова анти, няма да разбереш, колкото и хора да ти го кажат Simple Smile

# 191
  • Пловдив
Скрит текст:
Пироне, девствен ще си останеш, кака. Този манталитет на вечно прецакан е толкова анти, няма да разбереш, колкото и хора да ти го кажат Simple Smile
Почувствай се жена и ме покани на скъп рибен ресторант за твоя сметка! Smiley Естествено, ще ме вземеш с такси до там.

# 192
не лично към автора, че нали ми е сърдит: плащала съм сметки на мъже в ресторанта; и на почивка в чужбина съм водила, ама хората качества са имали, та даже ми е било гот аз да платя, ей така щото човекЪ не е бил мрънкач.
ПС- предлагам със Сирената и Елфичка да заведем крачко на ресторанта до Гребната, да види, че българина по-големи проблеми има от това "да се не мине" Simple Smile

# 193
Вече си несправедлив! Нали каза, че жена те е вземала с такси от един град до друг? Значи и жените са щедри! Wink
Едит - група жени ще те водят на ресторант?! Успешна била стратегията ти! Flushed После ако те заведат и на някое уединено място... Joy

# 194
  • София
Ай, сакън, бе! Кътай ги тия пари, никой от нас не ги ще. Само да ти кажа, че освен да ги изкарваш, трябва да има удоволствие и да ги харчиш.
Пишете ме в благотворителната група за Пловдив. Коледа е.

Общи условия

Активация на акаунт