Кога и какво Ви накара да се почувствате жена, за първи път?

• 8 552
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Тънкият момент тук е, че не си непознат... в смисъла, който влагаш. Колкото повече пишеш, толкова повече се закопаваш, а всички ние все повече се забавляваме Laughing
Сами се закопавате. Simple Smile Щом се забавлявате, явно харесвате историите, които пиша тук. Smiley Само си въобразявате какво знаете за мен. Не забравяй, че в моите мнения виждате единствено това, което аз предварително реша да прочетете. Wink
 За списъка съм сериозен - съставяйте го, че след 2 седмици ви чакат харчове по мен с ресторанти и таксита. Засега Ms.Gorgeous е първа.

Кой се оправдава?
Заповядай в София, до Пловдив не мога да стигна. Ще те заведа на хубав ресторант, обещавам.

# 241
Никой го не ще, а той на търг с наддаване се предлага Joy

# 242
  • Пловдив
Никой го не ще, а той на търг с наддаване се предлага Joy
Така ли ли наричаш страха на всяка една от многознайките (с изключение на Ms.Gorgeous), пъчещи се как 150-160 лева сметка за непознат на първа среща са нищо пари, когато се налага да са от обратната страна и те да са плащащите? Sweat Smile Зад клавиатурата сте много смели и щедри към непознати, но само на думи. Предоставям възможност да докажете тези си твърдения на практика. Yum

# 243
  • France
Защо да се пъчим?! 80 евро не е голяма сума. В Париж, само за такси ще ти отидат половината. Всяка година имаме бюджет с мм, заделен за благотворителност - за напълно непознати хора, нали така? А за срещите с Тиндър и т.н. удобно забравяш, че човекът отсреща трябва да ни се харесва. Физика, изказ, чувство за хумор. ... А ти не ни харесваш! Нюанс!

# 244
  • Пловдив
Скрит текст:
Защо да се пъчим?! 80 евро не е голяма сума. В Париж, само за такси ще ти отидат половината. Всяка година имаме бюджет с мм, заделен за благотворителност - за напълно непознати хора, нали така? А за срещите с Тиндър и т.н. удобно забравяш, че човекът отсреща трябва да ни се харесва. Физика, изказ, чувство за хумор. ... А ти не ни харесваш! Нюанс!
Евтин начин да се измъкнеш. Пробвай отново! Wink
 Сещам се заедни многознайковци, които пред телевизора се пъчат с изхвърляния от типа на: "Ейй, тоя какъв е левак! Ако аз бях на негово място, с лекота щях да вкарам попадения от 40 метра от воле!". Ами, ето - дава ти се възможност да докажеш думите си на практика. Само че тогава най-пъчещите се винаги се крият като мишки.

# 245
Като ме погледнат момичетата с мили очички и заискат роклички и играчки, се радвам, ако мина със 160, така че имам представа от черпене на кифли, дето все искат:)

Въпросът не е в дадените пари, въпросът е дали си човек, който знае как да ги превърне в инвестиция. И да, човек от нета не е точно "непознат". Непознат ако го забереш от улицата.

# 246
  • France
Мога да го кажа и по друг начин. Имам богат набор от изразни средства, но ще ме баннат. Joy със здраве.

# 247
Аз смятам да си почерпя мъжа. Той ми харесва. Едно време той ме черпеше, без да ми брои кусурите.

# 248
  • Пловдив
Скрит текст:
Като ме погледнат момичетата с мили очички и заискат роклички и играчки, се радвам, ако мина със 160, така че имам представа от черпене на кифли, дето все искат:)

Въпросът не е в дадените пари, въпросът е дали си човек, който знае как да ги превърне в инвестиция. И да, човек от нета не е точно "непознат". Непознат ако го забереш от улицата.
За непознат човек от "Tinder", чийто профил за пръв път виждаш час преди срещата ви на живо знаеш точно толкова, колкото и за човек от форум, тоест точно нищо! Едни стари снимки отпреди сигурно над 5 години (предвид бръчките и влошената кожа на живо), малко излишни паласки по талията, а дали всичко изписано точно преди срещата е било вярно, това си го знае само пишещият.
 Макар да пиша тук повече от 3 месеца и да имам вече цели 834 мнения из различни теми (т.е. стотици пъти повече неща, отколкото аз съм писал с въпросната жена преди срещата ни за пръв път), ти на практика също не знаеш нищо или почти нищо за мен. Мислиш си, че знаеш това, което съм решил да прочетеш в думите ми. Simple Smile Не знаеш кое от написаното е истина и кое е пързалка. Simple Smile За много неща дори относно мен дори си писала някакви коренно различни неща от тези, които са в действителност. Виждала си и няколко мои снимки. И това ти дава една погрешна представа за мен, която си доукрасяваш в мислите си, благодарение на твоята развита фантазия + щипка предубеденост и поставяне под общ знаменател (заради пола) за вкус.
 Знаеш, че засега нямам СУМПС (това е истина), но не подозираш като колко на брой жилища струва спортната ми кола.

# 249
Аз пък се сещам за цитата "Speak that I may see thee". Дори да не искаш, езикът и думите те издават и се вижда доста повече, отколкото мислиш.

Добре де, след един път не си ли взе урока и после тия дадени 160 лева да ти помогнат да намериш по-добри варианти? Ако знаеш какви суми съм давала за уроци, твоято е смешно направо.

И как така след един час имаш среща с непознат? Еми заслужаваш си каквото там ти се случи, общо взето леко си минал.

# 250
  • Пловдив
Скрит текст:

Сравняваш ябълки с канела. И аз купих на племенницата ми видео игри за 900 лева наскоро, плюс много други подаръци за общо хиляди левове, на майка ѝ P30 Pro ѝ взех, и на море им платих почивката, но това е детенце от родата и тези разходи са направени от обич за любими хора.

# 251
Добре де, но за какво е драмата? Дори да направиш 10 грешки с вечери с непознати за по 160 лева, и една от тях се окаже наистина качествена жена, ми то ще си избил 100 пъти инвестицията. Защо след първото опарване се дръпна? Ми то и нас ни минаха с нереални снимки в Booking.com, дразнещо е, но минаваш на следващото, това не значи, че всички хотели са гадни и скъпи.

Обратно, ако си спестиш вечерята, но изгубиш качествена жена, или заради лошия опит кажеш нещо грешно - това е неизмерима загуба.

Според мен саботираш сам себе си и реално искаш да НЕ си намериш жена, ама никаква, дори еднорог. Признай си го и стига обвинява жените. Просто не искаш, това е ОК, не всеки следва да е женен, не е задължително, ще знаеш. И връзка не е задължително. Така че вече спирай с това сърби-боли-драго ми е. Жените са си жени, грешки стават, учи се от грешките и така...

# 252
  • Пловдив
Скрит текст:
Добре де, но за какво е драмата? Дори да направиш 10 грешки с вечери с непознати за по 160 лева, и една от тях се окаже наистина качествена жена, ми то ще си избил 100 пъти инвестицията. Защо след първото опарване се дръпна? Ми то и нас ни минаха с нереални снимки в Booking.com, дразнещо е, но минаваш на следващото, това не значи, че всички хотели са гадни и скъпи.

Обратно, ако си спестиш вечерята, но изгубиш качествена жена, или заради лошия опит кажеш нещо грешно - това е неизмерима загуба.

Според мен саботираш сам себе си и реално искаш да НЕ си намериш жена, ама никаква, дори еднорог. Признай си го и стига обвинява жените. Просто не искаш, това е ОК, не всеки следва да е женен, не е задължително, ще знаеш. И връзка не е задължително. Така че вече спирай с това сърби-боли-драго ми е. Жените са си жени, грешки стават, учи се от грешките и така...
Въпросът ти би трябвало да бъде: Защо изобщо допусна да те опарят първия път, а не я отряза моментално? Simple Smile Не съм благотворително дружество, че да правя десетки грешки, и то не е евтини. Една жена на място няма да изисква да ѝ плащам подобни суми, че да реши дали да се виждаме или не. Има си дума за професията на подобни непознати жени. Отново ще повторя, че е много лесно ти или друга жена така да се изказва с лекота за чужди харчове за непознат човек, защото таралежът не е в собствените ви гащи. Започвайте на практика да харчите така по непознати (дори може да не е по 10 такива, ами само веднъж) и тогава ще си говорим отново кое-как.

Относно другите ти изказвания. Не гледам на жената като на вложение, а като на личност с душа и чувства. Когато усетя ДУША в една жена, съм склонен да правя много за нея, както и да я за мен. Когато усетя как някой се опитва да играе евтини номерца и упорито настоява къде да идем на първа среща, оставям въпросното лице да си поеме поне собствените разходи, щом толкова иска да се наложи.

# 253
Да платиш с пари е най-евтината опция. Жените обаче са заплашени от много по-неприятни опции за плащане на грешките си.

Да, може да е била от тия, дето търсят вечеря. ОК, но пак не виждам драма.

Но примерно за теб бих дала една вечеря, за да разбера дали наистина си ексцентричен филибелийски милионер с ламбо и без книжка. Или си обикновен луд. При всеки случай - ще си водя записки. Може да ти донеса бананче преди вечерята, да не си много пригладнял.

Имам и един въпрос. Самата компания Тиндър е основана през 2012. Кога натрупа толкова юзъри, че и стана известна у Филибето? Мисля, че пикът на Тиндър беше някъде 2016, а 2012 в БГ беше главно Елмаз. Така че още по-невероятно ми се струва само месеци след основаването на компанията вече точно в БГ да срещнеш феномена "Тиндър муфтаджийка за вечеря". През 2012 Тиндър е бил в тестов режим и главно е работел в американски кампуси, не по стъргалото на Пловдив.

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 09:30 от The Siren of Titan

# 254
  • Пловдив
Да платиш с пари е най-евтината опция. Жените обаче са заплашени от много по-неприятни опции за плащане на грешките си.

Да, може да е била от тия, дето търсят вечеря. ОК, но пак не виждам драма.

Но примерно за теб бих дала една вечеря, за да разбера дали наистина си ексцентричен филибелийски милионер с ламбо и без книжка. Или си обикновен луд. При всеки случай - ще си водя записки. Може да ти донеса бананче преди вечерята, да не си много пригладнял.
На едно мнение сме. Simple Smile Аз също не видях драма, а опит някой да си прави тънки сметки да отива на ресторанти и да прави сметки, които да се заплащат от непознати. Затова и не позволих да ми приложат този номер, а предоставух възможността да се опознаем в пряк разговор, каквото беше единствената цел на предложението ми да се срещнем. Нещо повече - в "Tinder" предложих да се видим и поговорим на по разходка или кафе. И тя прие да се поразходим и говорим. Но една от първите ѝ реплики на живо беше, че е уморена и гладна, правейки ми доста настоятелен намек да я заведа да яде. И отказа категорично поканата ми за близката пицария, предлагайки да е рибен ресторант. Защо трябва някой да се съгласява на нещо, което не желае, а другият упорито настоява за него? Това си е чиста проба мерене с двоен аршин, което устройва само и единствено жената (лицето, което иска непременнно да се наложи над другото лице). Голям праз, че повече не я видях. Че имаше и наглостта да ми говори каква неповторима жена съм бил изпуснал след това. Дори не си го преместих в другия крачол.

Едни от най-женствените неща са финото отношение, взаимното разбирателство, липсата на нахалство и съпричастието. Аз не видях това у нея. Видях насреща си дебел инат, лицемерие, предварително скроени планове как точно да станат нещата само и единствено по неин начин (но за моя сметка, като тук не става въпрос за парите, а за отношението) и прилагане на женски номерца (засрамване на мъжа с цел да му бъде повлияно).

Няколко жени вече се изредихте как уж било редно мъжът да реши къде да идат с жената, щом той кани. Е, аз поканих, предложих, но ми беше отказано, защото "мацката" (не беше красива или натъкмена изобщо, затова е в кавички) си беше набелязала друг план предварително. За мен това е нечестно отношение.

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 09:40 от Маце писи

Общи условия

Активация на акаунт