Кога и какво Ви накара да се почувствате жена, за първи път?

• 8 552
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
Също така едно пиленце ми каза, че Миконос е отворил на 7 ноември 2012 - кога е имал време да нашуми, явно заедно с тестовата версия на Тиндър. Та как намери мадама, която да знае и за двете неща, че и да напира за ресторант, току-що реновиран (защото на онова място винаги е имало ресторант, вкл. за детски рождени дни).

# 256
  • София
Браат. Ако сметнем от 2012 до сега са 8 години! Аз, преди 30, колко грешки бях направила с мъже за 8 години...много. Ставам, отупвам колената и роклята и продължавам. Как ли пък ще мрънкам какво било станало преди 8 г! Даже не помня вече!
Живей днес и сега!

# 257
Аз пак да питам как преди осем години около 2012 и Тиндър и Миконос едва са стартирали, как се засякоха в една персона да ги знае и двете...

# 258
  • Пловдив
Имам и един въпрос. Самата компания Тиндър е основана през 2012. Кога натрупа толкова юзъри, че и стана известна у Филибето? Мисля, че пикът на Тиндър беше някъде 2016, а 2012 в БГ беше главно Елмаз. Така че още по-невероятно ми се струва само месеци след основаването на компанията вече точно в БГ да срещнеш феномена "Тиндър муфтаджийка за вечеря". През 2012 Тиндър е бил в тестов режим и главно е работел в американски кампуси, не по стъргалото на Пловдив.
Също така едно пиленце ми каза, че Миконос е отворил на 7 ноември 2012 - кога е имал време да нашуми, явно заедно с тестовата версия на Тиндър. Та как намери мадама, която да знае и за двете неща, че и да напира за ресторант, току-що реновиран (защото на онова място винаги е имало ресторант, вкл. за детски рождени дни).
Чети правилно, за да разбереш правилно. Simple Smile

Този номер с ходене на първа среща в "Дуняс" преди 6-7 години ми го беше приложила една друга "гладна" почитателка на скъпите морски дарове, само че след запознанство във Facebook.

Браат. Ако сметнем от 2012 до сега са 8 години! Аз, преди 30, колко грешки бях направила с мъже за 8 години...много. Ставам, отупвам колената и роклята и продължавам. Как ли пък ще мрънкам какво било станало преди 8 г! Даже не помня вече!
Живей днес и сега!
Чети правилно, за да разбереш правилно. Simple Smile
Този номер с ходене на първа среща в "Дуняс" преди 6-7 години ми го беше приложила една друга "гладна" почитателка на скъпите морски дарове, само че след запознанство във Facebook].

# 259
ОК, да кажем, че е Фейсбук. И пак не разбирам какво толкова.

А и обикновено човек някъде за около 20 минути започва да забелязва кой за какво е в нета - кои мъже са за pump and dump, предполагам, че ако си мъж, би разпознал муфтаджийките.

И изобщо - защо не си направи извода, че трябва да спреш да влачиш хора от нета, вместо да ги тестваш дали са читави. И защо ако наистина е готина мадама не я заведе в Миконос, да видиш какво ще излезе? Можеше поне да имаш по-интересна история от това "загубих един път 160 лева и сега десетилетие по-късно съм бътхъртнат и ще си го изкарам на всички жени".

# 260
  • Пловдив
ОК, да кажем, че е Фейсбук. И пак не разбирам какво толкова.

А и обикновено човек някъде за около 20 минути започва да забелязва кой за какво е в нета - кои мъже са за pump and dump, предполагам, че ако си мъж, би разпознал муфтаджийките.

И изобщо - защо не си направи извода, че трябва да спреш да влачиш хора от нета, вместо да ги тестваш дали са читави. И защо ако наистина е готина мадама не я заведе в Миконос, да видиш какво ще излезе? Можеше поне да имаш по-интересна история от това "загубих един път 160 лева и сега десетилетие по-късно съм бътхъртнат и ще си го изкарам на всички жени".
От кратък разговор по интернет не можеш да разбереш повечето хора какви са и какво им е в мислите. На думи тя ми писа, че обича дългите разходки, че ще се поразходим и поговорим на живо. После се оказа, че е безработна и вкъщи ѝ било скучно. Но това го каза като се видяхме. Предварително не щеше да каже с какво се занимава - учи ли, работи ли (не съм питал какво работи, а дали). Каза "На живо ще говорим за това". Лесно се съгласи да се видим. На живо първото ѝ нещо бе да твърди, че е уморена, че не може да ходи, че е гладна. Настояваше да яде в рибния ресторант, където ходят най-много от пловдивските мутри и предприемачи. Виждаш ли сериозната разлика между писани по интернет думи и показаното след това поведение на живо? Естествено, че при такава огромна пропаст между двете ще ми светне сигналната лампичка, че нещо не е наред.

Къде прочете да съм писал, че е била "готина мадама"? На няколко пъти писах точно обратното. Не ми се връща назад да ти го доказвам с цитати, но предполагам, че ти и другите сте чели 1:1 какво съм писал и не сте го преобразували в мозъчетата си по обратния начин. Даже и преди малко в едно от предходните ми мнения отново описах каква беше. Бръчки, видимо по-възрастна (сигурно беше над 40-42 г.) и напълняла от снимката си, с обикновени дрехи и маратонки, без нагласена прическа, без грим. И ноктите не си беше лакирала дори.

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 10:10 от Маце писи

# 261
  • София
Ето, Писанчо, казвам аз да смениш подхода и да не каниш всяка на среща.....
Или да вкараш малко критична мисъл, виждам, че можеш.
Много плява в тоя Тиндър, бе. Ще взема и аз да видя какво става вътре накрая.

# 262
  • София
По принцип интернет срещите са дърво. Аз, да си призная, си чуках срещи на Попа, да го видя как е наживо. Ако започне да ме дразни моментално, правя номера с "ох, телефона ми звъни, спешно е" и бягам.

# 263
Бананий, виж там някакъв тест за високофункционален аутизъм при възрастни. Очевидно е, че не виждаш някои скрити за теб, очевидни за други неща. Като например това как функционират живите хора в рамките на деня.

И да, точно с пет думи се вижда кой какъв е в нета.

# 264
  • Пловдив
Скрит текст:
Бананий, виж там някакъв тест за високофункционален аутизъм при възрастни. Очевидно е, че не виждаш някои скрити за теб, очевидни за други неща. Като например това как функционират живите хора в рамките на деня.

И да, точно с пет думи се вижда кой какъв е в нета.
Като те чета колко си самозаблудена за мен, че даже и как разбираш нещата на 180 градуса спрямо това, което съм писал (горе ти го показах за н-ти път с онези цитати), представям си какви са способностите ти за "точно 5 минути" в интернет да прочиташ кой какъв е. Sweat Smile Голямо тупане в гърдите, но издишаш сериозно.

п.п.: Спирам да ти отговорям тук занапред, освен на поканите ти да ме черпиш по ресторанти. Виждам нагледно, че си силно предубеден човек, обожаващ да изкривява фактите и върло вкускащ се в умишлено търсене на спорове и заяждане. Боравиш и с тъпи обвъщения, показващи ограничена и задлива душа. Такива хора не са приятни.

# 265
И какво, всъщност си изключително интуитивен и успешен? Наистина ми е интересно, още не си казал колко апартамента ти струва спортната кола. Както вече казах, допускам да си ексцентричен биткойн милионер от Пловдив.

За пет минути се виждат важните неща, детайлите се пропускат. Да, знам, всички са специални снежинки и има хиляда детайла - но големите неща си остават същите. Примерно теб те слагам в категория "забавно луд до един момент".

# 266
  • Пловдив
Скрит текст:
И какво, всъщност си изключително интуитивен и успешен? Наистина ми е интересно, още не си казал колко апартамента ти струва спортната кола. Както вече казах, допускам да си ексцентричен биткойн милионер от Пловдив.

За пет минути се виждат важните неща, детайлите се пропускат. Да, знам, всички са специални снежинки и има хиляда детайла - но големите неща си остават същите. Примерно теб те слагам в категория "забавно луд до един момент".
Отново гадаеш за мен в твърде различна посока. Печеля, благодарение на вложена техническа мисъл и формообразуване. Производство е и изисква дългогодишен опит, придобити умения и практически вложен физически труд. Работи с батерии, но за твоя изненада не е вибратор. Струва 1 милион евро преди данъци и такси. Следващият модел, който желая да произвеждам в Пловдив, вероятно ще струва 2-2,5 милиона евро.
 Права си, че често нарочно пиша някои мнения по определен начин, за да е по-забавно и за това дори са ме поздравявали няколко жени на ЛС тук, че им е било скучно допреди това и съм раздвижвал темите. Simple Smile

# 267
Добре де, четеш, че човекът е безработен и скучаещ. Какъв извод си правиш и защо изобщо се стига до среща?

Аз лично като прочета в нета раздувки от тоя тип, вече си мисля за диагнози. В сми такива изобретатели често са случаи в психиатричните учебници. Грандиозни приказки: "Струва 1 милион евро преди данъци и такси. Следващият модел, който желая да произвеждам в Пловдив, вероятно ще струва 2-2,5 милиона евро."

Оф, айде пусни една снимка на ламбото, изхвали се на БГ мамите.

Ако го снимаш под правилен ъгъл, няма да се забележи, че е миниатюра. Ламбото де, да не снимаш друго.

# 268
  • София
Даскалов, здравей.

# 269
  • Пловдив
Добре де, четеш, че човекът е безработен и скучаещ. Какъв извод си правиш и защо изобщо се стига до среща?

Аз лично като прочета в нета раздувки от тоя тип, вече си мисля за диагнози. В сми такива изобретатели често са случаи в психиатричните учебници. Грандиозни приказки: "Струва 1 милион евро преди данъци и такси. Следващият модел, който желая да произвеждам в Пловдив, вероятно ще струва 2-2,5 милиона евро."

Оф, айде пусни една снимка на ламбото, изхвали се на БГ мамите.

Ако го снимаш под правилен ъгъл, няма да се забележи, че е миниатюра. Ламбото де, да не снимаш друго.
Точно преди минути написах, че едва на срещата на живо ми каза, че е безработна и скучаела. Sweat Smile (правя едно изключение да наруша тежката си закана да не ти отговарям, освен когато ме каниш по ресторанти)
На думи тя ми писа, че обича дългите разходки, че ще се поразходим и поговорим на живо. После се оказа, че е безработна и вкъщи ѝ било скучно. Но това го каза като се видяхме.
Моята марка започва с "М" и завършва на "с", но не е "Мерцедес". Емблемата е вдъхновена от жените - красиви и опасни - като спортните коли. Задната броня също в вдъхновена от жена, в кучешката поза - два ауспуха един над друг и едни форми отдолу, напомнящи гъделичник. Предните светлини са като изящни женски очи. Отстрани, извивките на калниците са като тези на женствено тяло.

п.п.: Току-що си поръчах това. Време е най-сетне и аз да се почувствам като жена. Smiley
https://electron.bg/philips-bri95000-p-326154.html

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 11:07 от Маце писи

Общи условия

Активация на акаунт