Кога и какво Ви накара да се почувствате жена, за първи път?

• 8 552
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
Мама ме е учила да не се подигравам на луди, но е много забавно...

# 271
айдеее и Сирената заплашена с бан. Котьо, няколко жени се опитваме да ти кажем нещо, ти пак твойто си каканижеш. За да съм обективна ще кажа, че имам приятел, който се разведе и като теб се помотва в Тиндер. Та, той ми е показвал разни разговори с жени, подобни на тази, която описваш. Точно тук е разковничето- да отсееш едните от другите. Жена, която си струва, няма да се навие веднага да излезе с теб; няма да тропа с копито къде да я заведеш; няма да отправя "каква жена изпусна", така че в кого е проблема - в парцалесата, че е такава, каквато е, или че ти не си си направил труда да проучиш и предварително да разбереш в коя лига си.

# 272
  • София
Мама ме е учила да не се подигравам на луди, но е много забавно...

Направо щрака отвсякъде. Май той ще си докара бан накрая.

# 273
Като сглобите самоделното ламбо при автотенекиджията от Браниполе, обадете се да направя едно кръгче.

# 274
  • Пловдив
Оф, айде пусни една снимка на ламбото, изхвали се на БГ мамите.

Ако го снимаш под правилен ъгъл, няма да се забележи, че е миниатюра. Ламбото де, да не снимаш друго.
Заповядай! Innocent Току-що го заснех.
Скрит текст:

# 275
Страничните огледала не са огледала, и не се мърдат. Ще ти резнат милиона.

# 276
Да не правите тая бръмчалка:

# 277
  • Пловдив
 Между другото, вие, жените, чувствате ли се по-женствени, когато сте обезкосмени навсякъде, където желаете да сте гладички?

# 278
Да, мина вече в цинична фаза. Айде да си говорим за милиони и коли, по-весело е. Поне не си демонстрирай сексуалната фрустрация, тук сме само лелки. Кажи за ламбото.

# 279
  • София
Стана гадно. /къде ми е повръщащия емотикон/

# 280
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
И аз искам да видя колата.

# 281
Мацанчо, не е да не те разбираме какво пишеш. Даже повече отколкото си мислиш те разбираме що за бира си. Само ти не разбра защо и в бг-мама "жените са срещу теб" и разбират колко си ку- ... инсел

# 282
Обаче "Ламборгини Инсел" звучи много яко:) става за бренд на електрическата им линия.

# 283
  • София
Казва се Ламборгини Терзо Миленио. Електрическото де.

# 284
Терцо се чете. От трето. Пирончо и на детска количка има нужда от ъпгрейд Joy

Общи условия

Активация на акаунт