eMAG -ТЕМА 2

• 84 255
  • 965
  •   1
Отговори
# 780
Безплатно е връщането към емаг, идват ти на крака дори.
Пишеш на бота/сътрудник и си казваш мъката.

При рекламация също се изпраща без да плаща клиента.

И дано си купила от емаг, не от незнаен външен търговец.

# 781
Здравейте, имате ли имейл и телефон на сервиза в Румъния. На централата в Румъния? Някакви контакти, че има проблем с рекламациите.

# 782
Благодаря! Не съм сигурна дали търговецът е Емаг или външен търговец, трябва да проверя...
ЧревоУгодник, те липсващите части се ядваха по-лесно. Писахме, пък ще видим какво ще отговорят...

# 783
Здравейте, имате ли имейл и телефон на сервиза в Румъния.
На централата в Румъния? Някакви контакти, че има проблем с рекламациите.

Аз съм писала на Депанеро, сервиза в Румъния. service@depanero.ro
Отговарят бързо и коректно.
Намерих имейл и сайта на Депанеро в нета, и им писах. Там има и движение на ремонта, по номера се проверява. А номерът ти го пращат с имейл емаг.

Депонеро от своя страна бяха пратили продукта в др.сервиз който е официален за марката в Румъния. Това ми го писаха от депанеро.
https://www.depanero.ro/
Това е сайта, по сервизен номер си следиш..ако е пратена там твоята стока.

Долче, ако е външен търговец, пишеш на него. Той си има други правила за връщане- обикновено то е платено, и отделно си е описал как се процедира при дефект. Първо към него тр.да се обърнеш, после чак към емаг!

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 07:50 от teta75

# 784
Здравейте, на някой падна ли му се код за отстъпка за Apple продукти? 😄 Случайно...

# 785
Че то имаше ли такъв код изобщо? На мен ми се паднаха супер безсмислени кодове; не използвах нито един...Иначе имах желание 🤣

# 786
На мен за чай. Че кога съм пила аз чай брее...Joy

# 787
  • София
И моите са от безсмислените - чай, бебешка козметика, уреди за бръснене. Sweat Smile

# 788
Успокоих се... Всички сме в клуба, безмисления...🤣

# 789
На мен за чай. Че кога съм пила аз чай брее...Joy
Не харесваше ли преди лидълския чай с круша и карамел?😜

# 790
Върнах към Емаг неработещ лаптоп;
Няма свързване с тях по тел;
Накрая ми дадоха ваучер-не го искам;
Как да си поискам парите?

# 791
Пиши им на имейла, който е даден в ОУ.

# 792
И аз едно време си мислех, че връщането е безплатно и са коректни. Вече изобщо не мисля така. Поъчахме нещо на ЧП, евтино е, не ни хареса цветът на живо и без дори да отворим опаковката пуснахме заявка за връщане, върнахме го в кутиите на Емаг.  2 дни след като продуктът вече беше в техните си кутии получаваме известие, че заявката е отменена....сега ни пари, ни продукт. Чат ботът е пълна скръб. Писах на контактната им форма, ще пиша и на КЗП. Имам скрийншотове на всеки етап. Сумата е незначителна, прежалила съм я, но можеше и да не е.

А, за още по - голям разкош, в мол Парадайз решихме да попитаме в офиса им, отвори човека номера на поръчката, всичко се вижда. Видя, че е от техен партньр и каза, да си търсим него....представяте ли си? Емаг нямали нищо общо....е това вече е супер наглост

# 793
Коректни и точни са ЕМАГ, не външните търговци - за тях винаги се е знаело и писало, вкл. и в тази тема, че не ок да се поръчва от тях!
Да бяхте попитали тук, щяхме да ви кажем че се поръчва САМО от Емаг, ако искате да сте спокойни че няма да има въртели с връщането или с рекламацията.

# 794
Ами от години поръчвам чрез тях, чак толкова зелена не съм. Е, винаги могат да те изненадат. Тези партньори са техни все пак, връзка с тях нямаш директна, само чрез платформата. Така , че е смешно да излизат с тези доводи.

Общи условия

Активация на акаунт