По Коледа сбъдват се мечтите, две на теста са чертите!

• 26 483
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Честито Яна и Никол Simple Smile Страхотно е да получиш най - желания коледен подарък. Пожелавам ви лека бременност и само хубави мисли и емоции.

На мен също не трябва да ми дойде около 28 Simple Smile Дано имаме още много по две чертички Simple Smile

# 211
Момичета, как мислите, тия среднощни филии дали са на бременност или лакомия Joy
Скрит текст:

# 212
Tickles ,а дано да са на бебе ! 🤞
yanna777 честити ти чертички , да се превърнат в най-сладкото бебче , защо не и бебчета !
Кайли честити сини гащи , да се роди жив и здрав юнака и много да ви радва ! 💙

# 213
  • София
yanna777, честито и прекрасна бременност желая !

Kaylinnn, как бързо лети
времето... Честито Blue Heart !

tickles, нямам идея на какво са, ама много апетитно изглеждааа, такова не съм яла от дете Grin.

# 214
  • София
За съжаление ми дойде...изведнъж. Не,че таях големи надежди...добре, че поне се удържах да не  правя тестове. Странно десният яйчник ме боля доста на 9ти и 10ти ден още...мислех си,че овуто е на 12ти макс...а пък ми дойде чак на 29ти ден вечерта. Както и да е...свърши ли ми...си купувам тестове за ову и започвам с тях. Sad

# 215
Яна приемам теста ти като подарък ♥️
Дами , черпя виртуално ♥️ пожелавам на всяка тук бебе(та) ♥️ Благодаря Ви , че Ви имам ♥️

# 216
Тинти честит рожден ден мила! И аз ти пожелавам бебе! Още другия месец!
Бъди здрава ти и цялото ти семейство! Hug
На всички момичета в пред тестово очакване, яко палци от мен, че това ми остана, снощи ми зацапа коледна леля Течка! Grinning
Хич не ми е смешно де, ама...нова година нов късмет, а и ако днес ми тръгне хубаво ще са 2 поредни месеца 28 дневен цикъл, както си беше преди раждането!

# 217
Тинти , честит рожден ден ! Пожелавам ти много здраве и сбъднати мечти ... на другия рожден ден да си с една малка принцеса на ръце ❤

# 218
  • София
Честит рожден ден, Тинти!

# 219
Честит рожден ден Тинти Joy
Днес си направих теста, трябваше да е на 23 но .... Като ви гледам тестовете и искам и ааз Joy
Докато го снимам и той почна да се разлива. На живо виждам нещо...

# 220
Александрия, да не се го преполяла? Доста размазан изглежда. Опитай с нов.

# 221
Аз си казвала че три години опити и Никога не съм правила тест. Joy да се смея ли, да плача ли. Правила съм веднъж преди години. На 31 съм не се смейте Joy две капки сложих, първата беше много мъничка и се намокри половината, та сложих втора, явно са му много. Утре сутринта пак (:

# 222
Знаех,си че като споделя сърцето ми ще се успокои някак си ...
а между временно излезе и второто чхг 58.7 !!!!!
Честито и до финал 🤗

# 223
Значи поредна такава снимка виждам на шуар. У в другит групи е фул с такива, мацките твърдят, че не са преполяти. Явно нещо ги развалиха май, жалко!!!!

# 224
Аз си казвала че три години опити и Никога не съм правила тест. Joy да се смея ли, да плача ли. Правила съм веднъж преди години. На 31 съм не се смейте Joy две капки сложих, първата беше много мъничка и се намокри половината, та сложих втора, явно са му много. Утре сутринта пак (:
Теста е невалиден. Не са много две капки. Аз съм слагала по 3 и нищо не му е ставало. Понякога имс дефектни. Направи нов и дано има 2 чертички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт