По Коледа сбъдват се мечтите, две на теста са чертите!

• 26 478
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, виждам, че за др. седмица има много нечакащи.Пожелавам ви много късмет и тези светли празници да донесат много чудеса и положителни тестове, сигурна съм, че ще  е така. При мен нещата не са ок, и ще сме май пак ин витро, но ще видим.HeartHeart Eyes

# 181
  • Dope Reach
И аз да се включа по темата. Както каза Ив, забременява се и така, и така.
При мен забременяването се получи при 2 дена опити, без особено желание, просто тогава доки каза, че задължително трябва да действаме. Важното беше, че при ММ нещата се получаваха всеки път.
НО! Срам, не срам, ще си призная (най-вече, защото е нещо, което се случва при не малко жени), че аз не съм получавала вагинален оргазъм, при мен нещата явно са различни. Това не означава, че не ми е приятно, просто не успявам да стигна до края. Организъм. Както и да е, все пак смятам, че ако опитът е бил спонтанен и много желан от двете страни, нещата се получават по-лесно. Природата си знае работата.

# 182
Направо си е огромна доза късмет или писано отгоре. Ние когато забременях щракахме около средата на цикъла, бях с редовен 28 дневен и смятах че на 13-14-15 ден са важните. Понеже съм си психо, след първия неуспешен месец, записахме час за СГ на ММ. Часът се падаше петък, на мен трябваше да ми дойде събота. Приключихме с опитите на 15тия ден и цяла седмица нищо не бяхме правили, съответно седмицата преди неговата СГ, в понеделник, за да има 4 дена въздържание, щракахме, на 22ри ден от моя цикъл. И забременях. Със секс за спермограма хора, вие за оргазъм ми говорите Grinning Това май не го бях споделяла, ама и наскоро навързах нещата. Grinning
Но е хубаво де да има, па помага ли, не ли не знам, ма нека има.

# 183
И аз съм там някъде , между 25-30 , но не съм сигурна , защото изобщо не усетих О този месец , което при мен е невъзможно и нямам представа на коя дата да чакам . БТ се задържа няколко дни доста ниска , от днес вече има леко повишение , та ще видим .

По темата за оргазмите , мога 100 % да кажа , че и двата пъти съм забременяла без оргазъм . С каката бяхме толкова млади и бързи 😁 , че рядко се случваше , а с малкия пак все набързо заради кака му , та явно не е от съществено значение . Аз съм чела , че допринася , но нали знаете , то като трябва да стане , ще стане . С дъщеря ми забременях с прекъснат акт 🤷♀ А сега - не става .

# 184
Момичета и аз НЕ чакам М на 27-29. Доста сме май с тези дати.
Аз постоянно го мисля и не знам как ще издържа дотогава Grinning
И аз съм от НЕ чакащите 27-29 🙏

# 185
Момичета,притеснението ми е огромно ....
Отново видях бленуваните две чертички още преди 2 дни (тоест 4 дни преди нечаканата лелка) ... естествено супер бледа,едва доловима втора черта. Веднага отидох и пуснах ЧХГ 12,4
Днес направих отново тест,но не с първа сутрешна урина,също пуснах чхг (точно 48 часа),но нямам още резултат.
Докато не видя точица в матката щастие и спокойствие няма да видя ...

# 186
Момичета,притеснението ми е огромно ....
Отново видях бленуваните две чертички още преди 2 дни (тоест 4 дни преди нечаканата лелка) ... естествено супер бледа,едва доловима втора черта. Веднага отидох и пуснах ЧХГ 12,4
Днес направих отново тест,но не с първа сутрешна урина,също пуснах чхг (точно 48 часа),но нямам още резултат.
Докато не видя точица в матката щастие и спокойствие няма да видя ...

Тихичко честито и стискам палци ЧХГ да се удвоява. За 4 дни преди цикъл мисля, че чертата си е чудесна, имайки предвид, че като ги снимаме и изглеждат по-бледи.

# 187
Re-Born
Скрит текст:
Heart
Ейнджълче, благодаря за топлата тема в студените дни (макар че днес при мен беше пролетно).
Никол, Hug палчета и от мен.
За списъчето - аз лично се обърках. Ейнджъл беше писала да пращаме на нея, както и сторих, но май само аз съм чела темата обстойно 😂. Както и да е.

Аз имам какво да разкажа, но няма да го сторя, докато не се случи (да не си урочасам късмета 😁). Не съм бременна, ама всичко, което ме кара да се чувствам добре, е свързано с това.

Връщам се назад във времето и си спомням, че „виждах” Сън00 и Ив бременни...За жалост не съм познала още, ама се надявам да е до края на тази година. За Джулката да е януари, Жасминчето, Ро, Тинти, Бранди,Мери веднага да ги последват....Общо взето, до март „стари кучета” да няма (сори, ако съм пропуснала някоя). За Сънфлауър има време - макс до май. Какво става с теб, докога беше без Ц, че вече изгубих представа? На домакинката пожелавам неусетно да забременее без ин витро 💜. Арвенче, на теб успешна процедура, и, ако наистина всичко е наред, на другия цикъл с един плюс да се включиш.
Рейвчето е намерила правилния път и силно се надявам да го чувства и тя така.
На всички „млади” кучета пожелавам същото Simple Smile
Бременните да минават за отчет. Йоанка, например я няма от доста време. Надявам се, че са добре с малката шушулка.
Прегръдки за всички 😊

Много ми е мило, че се сещаш не само за мен, а и за толкова "стари кучета". Heart
Ето го отчета - вчера ми поставиха 5-тата инжекция. Вече ми тече обратното броене до заветната, последна 6-та. Датата е 14.01 и нямам грам търпение всичко това да свърши, наистина е много неприятно, но стискам зъби. След последната инжекция ми казаха, че до 2-3 месеца мога да очаквам първия цикъл и след него вече можем да подновяваме бебеправенето. По мои сметки, около май месец ще стартираме (страхотна памет имаш! Heart ). Настроила съм се психически, че до края на 2020 ще опитваме нормално и, ако не стане, след това ще търсим други начини. Засега е това.  А, Меги, аз все още тая надежди, че скоро ще се похвалиш и ти, заедно с Джулката. Много искам да ме ръсите с прашец. Grinning

Rochellka Kissing Heart не ти е ненормално поведението. Едно време, когато и аз имах цикъл, Grinning и аз така все тичах и проверявах и бях нащрек дали не ми е дошло, макар и да си знаех датите. Grinning

За цистита - преди време и аз пиех само Ципрофлоксацин. Последните пъти, когато ми се е случвало, съм пила Монурал и веднага ми е минавало. Преди време пак бяхме отворили тази тема и помня, че имаше и негативни мнения за Монурала.

Много съжалявам за всички угаснали надежди и временни радости, които видях в темата дотук. Кураж, момичета, идва нов месец, нова година, ново десетилетие, нови бебета на хоризонта чакат да се появят. Ще изгрее слънце и на нашата улица, ще имаме и ние това щастие, ще гушкаме свои бебета и ще целуваме малки крачета и ръчички! Знам, че по това време на годината е особено разочароващо да се замислиш, че не си бременна, а за някои от нас това е поредна Коледа без бебе или бременност, но и това ще мине. Simple Smile

yanna777, тихичко честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност с пухкав финал! Ако не се лъжа, на теб тази година ти предстои сватба, или греша? Simple Smile

# 188
Знаех,си че като споделя сърцето ми ще се успокои някак си ...
а между временно излезе и второто чхг 58.7 !!!!!

# 189
Яна, страхотно ти е чхг-то. Тихичко честито и от мен Blush

# 190
Уanna , честито.Пожелавам ти всичко да е наред и на лято да гушнеш малко пухкаво бебче.
Съжалявам за момичетата с биохимичните.Както бях писала, мисля , че и при мен имаше биохимична през месец ноември-бледи черти, закъснение и ми дойде.Забременях още на следващия месец и скоро ще съм в 7 г.с, така, че си мисля , че има нещо вярно в това, че след биохимична се случват нещата по-бързо.
Пожелавам ви го от все сърце 🤗🤗🤗

# 191
Хайде Янааа! С теб сме! Всичко ще е както трябва този път! Честито!
Коледната серия продължава! Heart Eyes

# 192
Знаех,си че като споделя сърцето ми ще се успокои някак си ...
а между временно излезе и второто чхг 58.7 !!!!!
Честитоо😍🤰

# 193
Yana, честитоооо !!!! Този път всичко ще е наред !

Rochelka, при мен е същата работа и напоследък започнах да си мисля дали пък аз не съм причина за неуспеха до сега. Затова и попитах, но доста ми олекна всъщност ! Simple Smile

# 194
  • София
Да Ви успокоя...аз и двата пъти съм забременяла без оргазъм при мен...така,че споко. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт