По Коледа сбъдват се мечтите, две на теста са чертите!

• 26 481
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
Честито Яна, много се радвам за теб.Дано другата седмица имаме водопад от две чертички, като чета, колко много сте, които не чакате.

# 196
Яна, с теб бяхме, когато не се получиха нещата, но ще сме с теб и до успешния финал, който ще е след има-няма 8 месеца 💜. Невероятен Коледен подарък, направо завидях 😁 (Благородно, разбира се). Ти си лъчезарвн човек, на когото Вселената му връща усмивката в точния момент. Повярвай!

Сънфлауър Hug може и по-рано след последната инжекция да дойде, предполагам. Джулката ще трябва да ни изпревари със забременяването, защото при нея няма мърдане- решено е, че ще е другия месец, ама аз мога и да те почакам. Wink Ще си правим компания.

Лейдис, мисля днес да ползвам гелчето. Стиснете палчета за мощно бойно снаряжение при плувците на ММ 😂

# 197
Яна, много хубаво! Честито!🤗
Разбирам как се радваш, аз също след  извънматочната тръпнех докато чаках ЧХГ-то сега втория път! Страхотно успокоение е!
Всичко ще бъде наред! 🍀

# 198
Благодаря ви,момичета !!! Наистина подкрепата ви значи много за мен ! ❤

# 199
Яна , честито ... чудесни чертички за преди закъснение ☺ Лека и безпроблемна бременност и до термин ❤

Яна 28 , при теб какво става ? Кога не чакаш ?

Кайлин , честито синичко 💙

# 200
Loko 🤗🤗 Виждам има хубави новини при вас 🤞

Тук съм си , но тази седмица е доста натоварена и нямам много време да чета и пиша. Вървя и аз със всички почти. 29ти ми е ден и точно тогава летим за Тайланд. Заредила съм с едно тестче ( за всеки случай) , но също така и тампони хаха

Яна , ЧЕСТИТО !

Ще ви дочета всички и ще се включа отново , да не пиша на посоки.
Последен месец , отива си годината . Чувствам се доста уморена този месец да си следя каквото и да е. Цяла година чакам.... Имам хубаво предчувствие, да знаете , че другата седмица преди края на годината ще има да пускате хубави снимки 🙏

# 201
Яна, честито, много хубав тест показа за без закъснение! От тук нататък лека бременност и до успешен финал този път!
Другата седмица и аз очаквам вълна от две чертички, много са ни нечакащите Flowers Four Leaf Clover

# 202
  • София
Яна , честито ... чудесни чертички за преди закъснение ☺ Лека и безпроблемна бременност и до термин ❤

Утре ми е 30ти ден и още не ми е дошло...нямам и никакви симптоми...не знам до кога ще издържа да не си направя тест. Сега преди час каката ме изрита в корема Sad...защото не учеше, а седеше на телефона...и много се притесних...заболя ме...минаха ми ужасни мисли....дано всичко е наред.

# 203
И на мен днес ми е 32 ден от началото на Ц. По принцип варира между 30, 31 ден. Имам болки от снощи, ниско долу, точно като при овулация. И никакви други симтоми. И все имам чувството, че ми е дошло. Ама не. Дано не ми дойде поне 9 месеца. 🙏🙏🙏
Ама и аз се съпротивлявам да направя тест, не знам кое боли повече самотната чертичка или надеждите и накрая лелка!!
Почти съм убедена, че ще му дойде. За първи път не засяках овулация с тестове, а винаги имам отчетливи черти. Нямах болки около предполагаема такава. Даже гърдите не ме болят. Но нека помечтая още за Коледно чудо.

Яна, стискам палци. 🙏🤰🏻

Яна 777 честито и само до финал!!!

Редактирам

Кайлин, честити сини гащи. 👖👖👖

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 21:35 от yoanna789

# 204
  • София
И на мен днес ми е 32 ден от началото на Ц. По принцип варира между 30, 31 ден. Имам болки от снощи, ниско долу, точно като при овулация. И никакви други симтоми. И все имам чувството, че ми е дошло. Ама не. Дано не ми дойде поне 9 месеца. 🙏🙏🙏
Ама и аз се съпротивлявам да направя тест, не знам кое боли повече самотната чертичка или надеждите и накрая лелка!!
Почти съм убедена, че ще му дойде. За първи път не засяках овулация с тестове, а винаги имам отчетливи черти. Нямах болки около предполагаема такава. Даже гърдите не ме болят. Но нека помечтая още за Коледно чудо.

Яна, стискам палци. 🙏🤰🏻
И аз на теб.

# 205

Утре ми е 30ти ден и още не ми е дошло...нямам и никакви симптоми...не знам до кога ще издържа да не си направя тест. Сега преди час каката ме изрита в корема Sad...защото не учеше, а седеше на телефона...и много се притесних...заболя ме...минаха ми ужасни мисли....дано всичко е наред.

Стискам палци да си следващата с плюсче ☺

Йоана , и аз съм така този месец ... успех и на теб 🤗

Дано има : Като Коледна лавина , теста с две черти не ни подмина 😁

# 206
Yana, честито!!! Лека и безпроблемна бременност до финал! 
Локо, гелче то го ползвахме 4 дни подред по половин спринцовка! Всъщност беше 3 дни преди и 2 дни след О, 5 дни поредени щтракане, като първите 4 с гелчето!

# 207
Yanna....цялата настръхнах и се просълзих! ❤ Всичко ще е наред,знам че ще чакаш да видиш точката и съм убедена,
че ще е там!
Тинти и Гери... следващите пъти няма да е биохимична!
Никол,честито!
Моето момче се получк без хепи енд от моя страна,само с крака на стената. 😁

# 208
  • Dope Reach
Честито, Яна! Всичко най-хубаво, само положителни емоции вече!
Локо, аз вече се отказах от кекса по график, именно по тази причина. Е, понапъвам понякога нещата, ама това е, ако съм усетила някакви позиви на О (евентуално, де). Няма да изпускаме, ако нещо се случва там вътре. Grinning
Кейли, честито синичко! Blue Heart

# 209
Честито, yanna777! Бъди спокойна докато стане време за преглед, не се натоварвай с мисли!

Честито и на теб, Никол!

Общи условия

Активация на акаунт