Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Възможно безплодие според натална карта

 • 5 060
 • 91
 •   1
Отговори
 • Мнения: 24
Здравейте!
Нова съм тук и е малко странно дори присъствието ми, защото не съм бременна, не съм и родител, но пък много бих искала да бъда. На 40г. съм и съм все още неомъжена. Има мъж обаче, с когото излизам отскоро и който по всичко личи ме харесва за майка на децата си, ако евентуално имаме такива. Понеже изключително много го харесвам, започнах да чета малко повече на тема астрология и даже си записах час при Силва Дончева с идеята за изготвянето на синастрия. Не знам какво да очаквам като прогноза за връзката ни, но колкото повече взех да чета в интернет и да правя опити да разчета самостоятелно наталните карти и на двама ни, толкова повече взех да се безпокоя за моята. Май има всички аспекти за безплодие. След около 20 дни ще разбера дали си подхождам с въпросния човек, но дотогава ще ми се пръсне сърцето от притеснение по другия въпрос. Може ли някой с малко повече познания да ми каже дали имам повод за притеснение с тези Сатурн, Северен лунен възел и Лилит в 5-ти дом, Луна в 11-ти (водолей) и в опозиция със Сатурн, и Нептун в 8-ми дом, който също знам, че не е за пренебрегване? Единствено Вертексът ми е в 6-ти дом, а везните са плодороден знак и останалото сякаш е присъда.

# 1
 • Мнения: 6 425
Миличка, вярно, че всеки има право да вярва в каквото пожелае, но ако тези карти ти кажат, че не сте един за друг и че си безплодна, какво ще направиш? Ще се разделите ли?
Гледай си живота, наслаждавай се на този човек, дано ви се получат нещата и да си имате бебе.
Все бях чувала да си поставят хората диагнози по интернет, ама чак безплодие, заради някакви карти и хороскопи??!? Въобще сериозна ли е темата?

# 2
 • Мнения: 4 075
Кой ти е управителят на 5 ти дом и в какви връзки е с основните - Слънце, Венера, Луна? Ако не знаеш управителят, в кой знак е пети дом. Там планети има ли? Какви транзити минават сега по картата ти и най-вече в кой дом транзитират в момента Юпитер (късмета) и Лилит (лошия късмет).  Какви планети транзитират в 5ти дом (деца) и 7 дом (партньор).

Днес е работен ден - отиди в някоя лаборатория и си направи
1. пълни хормонални изследвания - ФСХ, ЛХ, Пролактин, Естрадиол, Тестостерон; - за да видиш добре ли са ти хормоните за забременяване или имаш дисбаланс там
2. изследвания на щитовидната жлеза - ТСХ, ФТ4, ФТ3 - за да видиш дали нямаш скрит проблем с щитовидната жлеза и да е много трудно да забременееш
3. Антимюлеров хормон - да видиш какъв ти е яйчниковия запас.

Сатурн ти дава забавяне. Понякога трябва да помъдрееш, за да получиш това, което искаш и да можеш да се справиш с него, може и да е тръсене ли търсене на мъжът, с който да искаш да го направиш това дете. Не е задължително присъда че няма да имаш дете.

# 3
 • София
 • Мнения: 7 147
Предвид възрастта бих се насочила към репродуктивен специалист, а не астролог.

# 4
 • Мнения: 24
5-ти дом ми е дева (доколкото знам безплоден знак) и там са Сатурн, Черната луна (Лилит) и Северен лунен възел, като Сатурн е в опозиция с Луната в 11-ти (водолей) и във връзка със Слънцето, което ми е 4-ти дом ((лъв - отново безплоден). В 7-ми дом нямам нито една планета. До момента съм имала само 3 връзки и то крайно неуспешни, не са правени опити за бебе с никого и не знам какъв ми е халът. След празниците ще си направя изследванията, за да ми се изясни картинката, но като гледам колко са зле нещата в картата, може би просто отлагам момента, в който ще разбера със сигурност, че не ми е дадено да бъда майка. Disappointed Relieved
Не знам как се определя кои планети ттранзитират в моменти, но написаното е според рождената ми дата 09.08.1979г., 00:15ч. час на раждане в гр. Пловдив

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 00:26 от Dida_mida

# 5
 • Мнения: 7 679
Dida_mida,много правилно са ти казали тук.
Единствено лекар след преглед и изследвания може да ти каже какъв ти е халът.Не звезди и планети,това е 21 век,не 15 преди Христа когато Оракула е казвал.Казвам ти това с най-добри чувства.Пробвайте 6 месеца и ако не стане отивай в репродуктивна клиника.Пожелавам ти успех и здрав разум!

# 6
 • Мнения: 24
Знам, че е така, още повече че имам медицинско лице в семейството - сестра ми е лекар. Страхът обаче май сковава здравия разум и ме спира да действам в правилната посока, която действително са изследванията и медицинските прегледи.
Благодаря много!

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 00:25 от Dida_mida

# 7
 • Мнения: 2 291
Във Вашия случай най-доброто решение, което бих могла да Ви препоръчам, е да се обърнете към компетентен медицински астролог и към репродуктивен специалист, т.е. да съчетаете два вида консултации. Лекарят ще Ви каже от физиологична гледна точка как стоят нещата, астрологът може да оцени факторите за репродуктивен потенциал в наталната карта и на тази база да направи прогностика за по-благоприятни периоди, когато можете да се подложите на медицински манипулации. Защото, както се сещате, не всяка от тези процедури може да мине с гаранция за успех. Доколкото разбирам, за синастрия вече сте си намерили астролог, дано останете доволна. За медицински анализ не бих препоръчала същата. Но все пак първо се консултирайте с медицинско лице, за да не се филмирате излишно от това, което ще ви каже астрологът. Защото има такива, които го правят без "упойка", зависи на какъв ще попаднете. Обикновено по време на астрологична консултация не се поставя категорична диагноза "безплодие", но знае ли човек...

# 8
 • Мнения: 24
Благодаря много за съвета!
Вече много се наплаших, буквално не мога да си гледам работата от четене на астро материали по темата. Като прибавим и Плутон в 6-ти дом и Нептун в 8-ми, направо ми се плаче. Надявам се лекарите да не ме диагностицират със стерилитет.

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 00:25 от Dida_mida

# 9
 • Мнения: 2 291
Бих Ви посъветвала да спрете сама да си гледате наталната карта и да четете интерпретации от нета. Със сигурност не са верни и така само си създавате излишни притеснения.

# 10
 • Мнения: 31 669
На 40 вероятността да има бебе без асистенция е силно вероятна. И то защото репродуктивните възможности след  35 силно спадат. Не ти е нужен астролог за това. По скоро започни изследвания и го хващай тоя за ушите.

# 11
 • Мнения: 160
Защо си създавате излишни притеснения, разглеждайки сама астрологичната си карта?
От къде знаете точния час на раждане? Може би майка ви го е казала? Или от общината или от болницата сте го взели? Направена ли е ректификация на часа?
Ами ако сте родена 15 минути по късно, трябва да правите нова карта и нови притеснения Simple Smile
Първо отидете на медицински специалист. А астрологията може и след това.

# 12
 • Мнения: 4 075
С две ръце за ректификациите, дори и да е записан в общината. Буквално 3 мин разлика мен ме правят друга бира.

Но нека, моичето си е харесало таткото, сега да си мине по пътя. И астрологията може да помогне много. Да разкаже какво може и какво не.

# 13
 • Мнения: 24
Знам часа с точност, защото със сестра ми сме родени и двете на 09.08., но в различни години, а майка ни е на 8-ми и просто е нямало начин да не запомни кога съм, защото е било интересно на чий рожден ден ще се пръкна.
Какво представлява въпросната ректификация?

# 14
 • Мнения: 4 075
Часът на раждане. Не само датата. Ректификацията  е - събираш минимум 10 дати на значими събития в живота - раждане на сестра ти, брак, развод на майка ти, преместване на нова работа, в друг град, завършване, начало и край на работа, събития от здравословен характер, започване и приключване на връзка, получаване на отличия и медали, на печалби от игри. По тях се връща назат софтуера и се гледа на тази дата кои домове са били активирани, кои планети са транзитирали и как би се изместил часа, за да е верен за събитието, което се е случило. Правят се хипотези и след много такива случки се прави истинската карта и от тук занапред астрологията "ще ти познава", защото гледа теб наистина.

От точният час зависи в кой дом ще са ти планетите особено ако сега са ти в началните или крайните градуси. Винаги съм за ректификациите, защото и майка ти да е видяла часовника като си се родила, той може да не е верен, да ги е закръглила минутите, да са ти прерязали пъпната връв по-късно от момента на раждане.

Общи условия

Активация на акаунт