Фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел. Тема 3

• 36 708
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Момичета,момичетааа...добре,че  е форума да ги избивате тези комплекси,че горките ви мъже ! Някои направо прекалявате!
Моля,припозналите се да не ми отговарят.

# 121
  • Sofia
Много обичам градивните коментари 😀

# 122
Аз се чудя между 3 и 4-ка. Харесват ми тройките че имат най-голям котлон а много ползвам голям тиган и мине необходим такъв. Има ли четворки с такива по-големи зони като 3-ките.

# 123
Аз ползвам плочата си и като част от плота, не режа върху нея, но за много др дейности не ми е проблем. Също и  коритото на мивката си ползвам  Simple Smile
3ка или 4ка е по-добрият избор, според мен.  Моята 3ка има само 1 голяма зона, която се и разширява.

# 124
Аз се чудя между 3 и 4-ка. Харесват ми тройките че имат най-голям котлон а много ползвам голям тиган и мине необходим такъв. Има ли четворки с такива по-големи зони като 3-ките.
Отидете в някой техно магазин и на място ще сравните 3 и 4- ки. Там продават и тигани. Вземете един или най-добре два и ги поставете върху зоните един до друг. Така най-добре ще прецените, кое е за вас.

# 125
Да, най добре на място да видиш и усетиш размерите. Старата ми печка беше с четворка, но сега взех тройка точно заради разстоянията, пък и не ми трябва четвърти котлон.

# 126
  • Варна
Аз съм се спрях на две фурни и не мога да взема решение. Всяка си има плюсовете, а аз вече нямам време да мисля повече.
Ще се радвам на мнение, още повече ако е от преки наблюдения.
https://veto.bg/bg/product/%D1%84%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B0-neff-line-b45fs24n0

https://veto.bg/bg/product/%D1%84%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B0-bosch-hsg636es1

# 127
Не мога да разбера какво правите с толкова скъпи фурни. Моята си има всякакви функции, телескопични водачи и пиролиза и струва 4 - 5 ПЪТИ по-малко. И пак не и използвам всичките функции. Надявам се наистина да сте големи готвачки и да можете да извлечете принадената стойност от тази цена. Аз обаче бих дала тези пари точно толкова, колкото бих ги дала и за супер геймърски компютър за да пиша в нета.

# 128
  • Sofia
Първата без съмнение /от опит/
Втората също е супер,но Неф за фурни е като Мерцедес за коли /от опит Simple Smile /
До Черна станция - в къщи мъжа ми е готвача,той си избира уредите в къщи и ги ползва ежедневно с огромен кеф.Явно има разлика за разбирачите.

# 129
  • Варна
Първата без съмнение /от опит/
Втората също е супер,но Неф за фурни е като Мерцедес за коли /от опит Simple Smile /
До Черна станция - в къщи мъжа ми е готвача,той си избира уредите в къщи и ги ползва ежедневно с огромен кеф.Явно има разлика за разбирачите.

Този модел ли имате? Кажи повече ако е така.
Аз всъщност искам повече Неф, но менюто на Бош ми се стори по добро и систематизирано.

Много се чудих, дали да питам, защото предположих накъде ще се насочат коментарите. Не ми се обсъжда, дали има смисъл да се дават такива пари за уреди. Това е въпрос на предпочитание. Примерно за мен пиролизата не е толкова невероятна функция, заради която да плащам, но готвенето с пара е.

# 130
Аз не влизам в спор и не отричам стойността на покупката. Просто наистина ми беше любопитно какво толкова прави тази фурна и попитах без задна мисъл. Аз няма да си купя, но ми е любопитно какво толкова прави. Също ми е любопитно къде отива парата от готвенето.

# 131
  • Sofia
Като го гледам този  модел е.Нямаме пиролиза/явно е готино да имаш,но късно сме го разбрали/.Кое те притеснява на менюто? Има на български.
ЧС парата се " изпарява" Simple Smile Звучи глупаво,но е така.
"Толкова" незнам какво прави.То и Miele-то незнам толкова какво прави,ама човек си плаща за марката.Иначе най-просто казано си върши работата т.е. пече

# 132
  • Варна
Пече с всички функции, които предлагат останалите фурни но има и парогенератор. Разбира се има и всякакви модерни автоматични функции. Кто да определи, какво печеш, колко тежи, колко и по какъв начин да се пече за да достигне определени градуси в центъра...
Подобни има на АЕГ и на Електролукс, но там вече наистина заложих на марка, защото АЕГто е 2800 и предпочитам малко повече за нещо доказано добро
Аз и Miele харесвам (взех пералня и сушилня) , но не съм убедена че искам тяхна фурна, да не говорим, че са по 10 000 😲

# 133
Това ми беше идеята - изпарява се, което значи, че отива някъде. Вариантите са два - или отива в помещението, или за фурната трябва да има специален въздуховод. Да ми отива толкова пара в кухньохола не ми харесва толкова. Затова питам.

# 134
  • Sofia
Парата,която се отделя не е като от парна баня като количество.Предполагам,че ако имаше нужда от индивидуален въздуховод щеше да го има в инструкциите

Общи условия

Активация на акаунт