Фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел. Тема 3

• 36 715
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
И друг път съм писала, че за мен 2-ката е изключително непрактична и неудобна, два съда един до друг не се събират. Аз съм със 3-ка и съм много доволна. А и чисто визуално не ми харесва как стои на плота.

# 106

Така ще изглежда кухнята. Искам да си спестя място от работния плот, но взех да се замислям дали да не се спра на тройка все пак... Иначе нашите тенджери и тигани не са големи. Мразя да готвя в големи такива Grinning

Какво ще кажете за това Канди? https://www.technopolis.bg/bg/Plotove-za-vgrazhdane/Plot-za-vgra … H-63-TVT/p/708636

# 107
Моят работен плот между мивката и котлоните е 60 см, стига ми. Ако има вариант фурната и котлоните да не са плътно до стената ще ви е по удобно, преместете бутилиерата от другата страна.

# 108
  • Sofia
Ако вземете 2-ка и фурната е под тях дори и визуално няма да е ок

# 109
  • София
Моят плот е двойка, обаче котлоните са по диагонал, и е много удобно, дори най-голямата ми тенджера се побира без проблем.

# 110
  • софия
Абе, то и на моя плот се събира най-голямата тенджера, но ако трябва до нея да сложа тиган и става проблем.

# 111
  • Пловдив
и що...?

И моите тиган и тенджера опират, ако ги сложа заедно, но се преживява Simple Smile не е е проблем.

# 112
  • Sofia
и що...?

И моите тиган и тенджера опират, ако ги сложа заедно, но се преживява Simple Smile не е е проблем.
Щото е грозно и няма симетрия...
П.П.Ако искате и на подвижен котлон гответе.И това се преживява.Право на личен избор и съвсем няма да заема място на плота.

# 113
  • Пловдив
Наистина ли...симетрия...? Simple Smile

п.п. И аз си търся фурна, ама още съм в размишления.

# 114
Ами, да, симетрия. И на мен ми е по-симетрично с четворка или тройка котлони. Кое е странното?

# 115
  • Sofia
Наистина ли...симетрия...? Simple Smile

п.п. И аз си търся фурна, ама още съм в размишления.

Тази може да ви е в тон с котлоните.Пък най-вероятно се преживява и с нея...

# 116
Ами, да, симетрия. И на мен ми е по-симетрично с четворка или тройка котлони. Кое е странното?
И аз съм на същото мнение. Но в крайна сметка всеки да си купува това което му харесва, спрямо бюджета с който разполага.

# 117
Чоча, хайде стига вече! Прекаляваш и май не се усещаш Angry

# 118
  • Sofia
Абсолютно в тона на коментара към мен.И да ,усещам се 😀

# 119
  • Пловдив
Чоча, хайде стига вече! Прекаляваш и май не се усещаш Angry
нищо, нищо...

Общи условия

Активация на акаунт