Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 53
Здравейте,препоръчайте ми удобно корито/вана за къпане на бебето в седнало положение? Крачетата на малката стърчат отгоре вече (9м),ако някоя мама е доволна от нейното моля споделете.

# 1
 • Мнения: 138
Аз къпя моето бебе в най-обикновено детско корито,от както се е родил. Докато беше съвсем малък слагах отдолу подложка за къпане ( от тези, дето са пълни със стериопорени топчета) и е много удобно защото бебчо не се пързаля така и му е мекичко. Но сега вече е абсурд да го задържа мирен в коритото. Почти на годинка е. Започнат ли да се изправят бебетата им е интересно и не искат да са седнали. Има едни корита, в които да го слагаш седнало, те имат отпред ограничители за да не може да излиза, но на мен не ми харесват. А и твоето бебче ако още не се е научило да се изправя,скоро ще го научи и къпането ще стане доста забавно.

# 2
 • Мнения: 57
Винаги съм ползвала едно корито- нормално голямо, от раждането още. Като беше новородено слагах поставка, докато започне да сяда стабилно. Сега вече седнал го къпя без проблем там. Не виждам нужда от редовна смяна на корито. Явно от началото сте взели по-малко и сега остава непотребно. Нищо, вземете сега по- голямо , огледайте някъде на място, за да не ви заблуди размера.

# 3
 • Добрич
 • Мнения: 629
И аз ги къпах моите в нормално корито от началото.А тъй като съм лоша и безотговорна майка като почнаха да сядат стабилно пренесох къпането в банята.

# 4
 • Мнения: 340
Като стана малко над годинка купихме това корито от Хиполенд. Невъзможно е да падне, защото е за седнало бебе, лятото го ползвахме и за игри с вода. Ползвахме го до 3 годишна възраст,  успявах да я къпя и сама докато тя плиска и играе... Препоръчвам 🙂

# 5
 • Мнения: 13 330
Моята е на 8+ месеца и я купя в обикновено корито, най-големия размер. Легнала вече започва да ѝ става малко и я слагам да седне върху възглавничката за къпане, тя е с "дупка" по средата, за да не се пързаля. Естествено, внимаваме все пак да не се килне, ако се ентусиазира прекалено много.

# 6
 • Ню Йорк/София
 • Мнения: 725
Къпех го дълго в едно корито Ок baby, с вградена стойка за бебета до 6 месеца и по-големи деца, които вече стоят седнали.
Имаше вграден термометър и стойка на крака, която после махнах. Много удачна покупка беше Simple Smile.

# 7
 • Мнения: 18
Ние  пък къпехме малкия в мивката още от малък. Чак сега когато е на 9 месеца се къпе в корито и пляска като луд. А коритото ни е големичко и малко по дълго, но на него много му харесва лази, пляска, рита и си седи доста стабилно вътре. Само внимавам да не цопне за да не си намокри ушите.

# 8
 • Мнения: 3 687
Къпя в обикновенно корито от пазара.

# 9
 • Мнения: 13 330
На около 9 месеца започнах да къпя моята в леген, тъй като категорично отказваше да ляга и пр., а коритото е с по-наклонени стени и е по-неудобно да седи в него. Още повече, че много енергично взе да участва в процеса на къпане и чак опасно ми се виждаше да стои в коритото на висока стойка. Легенът е такъв, слагам го на пода в банята, хваща си се за дръжките, обляга си гръбчето, по-удобно ми е от корито:

https://www.dendom.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%B … D0%B5%D0%BD%D0%B0

Общи условия

Активация на акаунт