Звездни компромати - януари 2020

• 323 887
  • 3 551
  •   1
Отговори
# 3 225
  • Sofia
Нали преди години Тодор Колев/Светла му памет/имаше претенции към Славчо,че е откраднал неговото шоу,което действително така си беше...След много години май се поуспокоиха страстите и мисля че му беше гост.

# 3 226
Ох, забравих го великият Тодор(мир на праха му)! Грешката е моя.

# 3 227
Такъв тип предавания има от десетилетия в другите страни, та не го разбирах това с открадването от Тодор Колев. Може да са имали съвсем друго в основата на конфликта си, ама дай никой да не прави вечерно шоу по тая логика.

# 3 228
Ооо, на Тодор Колев беше толкова хубаво и разчупено.
Как ми липсват тези прекрасни предавания от преди. Сега само някакви псевдо звезди, изкуствени, с претенции, без грам покритие

# 3 229
  • Sofia
Шоуто на Тодор Колев беше в средата на 90-те год./94-98/Казваше се ,"Как ще ги стигнем..."
.И беше първото такова за Бг.

# 3 230
Подобни шоА има в цял свят - факт.
А Шоуто на Слави беше буквално 1:1 с това на Тодор Колев.
Включително в "Как ще ги стигнем" Колев вадеше поставка с изрезка от вестник и коментираше. Шегите с главния на бенда също...
Тодор Колев и Лили Иванова са единствените двама големи, които не клекнаха пред чалгата на Слави.

Ето тук микс-видео, за който не помни: https://www.youtube.com/watch?v=YumcHB5RK5Q

# 3 231
# 3 232
А и Жорката Христов не се дава!

# 3 233
На Георги Христов песните "Мило либе" и "Бели ружи", само като ги чуя и ми тръгват сълзите. Уникален глас има този човек!
Иначе съм чела, че е страшен невротик и имал лошо пиянство.

# 3 234
Сидеров ме изплаши.

# 3 235
Това Сидерова Маги Вълчанова ли е или аз бъркам нещо? На нея ми прилича.

# 3 236
  • До сърцето...
Малко бебешки новини:

Лейтън Мийстър и Адам Боуди чакат второ дете
Скрит текст:

Ана Курникова и Енрике Иглесиас чакат трето дете
Скрит текст:
... и то съвсем скоро - март е предвидено попълнението в семейството

Миша Нону, приятелката на Меган Маркъл, която миналата година се омъжи за Майк Хес,  очаква своето първо дете
Скрит текст:
снимките са от презентацията на модната й линия за бремени, разбира се - позира тя самата и така обявява новината

Аз да припомня и да попитам - има ли мераклия да пусне следващата тема? Или Летящия кактус да я пуска?

# 3 237
  • Тук и сега
Васил Божков си плюл на петите, а в момента по нова теглят лото номера за печалба от 2 000 000 лева, тея сериозно ли.!?

# 3 238
Това Сидерова Маги Вълчанова ли е или аз бъркам нещо? На нея ми прилича.

Маги Желязкова

# 3 239
Моите уважения към Тодор Колев, но неговото предаване си беше копирано от чужди такива. Дори смешките/шегите бяха преведени. Та не е открил той топлата вода

Общи условия

Активация на акаунт