Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 708
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 3 960
  • софия
Прилично представяне на Пепе, но масата си остана все така грозна и без никаква аранжировка.

# 3 961
За мен добре се представи като цяло, особено с изненадата. Джулката обаче как я поряза😃

# 3 962
  • софия
Много долна Джугани, мно-го ... не заслужава да спечели

# 3 963
Леле, утре Джулката със затворен пуловер за вечерта на Тошо Grinning

# 3 964
  • Варна
Как точно екипа на Черешката следи дали ястията са приготвени от самите участници? Мистериозно се появиха питка и баница. Манчев никакъв коментар на това.

# 3 965
Е, как, нали я оповестиха с новогодишна снимка?

Оповести я само Фетьо.

Пепка продължава да се прави на умряла лисица.

# 3 966
  • Варна
То масата да е проблем. Тя изобщо не приема нещо да не се случи по нейно желание..... Аз ви се чудя съвсем искрено как си я причинявате, гледала съм само няколко нейни видеа, но ми е неприятна. А след снощната вечеря, днес пак я пуснах да видя защо чак така я нападате, снощи гледах не особено съсредоточено, съм меко казано отвратена от нея. Само Джулиана мълча относно Тодор, другите го коментираха и питаха, единствено тая го съскаше. Той не я приемал за авторитет.... Ми коя беше ти, че някой да трябва да те приема за каквото и да е? Качила си раждането в интернет, то само това говори за теб предостатъчно. Няколко пъти през зъби каза, че й се провалила вечерта заради консервите.... Направо не мога да повярвам, че тази е на почти 30 с две деца, а елементарно възпитание няма. Ама зеро, все тая къде е учила и живяла! То има една приказка, че е важно възпитанието да ти е висше! А тази е мой набор, че и сме една зодия..... Думи нямам... И деца нямам все още, как съм жива, не знам.

# 3 967
Ами, ако няма нищо за оповестяване? 🤔
Майка на 2 деца е-айде няма нужда да оповестява всеки път като сменя партньора. Ще каже, когато /ако има какво да каже.
И по - рано писах - дори и да спи с него от време на време, не значи, че имат връзка. 😉

# 3 968
"Готвя за двете ми малки дечица" - вижте ме каква съм жертва на обстоятелствата, самотна майка.

"Децата имат датски ген и обичат месо" - това даже не знам как да го коментирам.

И десетина пъти натърти на забраната да ползва консерви, ама така сякаш тя е шефката и някой подчинен не е изпълнил указанията й и тя за назидание му натяква докато не коленичи и не й се извини.

# 3 969
Млечната баница с какво мляко моля - овесено, оризиво или ?

Тате Джовани умре да го покажат по ТВ. Да се чудиш как не е спретнал и той един канал в тубата.

# 3 970
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
https://www.facebook.com/337231206298184/posts/2886874294667183/
Съжалявам, че се вклинявам така, попадна ми този - някакъв влогър!?! инфлуенсър,  абе, не го разбирам, ама е яко зле.

# 3 971
Джулка Въглхидрата с купената торта, също май не обяви, че не е правена от нея  или мистър Гани. Не съм фенка на Пепе, но Джулияна... пх, не мога да я дишам просто. То от тия дето са ги сбрали тази седмица, само Гергана ми е що-годе симпатична, Пепето нали си е наше момиче. На Стоян мога да му простя какъв е ръб, само заради "само теб обичам, само теб..." Simple Smile, но ми е неприятен. Тодор и Джулияна са дъно, всеки в своя собствена вселена. Не знам как го изтърпяха да си точи гнусните лиги по тях цяла седмица тоя деградирал типаж.
Та, Антоанета не беше зле, въртя блендера, позадуши разни неща, пече, доста са ѝ помогнали техните, както винаги, но беше съвсем ок, какви излагации е видяла тая черешка...
На изненадата ме хвана яко криндж.
- - -

Гледах с превъртане погачата на Амайка, не ми хареса абсолютно нищо във видеото, очаквано. Аз съм може би най-големия темерут по отношение на "ритуали", особено свързани с деца.
Бих поръчала за такава сбирка "вкусна" торта, а не помпозна скулптура от захар на два етажа.
Да са живи издрави, още по-голяма торта да купят, още критики да отнесат Wink.

# 3 972
  • Варна
Да са живи и здрави на Пепе техните, какво да кажа...

# 3 973
Да са живи и здрави на Пепе техните, какво да кажа...

И аз казвам същото. Осигуряват жилища, гледат децата, приемат бившия вкъщи, когато идва, приемат настоящия на нова година...

# 3 974
Никога не е казвала, че е веган. Предаването е снимано началото на декември, преди същинската водна криза.
Пепе, ако четеш, ако не си правила баницата, имаш време да снимаш как я приготвяш и да я монтираш във влога от Черешката зад кадър.
За мен се справи добре.

Едит: Джулков и той е бил. На всички вечери ли е присъствал зад кадър?

Последна редакция: чт, 23 яну 2020, 21:59 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт