Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 704
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 425
@Лана, ако можеш да направиш анкети за най-обичан и дразнещ влогър за месеца - ще е супер, според мен.

Иначе, имаше и предложения и за други класации, но едва ли друга би се наела да се нагърби с къртовския труд на Велт.

# 4 426
На Джулияна и мъж се получи "гузен негонен бяга".
Обаче останах толкова впечатлена от новия  им дом,че потърсих какво е било преди ремонта.
Гугъл-Джулияна Гани апартемент и първата статия показва това
ОК.Може да е нормално да ядеш риба в спалнята си в секси облекло,обаче цяла стена с изкуствени растения Joy Joy Joy

# 4 427
Аууу..
Детската стая с тапети хАртисали от предния ремонт на предния мъж.

# 4 428
О да, това обзавеждане с предния Джулиано го правиха и после се скъса да се хвали къде ли не. Между другото, направи ли ви впечатление в Черешката как беше обула гостите в едни домашни чехлички Grinning

https://www.instagram.com/p/B7ldZemB2Gz/

С рокля от Лорети и домашни пантофки. Интересно ми е дали е накарала и от снимачния екип да се събуят Grinning

# 4 429
  • Пловдив
Домът на Джулияна е меко казано кич и преди и сега. Пари да ми дават не бих живяла там, но на тях щом им харесва 🤷‍♀️ детската им стая ми идва подтискаща, няма нищо детско, забавно в нея. А с тази торта се изложиха, те хората направили им я по скоро си правят антиреклама с тях 😂😂😂

Последна редакция: пн, 27 яну 2020, 20:25 от Василева23

# 4 430
На мен чукча-писателя на Джуганка ми  прилича на мр Бийн, балканска версия.

Последна редакция: пн, 27 яну 2020, 22:41 от tuali

# 4 431
Не е хибаво да се обижда мр Бийн,той е забавен,добродушен и забавен.

# 4 432
О да, това обзавеждане с предния Джулиано го правиха и после се скъса да се хвали къде ли не. Между другото, направи ли ви впечатление в Черешката как беше обула гостите в едни домашни чехлички Grinning

https://www.instagram.com/p/B7ldZemB2Gz/

С рокля от Лорети и домашни пантофки. Интересно ми е дали е накарала и от снимачния екип да се събуят Grinning
В първия клип за Черешката, който правиха, се видя, че гостите са с калцуни. 👌

# 4 433
От снимките на Ганиния апартамент така смърди на турбо селяния с претенции за изисканост, че чак ми залютя на очите.

# 4 434
Няколко пъти съм била в компания с Тошко, е няма такова гнусно леке и простак. Заедно с другата звездна внучка - Цонева са дъно. Това преди около 5 години, сега може да е друго. 🤐
Толкова по отношение на ерудирата му същност и вагоните книги за които някоя беше писала напред в темата.

Последна редакция: пн, 27 яну 2020, 20:53 от alvelina

# 4 435
Преди години една позната във фейсбук качваше всички снимки директно от цифровия фотоапарат. Примерно 165 снимки от едно място, различни кадри, размазани, зле или не..качваше ги. Та Тоца и тя там, а Ванчето се побърка. Има една поза, която копира Валери (не знам коя първо е копирала), ама е тъпо и скучно. Поглед наляво, надясно, брадичка, краче..айде не. Радвам се, че не ми цапат фийда вече.

# 4 436
Не е хибаво да се обижда мр Бийн,той е забавен,добродушен и забавен.

Е, аз имах предвид частта с лекия идиотизъм и постоянното пулене. Чукча писател не е нито забавен, нито добродушен 😂

# 4 437
То масата да е проблем. Тя изобщо не приема нещо да не се случи по нейно желание..... Аз ви се чудя съвсем искрено как си я причинявате, гледала съм само няколко нейни видеа, но ми е неприятна. А след снощната вечеря, днес пак я пуснах да видя защо чак така я нападате, снощи гледах не особено съсредоточено, съм меко казано отвратена от нея. Само Джулиана мълча относно Тодор, другите го коментираха и питаха, единствено тая го съскаше. Той не я приемал за авторитет.... Ми коя беше ти, че някой да трябва да те приема за каквото и да е? Качила си раждането в интернет, то само това говори за теб предостатъчно. Няколко пъти през зъби каза, че й се провалила вечерта заради консервите.... Направо не мога да повярвам, че тази е на почти 30 с две деца, а елементарно възпитание няма. Ама зеро, все тая къде е учила и живяла! То има една приказка, че е важно възпитанието да ти е висше! А тази е мой набор, че и сме една зодия..... Думи нямам... И деца нямам все още, как съм жива, не знам.

# 4 438
Направи ли ви впечатление, че Пепе се е постарала със сторитата от Бедуин? Използвала е темплейти и са анимирани.

При нея рядко виждам това, което ме навежда на мисълта, че може и да е поканена там, но пък много малко сподели.

От въпросното място няколко пъти канят групи инфлуенсъри и се нагледах на готини гледки. А сърничката е запазена марка. Инфлуенснаха ме, искам и аз там някой ден! 😉

# 4 439
Скрит текст:

Този толкова много ми прилича на филип чао. Направо едно към едно

Общи условия

Активация на акаунт