Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 2 ян. 2020, 23:13 ч.

?Въпроси всякакви? (2020г.)

  • 120 605
  • 3 723
  •   5
Отговори
# 2 085
  • Мнения: 16 255
Става въпрос за ЯМР на глава.Обяснете ми какво означава да не се мърда.Някакви по—сериозни движения или просто трябва да се застине и да не се помръдва и  на милиметър.Става въпрос за дете, което е за предпочитане да не бъде приспивано,но не съм сигурна дали ще стои абсолютно статично.
Новите ЯМР не са чак толкова шумни ,както по старите.
На мен са ми правили 2 пъти на глава, предстои ми 3 път.
Слага се главата в каска ,със слушалките за уши е по-добре.
Понеже звуците се сменят  е леко стряскащо.
Скрит текст:

# 2 086
  • Мнения: 13 468
Има ли начин онлайн да проверя дали имам пратка в Еконт - нямам имейл, нямам смс, но очаквам нещо? Или само на място?

Мисля, че ако си направиш профил в сайта на Еконт, можеш да следиш и там.

# 2 087
  • Мнения: 429
Къде мога да си направя изследвания за алергии от упойки? В някоя лаборатория или при алерголог? И с направление може ли? Благодаря Simple Smile

# 2 088
  • Мнения: 20 754
При алерголог.

# 2 089
  • Точно където трябва
  • Мнения: 2 297
Правила съм във ВМИ ли се води, на В. Априлов. Не мога да опиша точно в коя сграда, много са ми объркани.

# 2 090
  • Мнения: 3 302
Такова изследване си правих в алергологията на Александровска. Хубаво е да е с направление, за да не плащаш изследването, иначе беше май към 80 лева.

# 2 091
  • Сф
  • Мнения: 2 829
Как да пасирам крем супа с картофи? С пасатора става на лепило заради нишестето

# 2 092
  • Мнения: 20 754
Според мен заради сорта картофи.

# 2 093
  • София
  • Мнения: 5 044
Аз мачкам картофите с преса като за пюре.

# 2 094
  • Мнения: 2 444
Аз мачках с механичен уред за пюре всички зеленчуци, не съм пасирала.

# 2 095
  • Mediterraneo
  • Мнения: 24 029
За крем супа се пасира с пасатора идеално, за пюре не става. Изцеждам картофите от водата, започвам да пасирам, добавяйки постепенно от същата вода, в която са врели. Така не става като като нишесте. бучка масло или течна сметана също добавям, докато пасирам, но винаги заедно с врялата вода!

# 2 096
  • Сф
  • Мнения: 2 829
Aз принципно варя всички зеленчуци на кубчета и после директно пасирам в тенджерата. Ама като са повече картофите и става глетаво

# 2 097
  • София
  • Мнения: 9 046
Точно както Тарталета я правя, става като кадифе.

# 2 098
  • Мнения: 7 143
Да не би картофите вече да са били студени? Друг вариант е наистана да е от сорта.

# 2 099
  • here and now
  • Мнения: 1 472
Картофите са множко за водата.

Общи условия

Активация на акаунт