?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 546 297
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 6 405
  • Германия
Как можеш да си изключиш абонаментите (след като си писал в тема)

ПП: До колкото видях - няма опция да се търся в дадена тема (дълга), принт режима все още излиза със знаци.

Търсене, включително и само в една тема: https://bg-mam.ma/p/1068343/37497431 И още едно по-прегледно обяснение: https://bg-mam.ma/p/840351/39996823
Изключване на известия след писане в тема: https://bg-mam.ma/p/1068343/37497474

# 6 406
  • SF
А как мога да НЕ виждам харесани мои мнения. Имам дълъг списък с кой ми е харесал мнението, а измежду тях е това, което ме интересува наистина: дали има ново мнение в 3-4 теми, които наистина следя, а не такива, в които съм попитала нещо веднъж и получила-неполучила отговор, съм забравила за темата.

# 6 407
трябва ми такъв кабел за днес
Сигурно ли е че ви трябва точно такъв кабел? Такива не се използват от "крайни потребители" обикновенно са за специфични операции като manual firmware update, или възстановяване след неуспешно обновяване.

Ако ви е спешно вземете два произволни кабела, изрежете ненужния край и ги свържете по цвят

# 6 408
Здравейте Simple Smile
Мога ли да се доверя на сайта Гет.бг за поръчка на телефон?

# 6 409
трябва ми такъв кабел за днес
Сигурно ли е че ви трябва точно такъв кабел? Такива не се използват от "крайни потребители" обикновенно са за специфични операции като manual firmware update, или възстановяване след неуспешно обновяване.

Ако ви е спешно вземете два произволни кабела, изрежете ненужния край и ги свържете по цвят

оказа се, че ми трябва USB< а не HDMI. Благодаря !

# 6 410
  • София
Има ли тема за въпроси тип "направи сам" но не строителни неща. По скоро за идеи как да стане нещо.
Хоби?

# 6 411
  • Г. О.
Всички блиндирани врати ли са добър топло- и шумоизолатор?

# 6 412
Последно отпада ли коридорът за възрастните от 15ти, или ще остане до 30ти?

# 6 413
Здравейте, някой може ли да ме ориентира кой/кои от наръчниците за Майнкрафт да взема за 8-годишен? Видях, че има стари и нови издания, според съдържанията старото за начинаещи май е с повече детайли.

# 6 414
Здравейте, до колкото се ориентирам, от центъра на Варна до сп. Журналист се стига с автобус 409, така ли е? Коя спирка е до Mорската градина? А с кой автобус се стига от сп. Журналист до центъра на Златни пясъци?

# 6 415
Здравейте, някой може ли да ме ориентира кой/кои от наръчниците за Майнкрафт да взема за 8-годишен? Видях, че има стари и нови издания, според съдържанията старото за начинаещи май е с повече детайли.
По- добре питай дали имат някои от книгите и по това се ориентирай.

# 6 416
Старите ги продават втора ръка, новите са налични в книжарниците.  Не съм разцъквала играта и просто нямам представа кое ще му е полезно като информация и кое е за по-напреднали. А в момента не ми се дават една торба пари да купя всички, ако само ще събират прах
.

# 6 417
Моето 9 годишно гледа клипчета и оттам научи играта. Две книги купих...така стоят. На мен играта ми е непонятна, но той сам се оправя. Без наръчници имам предвид. А и на тази възраст не са много по-четенето 😉

# 6 418
Старите ги продават втора ръка, новите са налични в книжарниците.  Не съм разцъквала играта и просто нямам представа кое ще му е полезно като информация и кое е за по-напреднали. А в момента не ми се дават една торба пари да купя всички, ако само ще събират прах
.
Ако търсиш книги за твое дете, по- добре питай него и ги изберте заедно. Ние имаме и на български, и на английски език и си се препрочитат.

# 6 419
Здравейте, до колкото се ориентирам, от центъра на Варна до сп. Журналист се стига с автобус 409, така ли е? Коя спирка е до Mорската градина? А с кой автобус се стига от сп. Журналист до центъра на Златни пясъци?
Само 9 ходи до Златните, но не до центъра, върви се малко.
До Журналист с 409
Не знам какво точно имаш предвид под спирка до Морската градина, но Спортна зала или Акациите предполагам ще те устройват.

Общи условия

Активация на акаунт