Предизвикателство Рапунцел 2020

• 85 162
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 615
Vivru супер грива имаш! К-водата искаш да кажеш че ти изсушава косата ли? Аз от много време и се точа, обаче май първо искам да я пробвам ( което трябва да стане в салон, няма къде другаде) и после да преценя. Ти в домашни условия виждаш ли този ефект на огледален блясък?

# 616
  • София
Относно боята на Олиосета. Ползвам я почти година и бях доволна покрива добре бели коси. Преди 3м. четох в другата тема, че на една дама и пресушила косата. С мен стана същото. Първият път декември не разбрах, че е от нея, но януари вече видях, че след нанасянето и куп маски стои като метла и стърже. Сега сложих Лореал кастинг и косата се омекоти, не стърже, но не ми покри добре белите коси. Според мен нещо са я развали ли та, и боя. Иначе аз редовно слагам кокосово масло по дължините преди къпане. Домашен Еластайзер и от Нар такъв. Маска с арганово масло и също Колорплекс. Но изведнъж всичко спря да ми действа, не влошава, но и не омекотява косата? Не знам на какво се дължи.

# 617
  • Варна
ДПШ скоро ползвала ли си? Да си на диета?

# 618
ДПШ скоро ползвала ли си? Да си на диета?

Този въпрос всъшност на мен ми даде отговора, защо, аджеба, косата ми не е това, което трябва да бъде въпреки грижите. Не съм на диета умишлено, но често се случва да неглижирам храненето, ям по малко и рядко.

Забравям колко е важна храната..

Протеина и полезните мазнини ли са основен фактор за здравата и бързо растяща коса?

# 619
Агентче Purple Heart и ти си с яката артилерия Simple Smile
O, Пърпълче, aз съм един як, проскубан и нацъфтял пример, че и с тежката артилерия в шкафа пак можеш да не изглеждаш както можеш да изглеждаш! Grinning Не е като да няма, но типично за мен е да да се измия набързо с първите ми попаднали Ш и Б и да си изпържа косата на голо, че ме мързи да претичам до съседната стая и да извадя термото на Керастаз да речем. Или да завъртя мокра коса на кок.
Иначе си признавам, за всеки купен от мен продукт съм изчела поне по 50 мнения, на поне 3 различни сайта и след като е похвален и в БГ Мамма, голяма селекция, голямо чудо Wink

Vivru - много красива коса имаш! МНОГО!

Agent заради твоите протоколи много се зарибих по Tigi и сега чакам една поръчка само с техни продукти.😅 Относно косопада има 3 продукта, които при мен работят безотказно - серумът на Eprovauge и ампула и шампоан Stamingen на Napura. Серумът е с течна консистенция, приятен аромат и не ми се е случвало да омазнява, даже придава лек обем. Ефект видях още след 1 месец, космите по четката намаляха. Една опаковка на мен ми стигна за около 4 месеца, като слагах по 2 пипети за целия скалп... Kerastаse също имат такъв серум от серия Therapiste, но не съм го ползвала.
Дано да ти харесат, Vnnndln! Аз безкрайно си ги обичам и ги купувам 10+ години Simple Smile Ясно, че 2 еднакви жени и коси няма, но много ще се радвам , ако ти допаднат!
Серумът на Епруваж отивам да го извадя от шкафа, преди 2 год го взех за ММ, има остало поне 1/3-1/4 от шишето. Преди 2-3 седмици купих и аналогичен продукт на Ниоксин - също не омазнява и има едно усещане за обем или плътност в корена, което много приятно ме изненада! Серумът Терапист също купувах относително скоро, почти не съм го ползвала (2 пъти, може би!)

Излитам към офиса, благодаря ви за милото посрещане Hug

Последна редакция: чт, 13 фев 2020, 16:31 от Agent Provocateur

# 620
Винаги е хубаво да сме повече Blush
Да споделя и аз нещо за ДПШ. Първият, който имах е на Балеа, но наскоро се сдобих с Label M и виждам голяма разлика. Първо още в банята усещането на косата е различно, дори леко скърца.
И още нещо, на което много се зарадвах, след него косата ми започна да се омазнява малко по-малко и успявам да я измия един ден по-късно Simple Smile
Та в заключение за мен лейбълският е по-добър избор от този на Балеа Simple Smile

# 621
  • София
Princesata-не съм на диети, но ДПШ не съм ползвала 3-4м.,не съм знаела, че е нужно.

# 622
  • Варна
Ами мисля,че ще видиш разликата-опитай. Когато косата ми спре да харесва любими продукти задължително рестартирам с ДПШ. Хубаво е да се прави веднъж месечно профилактично.

# 623
Vivru супер грива имаш! К-водата искаш да кажеш че ти изсушава косата ли? Аз от много време и се точа, обаче май първо искам да я пробвам ( което трябва да стане в салон, няма къде другаде) и после да преценя. Ти в домашни условия виждаш ли този ефект на огледален блясък?
Откровено, според мен огледален блясък се получава само с подходящо осветление! Иначе да, косата има блясък, мнооого лесно се изправя, а също е изключително мека. Но краищата всеки път стоят като изпръхнали като мине малко време, усеща се, че е третирана (не говоря за ефект от сешоар, преса два пъти в годината), в крайна сметка продуктът е пълен с алкохоли.
Не ме е срам да си кажа, че коса хубава нямам, просто нямам този ген. Ефектът е само благодарение на козметика. Всеки път ми текат лигите като видя естествена тежка, красива, здрава и с блясък коса и както можете да се сетите, дамата използва шампоан, който й мирише хубаво, така ги подбира..

# 624
  • софия
Ами мисля,че ще видиш разликата-опитай. Когато косата ми спре да харесва любими продукти задължително рестартирам с ДПШ. Хубаво е да се прави веднъж месечно профилактично.

Какво е ДПШ? Чета ви редовно, но не съм наясно със съкращенията,та да си питам?

# 625
ДПШ - дълбоко почистващ шампоан. Ползва се 1-2 пъти в месеца с цел да почисти скалпа и косата от всякакви мърсотии и натрупвания от използваните продукти, един вид дава "рестарт" на косата и може след него да си започнеш наново с грижата.

# 626
ДПШ - дълбоко почистващ шампоан. Ползва се 1-2 пъти в месеца с цел да почисти скалпа и косата от всякакви мърсотии и натрупвания от използваните продукти, един вид дава "рестарт" на косата и може след него да си започнеш наново с грижата.

А може ли пример за такъв шампоан, от някоя от коментираните тук марки да речем

# 627
Да попитам и аз за ДПШ, има ли опасност да свали боята?

# 628
# 629
  • Варна
Медисютикълс определено си сваля макар и малко боята. Тоя на Шу категорично НЕ,но той е много различен от всички други и като усещане и като действие.

Общи условия

Активация на акаунт