Предизвикателство Рапунцел 2020

• 85 202
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 690
Аз направих така:
Масажирах скалпа със стимулант на Икаров, след това намокрих дължината на косата си с вода. Използвах едно една шишенце с помпичка. И след това намазах със смес от кисело мляко, мед и малко от стимуланта. Сложих шапка и кърпа и стоях около час и нещо. След това измих само с шампоан(хининов), оставих я да изсъхне и утре ще я изправя като използвам термозащита и накрая кристали и ще снимам.
Редувам изправяне с преса и сешоар като съм си ги избрала уж на високо ниво, щадящи. Косата ми не цъфти много..

# 691
Протокол 11 миене след боядисване
Скрит текст:
1. Преуош - кокосово + арган + маслен микс на Матрикс за боядисани коси Matrix Oil Wonders Egyptian Hibiscus Color Caring Oil
2. Matrix Oil Wonders Micro-Oil Shampoo
3. Redken Shot Phase микс  (All Soft + Clear Moisture + Extreme)
4. Redken Shot Phix 5.5
5. Matrix Oil Wonders Micro-Oil Conditioner
6. Redken Cerafill Dense FX Hair Diameter Thickening Treatment
7. Kerastase Serum Therapiste
8. Kerastase Extentioniste Thermique
Една рошава и една сресана. След всичкото олио и влага, които и вкарах ще издържи чиста и неклепнала 1 ден, но в сряда трябва да съм във вид и май ща не ща ще се наложи да боядисам за мое собствено самочувствие, та не е проблем.

PS Щерката погледна снимките и изтърси "леле, колко млада изглеждаш като не ти се вижда уморената физиономия" Simple Smile)))))))))))

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 23:04 от Agent Provocateur

# 692
Агентче, и цвят и дължина и гъстота! Чела съм, че се оплакваш нещо от тъничка коса, а нищо такова не виждам! Екстра си направо мен ако питаш, не знам как си го постигнала, но браво!

# 693
Тъкмо и аз това щях да кажа Grinning
Агентче, имам спомен, че си се оплаквала, че косата ти е крайно изтощена. От това, което виждан обаче, изглежда чудесно BlushFlowers Hibiscus

# 694
  • София
Идвам и аз. В момента съм в колебания дали да я режа. Купихме си по-хубава преса и ми харесва как стои дълга. Ще гледам да изтрая възможно повече.
Не полагам специални грижи за скалпа.
Ползвам дрогерийна козметика.
Боядисвам се с 8 или 9 .

# 695
Free agent, според мен не я режи. Косата ти изглежда добре. Вземи си някоя хубава маска и може да слагаш масла на скалпа от време на време, за да я пазиш здрава. И една хубава термозащита!

# 696
Агентче, как постигна този цвят? Много е хубав.

# 697
Ето ме и мен след изправяне. Извинявам се за глупавия въпрос, но докога е предизвикателството?
  Термозащитата как я нанасяне вие?

# 698
Предизвикателството е до Юни средата мисля.
Термозащитата на мокра я слагам аз, но ползвам термиците на Керастаз а те така или иначе се нанасят на мокра коса.

# 699
  • UK
Аз нещо не мога да се справя със снимането като живея сама Satisfied

От вчера:

Намокрих косата и намазах дължините с еластайзър, седях два часа, малко се улисах, после сложих и кокосово масло по корените. Седях още два часа сигурно, с шапка и памучна кърпа, загря се добре.
Измих с афоджи шампоан и сложих и 2-минутния реконструктор ама без шапка. Поседях около 5 мин и измих. Подсуших косата с хавлия леко и намазах дължините с олио. Сложих термозащита (купих нова) и изсуших. Косата я усещам доста по-добре и изглежда по-прибрана.
Много се радвам ,че открих темата и продуктите на Aphogee, определено усещам някаква разлика в тяхна полза.

Но краищата се подвиха и ги усещам сухи, какво допълнително мога да направя за тях? Може би не сложих продуктите добре по краищата? Също така има ли смисъл да слагам балсам преди или след реконструктора? Flushed

# 700
  • Варна
Един протокол дългичък като за уйкенд нищо,че е само вторник Grinning.
Маслен микс макадамия,ЯЧРМ,липидно,марула и 5 капки розмарин по скалпа и марула,облепиха и камелия на съвсем леко навлажнена коса по дължините. Свих на кок и спах така. Сутринта навлажних още дължините, сложих еластисайзър с нар за 2ч. и Ш. Напура енерджи по скалпа. Измих с Керастаз за блондинки тониращия,Маската за 30мин. и балсама от серията за 10мин.
 Изплакнах със студена вода.
Финиши-Керастаз генезис серума 1 пипета по скалпа,две помпи Ланза нийм плант по дължините и върху него термото на Керастаз за блондинки. Изсуших със сешоара,че трябваше да излизам. Много ми харесва косата. Хива,бляскава и витална.

# 701
Момичета, какво работите, че имате толкова време сутрин преди работа? Най- вече принцесата Simple Smile
А сложих вчера само кокосово масло по дължините.

# 702
  • Варна
Хаха  нарича се ненормирано работно време Grinning. За дните,в които излизам в 6 и се прибирам в 23-4 няма да казвам.

# 703
Идвам и аз. В момента съм в колебания дали да я режа. Купихме си по-хубава преса и ми харесва как стои дълга.
Agent, или да кажа направо "Адаш", много хубав цвят. За рязането ти имаш много красив и правилен овал на лицето, което автоматичнo означава много голяма свобода откъм избор на прически. Ако те радва по-дълга - носи си я така, но с едно наум, че и аз имам такива къси пластове около лицето и от машата ли, от свръхгорещия ми сешоар ли, но цъфтят ужасно и разбира се, очевадни са, понеже са точно до лицето ми при пусната коса.

Много сте мили, но аз винаги съм имала тонове гъста, макар и много фина коса и това е буквално наполовина (а и в интерес на истината снимах точно след една кофа хубави професионални продукти и току що издухана - не е такава картинката всеки ден). Та работя по въпроса да я поооправя и да и върна миналата слава, че се видях на една снимка от Октомври как ми е блеснало слепоочието и то не само заради белите корени и се потресох. Даже се опитвам да не прекалявам в усърдието си, че навсякъде предупреждават да се бърза бавно.
Скрит текст:
Ето, ще покажа, от самолет се вижда, не се правя на интересна! Sad
...

Агентче, как постигна този цвят? Много е хубав.
Знаех си, че на теб ще ти хареса, Мис Simple Smile
Аз винаги смесвам по някоко бои, последно беше Wella Color Charm - 5N + 6N + 5RG (Red Golden)

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 16:02 от Agent Provocateur

# 704
Peach honey, използваш ли преса?

Общи условия

Активация на акаунт