Отговори
# 720
  • Варна
Никой не се сърди, че ще правят градинка, хората се дразнят, че наричат градинката парк.

# 721
А дали Явор си спазват сроковете на изпълнение???Дали са коректни въобще?
Ще съм благодарен на повече инфо.
Може и да е било коментирано преди това,но нямам време да изчета всичко.
Намери време и прочети.

Nature MoonNature MoonNature Moon

За новия парк Възраждане, мисля че хората от карето ще са доволни, и до там. Какво занимават цяла Варна с една нова площадка.

Flowers Cherry BlossomFlowers Cherry BlossomFlowers Cherry Blossom

Четиристайни... Simple Smile, интересна стратегия.
Отлична.
Първо се пускат най непродаваемите. Малките ще ги излапат за месец.

# 722
  • Варна
Според мен е безмислена стратегия. Всички знаят, че рано или късно ще пуснат малките, знаят и че малките ще станат заедно с големите. Който иска малък ще си изчака. Те няма да забавят строежа защото не са си продали големите.

# 723
Според мен е безмислена стратегия. Всички знаят, че рано или късно ще пуснат малките, знаят и че малките ще станат заедно с големите. Който иска малък ще си изчака. Те няма да забавят строежа защото не са си продали големите.
Да, но след старта на строежа цените няма да са като на тъмно зелено.

# 724
  • Варна
https://novavarna.net/2020/03/04/%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%be%d0%b1% … m_medium=facebook

Тия в Пчелина ще намажат, строителите е ясно, че няма да поправят Поп Димитър, ама общината ще вкара някой лев. Празник за живущите. Simple Smile

# 725
Ще намажат живущите "Поп Димитър" , но до следващият строеж, който ще разкопа асфалта.

# 726
Петре нещо не казва нищо за хората по улиците последните дни. Нали беше обезлюден град, всичкоТО народ в чужбина?!?! А пък то последните дни улиците пълни с хора, по-смелите по тениски. Днес в София нещо май леко заснежено. Да се чудиш от къде дойдоха тия хора в обезлюдения ни град.

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2020/03/05/tormoziat-ni-dylgove-n … mi-krediti.441051
Не знам има или няма връзка с темата за имотите
https://novavarna.net/2020/03/04/%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%be%d0%b1% … 8HxOXNqnvOzYuDXxs

# 727
Здравейте. Може ли мнение за фирма Конструмакс и сградата, която се строи в Цветния квартал?

# 728
Ще намажат живущите "Поп Димитър" , но до следващият строеж, който ще разкопа асфалта.
Toчно. Спукаха го от стоежи този баир. За Пчелина говоря.

# 729
  • Варна
Аз това не мога да го разбера. Има цели карета пустеещи, примерно от двете страни на Кайсиева, или под музея на Владислав Варненчик...що не ги застрояват тях. Под музея на Варненчик е супер място - равно.

# 730
  • Варна
Май са със статут на промишлени парцели,  затова не стават. Все още...

# 731
  • Варна
Мисля, че града ни оптимално се застрои. Новите квартали трябва да са по- отдалечени, с отлична инфраструктура и транспорт. Предполагам, че ще обособят близките села в квартали, както е в София.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 16:35 от Viviana91

# 732
  • Варна
Ами то няма къде - посока Аспаруховият мост няма да се развива, посока Златните всичко е застроено, евентуално Аксаково остава или някакви село около магистралата.

# 733
Преди десет години мъдриха едни велики стратегии и тогава идеите бяха Варна да се разширява на юг, но с още най-малко един мост. Което го виждам да стане най-рано някъде след още 20-30 години да речем.

# 734
  • Варна
Кмета каза,че града ще се разраства на юг.

Общи условия

Активация на акаунт