Как тренирам - 24

• 31 229
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Странни сме хората.
Военна преса правя с 20 кг 3 серии по 10 повторения.
Хип тръст с 50 кг с допълнително пружиниране горе пак 3 серии по 10-15 повторения.
Тяга с 50 кг.
Клек с 35, преден клек с 30.

Но не мога да направя нито едно набиране, нито една качествена лицева опора.

В момента вероятно не мога да направи нищо от горепосочените, защото в рамките на 1 месец ме налази втори грип. Този път е зловещ.

# 391
При набиранията и лицевите опори работят други мускули.
Явно и ти имаш здрави крака! Хип тръст с 50 кг много ми хареса като идея!

# 392
  • Бургас/Пз
Змия, страхотна си! Ползваш ли фитили за тягата??
При мен се оказват китките голям проблем. Обаче няколко пъти се мъчих и не мога да се оправя с тези фитили.

# 393
Вчера правих гръб и бицепс. Днес съм с мускулна треска на бицепсите, досега не съм имала толкова силна.
Пробвах да се набирам с помощта на мъжа ми, еми аз се смях като ряпа. Даже и едно набиране не успях да осъществя 😁😋

# 394
Лицевите май са и до гъвкавост, а имат и трик.
И аз не мога, ама и това, което правя видимо има ефект, така, че продължавам да опитвам Simple Smile.

# 395
  • София
Лицевите май са и до гъвкавост, а имат и трик.
И аз не мога, ама и това, което правя видимо има ефект, така, че продължавам да опитвам Simple Smile.
Едва ли е проблем на гъвкавост, бивша гимнасичка съм и гъвкавостта още я има.
Трикът не го знам.
Ако някой сподели какъв е, ще съм много благодарна.

Ани, не знам какво е фитили, но не ползвам нищо. Да, накрая ми тежи на китките, но успявам. За сметка на това не издържам, ако трябва да вися с цялото си тегло, защото е доста повече от 50 кила.

# 396
  • Бургас/Пз
Змия , почти бях сигурна, че не ползваш такова чудо. Smiley
Аз с лицевите започнах първо от колене, чак като се научих да правя чисти 15 така, тогава пробвах с изцяло прав гръб. Първо 5, после 7 и така пак стигнах до 15. Сега обаче 2-3 месеца не бях правила и вчера реших да пробвам, ами върнах се в изходно положение и съм с МТ в областта на гърдите. По същия начин съм и с набиранията. Спра ли да правя и край. Ако съм стигнала до 6-7 се връщам на 3-4.

# 397
Здравейте момичета,направо сте фантастични,имате страхотни постижения.
Аз от месец насам тренирам с упражнения от старата школа
Клек с щанга
Мъртва тяга
Рамена преса с щанга или дъмбели
Гребане с щанга или дъмбели
Набирания(с помощта на ластик,но вече правя и едно самостоятелно набиране)
Лицеви опори
Кофички ,но на пейка,все още не успявам на уреда
Това са основните упражнения,които правя на всяка тренировка  в залата 4серии по 10-12повторения
Два пъти седмично правя изолирани упражнения за глутеус в къщи(магарешки ритници,различни вариации на напади,български клек,патешко ходене и подобни упражнения)
Определено започва да се вижда напредък,но все още има какво да се желае.
Най - трудно се оказва храненето,иска ми се да кача малко,в момента съм 46кг.на 155см.Опитвам да набавям по голямо количество храна,но не успявам.

# 398
Doroti1, супер ти е тренировката.

Успях за изпрося да ме снимат днес. Пишете ми при желание, да ви кажа ник в инстаграм и да го видите.

# 399
  • София
Няма да ти пиша, няма и да се моля.
Ако се покажеш тук, ще те видя.

# 400
Аз имам желание да видя упражнението 😉

# 401
Няма да ти пиша, няма и да се моля.
Ако се покажеш тук, ще те видя.
Не успях да го кача и за това предлагам този вариант. Не е нужно никой да се моли!

# 402
Punk girl това с многото повторения го прочетох от енциклопедията на Арнолд, много умен човек! Много ми харесва как се натоварвам, различно е за моето тяло и много добре ми се получава. Пробвам го за тялото тяло. За сега така ще карам да видим дългосрочно как ще ми се отрази.
Аз се уча да се набирам с ластици. Лицевите преди правих по 100, сега съм "забравиша", но бързо влизам в час като съм редовна. Дъщерята започна от колене, сега прави "нормални" лицеви (8г).
Ани, и аз не се научих как да ползвам фитили. На мен ми трябваха за коремни преди от вис, че ми се запотяват ръцете. На мъртвата тяга като почват да изтърват с едната ръка хваща с обратен хват. Не знам дали ме разбираш, малко по-добре е.

# 403
  • Бургас/Пз
Парушева, мисля, че 5 серии са идеални, не ги увеличавай. С времето сериите до отказ ще стават все по-дълги, защото мускулът става по-издръжлив. Като усетиш, че станат  повече - т.е ако сега до отказ са ти около 30, а почнеш да правиш около 45, е време да вдигнеш малко тежестта. Това са ми любимите тренировки, мускулите стават красиви и като изшлайфени. Просто на мен ми отнемат много време и затова рядко правя такива тренировки. Само за предно и задно бедро продължавам да ги правя, защото вдигна ли тежестта - бедреният мускул става като чук и хич не ми харесва.

Днес 7.5км по крайбрежната за 85 мин.

# 404
Честит празник,момичета.
Надявам се да видя упражнението на Пинк.
Иначе за днес преход от с.Шипка към паметника на Шипка,всичко ни отне 4часа-около 12км са.

Общи условия

Активация на акаунт