Как тренирам - 24

• 31 226
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
  • Велико Търново
Ако успея да вдигна 90 кг. дори и само за едно повторение, ще направя компромис със себе си и ще си взема телефона в залата за снимка.
Аз също бих се извинила на видян клип с тези тежести и тези повторения.

# 331
Аз затова и не написах с какви килограми работя 🤣. Още щяхте да ми се смеете с глас.
* “дигам”

Сивото вещество е обратно пропорционално на мускулите. Сигурно за това така пиша. Satisfied
"Да превърнем и последната мозъчна клетка в мускул!"Sweat Smile

Ще ви покажа клипче, като ви е интересно. Мразя да съм голословна.
Тогава къде ли ще е проблема?!?! Scream

# 332
  • Бургас/Пз
О не, проблем няма. Ако не можеш клипче, поне направи една снимка на самия уред, че ми е много интересно точно каква е машината. Видът ми е ясен, мисля, че ме разбра.

# 333
Аз и мъже не съм виждала в залата, в която ходя да правят това упражнение с такива тежести.
Аз го правя с 5 килограма. Ако го направя с 10, на следващия ден имам много силна мускулна треска, а и не ми харесва как ми наедрява мускула отстрани на капачката (не знам как се казва).

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 09:44 от Nikitali

# 334
Nikitаli, направо ме срази! Браво! Trophy

Ани, довечера ще препиша една от тренировките ми за рамене. Още съм в процес на изпипване, и в търсене на идеалната тренировка.

# 335
Ани, показвам ти тази снимка, за да се ориентираш за плочките на машината. Тази е за корем, но плочките и на другата са същите.
Това не значи, че няма да покажа как тренирам.
Скрит текст:

# 336
  • Велико Търново
Коментирах днес с треньора ми-ако не си на химия, зор ще "дигнеш" 90 кг.
Лично аз не ти вярвам и бих се извинила публично, ако съм те подценила.

Страхотна е мацката, която се е показала в гръб! Убедена съм, че и в лице много ще ми хареса!

# 337
На бедреното разгъване товаря 40-45 кг ,за три серии по 8 макс

# 338
  • София
Аз за 90-те кг ще си замълча, защото никога не съм работила с машини и не съм наясно.

Пънк, с колко кг свободна тежест правиш стахдартен клек в серия, а не единичен максимум?
Задавам въпроса не с цел заяждане, а с цел да придобия някаква представа.

# 339
Аз за 90-те кг ще си замълча, защото никога не съм работила с машини и не съм наясно.

Пънк, с колко кг свободна тежест правиш стахдартен клек в серия, а не единичен максимум?
Задавам въпроса не с цел заяждане, а с цел да придобия някаква представа.

Правя обикновен клек с 40-45 килограма, 4 серии по 10/12 повторения. Пада ми се трето упражнение за предно бедро, като първите две са бедрено разгъване с 90 килограма и лег преса пак с толкова килограма, 4 серии по 10/12 повторения.

Сиска, аз преди около 6 месеца гледах клипче на една позната как бута 100 килограма на лег преса. Повярвай ми, аз не вярвах на очите си. Тя е доста по-дребна от мен. Консумираше половината Менделеева таблица, но все пак не вярвах. Сега вече го вярвам.

Аз също започнах с клек 10 килограма и на третата серия припадах. Нападите със собствено тегло ме трупясваха на седмото повторение. Вярвате или не тези тежести са постигнати с доста труд и упоритост и не става от днес за утре. Някои хора цял живот не могат да ги стигнат. Има толкова много различни хора, всеки сам с постиженията си. Защо трябва да е универсално или да се приравняваме към други? Аз се уча от по-напреднали от мен, защото ме мотивират да съм по-добра. А искам да съм по-добра, но по-добра от сегашното си аз, не от някой друг.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 12:22 от Punk_GirL

# 340
  • Велико Търново
Аз също правя на лег пресата със 100 кг., но бедреното разгъване ми е друго.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 12:47 от siska79

# 341
Правя обикновен клек с 40-45 килограма, 4 серии по 10/12 повторения. Пада ми се трето упражнение за предно бедро, като първите две са бедрено разгъване с 90 килограма и лег преса пак с толкова килограма, 4 серии по 10/12 повторения.

Сиска, аз преди около 6 месеца гледах клипче на една позната как бута 100 килограма на лег преса. Повярвай ми, аз не вярвах на очите си. Тя е доста по-дребна от мен. Консумираше половината Менделеева таблица, но все пак не вярвах. Сега вече го вярвам.

Айде, и аз да дам моите 5 ст. разсъждения по темата, за да не остана по-назад Grinning
Пънк, и на мен ми звучи невероятно разгъване на машина с 90 кг. Извинявай, ако те засягам, наистина ще ми е интересно да го видя!
На лег преса съм близо до твоите килограми - на вертикалната обикновено съм с 80 кг, но се случва да работя и с 90 кг, като тогава правя 2 серии по 10 и 2 по 6-8. На хоризонталната ми е по-трудно и там максимумът ми е 70.
Защо пиша това? Защото съм наясно, че при лег преса бутаме с всички мускули на краката - там участват предно, задно бедро и глутеуси. Затова и големите тежести не са много изненадващи (и аз познавам момиче, което бута 100, при това без никаква химия).
Бедреното разгъване на машина обаче е изолиращо упражнение и трудно само с предно бедро ще правиш това, което иначе постигаш с всички мускули.
При тези килограми на лег преса аз разгъвам предно бедро с 20 кг, рядко качвам на 25 за малко на брой повторения, работя и с 15 даже - за "довършване" на мускула.

# 342
Възможно е да има някакво облекчение точно в тази машина, но аз казвам това, което пише.
Всички машини във фитнеса са с такива плочи или с пет килограма, но си пише и всичко е в килограми.
Ще ви покажа машината, може и аз да игнорирам нещо.
Принципно, бедрено сгъване от лег правя с 40 килограма, а от седеж със 70 кг./в супер серии с тяга/. Машините са на същия принцип.
Аз вчера за първи път работих с тези килограми. Общо взето мъжете тренират с такива, че и с по-леки, но може би не работят с максимални.
На лег преса не работя с максимална тежест, понеже имам някакъв страх да не ми се обърне коляното. Тъпо е, но съм доста предпазлива, въпреки че съм с правилна техника.Weary

# 343
Момичета за мен е възможно да е права Punk_girl за себе си. Първоначално започнах да ходя в една зала и дигах n- кг, като смених залата на същите на пръв поглед уреди- 2 пъти по-малко кг. Възможно е да е от уреда, а това че мъжете гледат странно и на мен ми се е случвало и е готино, ама тва е защото има много кекльовци.

# 344
  • Бургас/Пз
Heart Eyes
Вярвате или не тези тежести са постигнати с доста труд и упоритост и не става от днес за утре.
Колко по-точно труд - 2 пъти седмично в залата от има няма година - две. Айде стига моля ти се, че вече взе да се излагаш.

[Аз се уча от по-напреднали от мен, защото ме мотивират да съм по-добра. А искам да съм по-добра, но по-добра от сегашното си аз, не от някой друг.
Това е най-смисленото нещо, което си написала дотук. Дано наистина да е така и да го вярваш, защото всичко което пишеш показва точно обратното.

Сиска, чакам си да споделиш днешната ти тренировчица Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт