Как тренирам - 24

• 31 229
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
Абе и аз преди тичах по 10 км за 1 час, ама чета, че освен горят мускулите дългото кардио не е добре за сърцето. Получава се хипертрофия на сърцето и почнах да бягам по 3 км с максимална скорост или пак си бягам по10, ама не постоянно. Просто за кеф от време на време.
Ани нещо такова мисля да правя, ама и аз съм ограничила тежестите за сега, че много се изпомват мускулите, а за сега не това е целта.
Аз лично не харесвам фитилите между другото. Така хем предмишницата заявка, хем има по-малък шанс от контузии без тях. Слушаш тялото. Не знам дали добре го обясних.

# 406
  • София
Какви са тези фитили?
Вчера, когато Ани ме пита, не обърнах внимание, защото знаех, че не ползвам. Просто не ползвам нищо.

# 407
https://www.google.com/search?q=фитили+за+фитнес&client=ms-android-samsung-gs-rev1&prmd=imvn&sxsrf=ALeKk034V7wTiO1zFos6AvDvr2FtJwXRFg:1583254569379&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi9isnx4v7nAhXRtHEKHStaAgcQ_AUoAXoECAwQAQ&biw=360&bih=612#imgrc=
Ползава например, като се прави мъртва тяга и предмишниците почват да те болят, а гърбът ти иска повече натоварване, а няма как да му го дадеш заради предмишниците.
Или като вися и вдигам краката за корем, ръцете ми се пързалят или хвата ми изтървах и не мога добре да си завърша серията.
Пъха се на китките като гривна, а останалото дето стърчи се увива около щангата да речем и така.... Дано да си ме разбрала 😁
Честит празник корави българки 💪

# 408
Честит празник, момичета!
Чета ви и всяко нещо го проверявам в Google. Не живея в България от няколко години и никога не съм знаела как се казват различните упражнения, техники и уреди.
С момчетата във фитнеса се обясняваме на английски, а треньорът, с който тренирам онлайн на руски.
Мозъкът ми е като интернет браузър със сто отворени прозореца. Понякога проверявам по два пъти за какво говорите.

# 409
  • София
Разбрах, благодаря ти.

Много ще са ми полезни при упражнения от вис.

# 410
Вчера пропуснах тренировката, поради ремонтни дейности вкъщи. Днес ще наваксвам.
Ще видим как ще съм след 3 поредни тренировъчни дни. Но за сега не се отказвам от плана.
Храната за съжаление не ми е толкова чиста, колкото ми се иска, но не е поради причини зависещи от мен. Просто в интервалите на хранене съм на място, на което има неподходяща храна, а няма как да си нося. Ако пък не хапна ще ми стане лошо.
Днес ще тренирам горна част, утре долна и живот и здраве в петък пак горна част.
Има лежанка на промоция в Лидл и се чудя заслужава ли си. Определено би ми помогнала с домашните тренировки, но пък заема място.

Скрит текст:
ПС: Какъв спор се заформи за трениране с 90кг за предно бедро, пък никой от невярващите не му е интересно. Странно!:scream:

# 411
  • София
Вероятно на останалите им е интересно, но не искат да излизат от анонимност.

# 412

Скрит текст:
ПС: Какъв спор се заформи за трениране с 90кг за предно бедро, пък никой от невярващите не му е интересно. Странно!:scream:

Пънк, съгласна съм със Змията, че не на всеки му се иска да излезе от анонимност. Все пак при мен любопитството надделява, така че ще се радвам да получа линк на лични Blush

# 413
Ако някой го притеснява анонимността, профила ми е публичен. Не е необходимо дори да имате инстаграм за да видите клипа. Единствено моята анонимност е разкрита ...Satisfied
Мога да ви видя само, ако харесате клипа.

# 414
Ако някой го притеснява анонимността, профила ми е публичен. Не е необходимо дори да имате инстаграм за да видите клипа. Единствено моята анонимност е разкрита ...Satisfied
Мога да ви видя само, ако харесате клипа.

Щом не е необходимо да имаш инстаграм и аз бих искала да го видя.

# 415
  • София
Видях клипа, но не мога да коментирам, защото нямам опит с машини.
Изглежда, че можеш и с повече.

# 416
Пусни линк в скрит текст,към клипът.

# 417
Трябва да пробвам довечера дали ще стане с компютъра, че сега с телефона съвсем не мога да се оправя.

змия, мога и още тежести да добавя, но няма да направя хубави 4 серии. Все пак не тренирам за трибой. Sweat Smile

# 418
  • Велико Търново
Специално ние с Ани сме пускали доста често снимки.Лично аз нямам самочувствието, че съм интересна на много хора и не ми е проблем да пиша с името си, но пък последното ми качество е любопитство.
Ако пуснеш линк тук, ок, обаче да пиша на лични и т.н. няма нужда.

Вчера тренировка гръб, днес и утре пропускам, защото дъщеря ми е болна и ми е притеснено, че седи сама.
У нас правих тази сутрин "гимнастика", но не е тренировка.

# 419
Нали има и група във фейсбук. Там също може да се пусне.

Общи условия

Активация на акаунт