Модни консултации - 44

• 60 569
  • 783
  •   1
Отговори
# 270
В търсене на нова чанта съм, за всеки ден, черна, не много голяма. Молбата ми е по-скоро за магазини да ме подсетите. Напоследък не съм доволна от нищо като съотношение цена-качество. Фурлата ми се нацепи, Лиу Джо също. Гес не ми изглеждат добре. Бюджет до 300лв.
Последната черна чанта за ежедневието си купувах от Punto и е Donna Italiana. Пак тяхна е една от любимите ми - светлосиня с панделка. Издръжливи са, като се има предвид как ги ползвам. Но, и двете са по-обрани и делови по-скоро. По-неконсервативни модели купувам понякога от Pronta в Мол България. Преди няколко седмици взех малка чанта с дълга дръжка за през рамо с естествен косъм, тип зебра. Не намирам снимка да покажа. Ефектна е като визия, но тази четина ми съсипа нова солей пола от допира. Разскуба я здраво.

# 271
Тези поли нямат офис излъчване!

# 272
Мхм, Агент,  ела да го кажеш на свекърва ми - тя нали е дизайнер и ми ги подари да ги "нося в офиса". Та търся съвети да и покажа колко не искам да ги нося в офиса Grinning

# 273
  • София
Тя добре е дизайнер, но тази мода е от 1990.

# 274
Тези поли аз не бих ги носила.
Евентуално с пуловер, ботуши до коляното...
Абе...най-добре не.

# 275
Ами, нейните клиентки си я тачат. Каква е модата не е важно, аз ще си ги нося, но се чудих как да ги разчупя и получих идеи.

# 276
За издръжлива чанта - Томи Хилфигер. Имам 2 - една малка и една голяма, е, 3 години не мърдат! 😄

# 277
  • София
Момичета, какво мислите за тази чанта? Груба ли е? И въобще, някой има ли наблюдения върху качеството на Parfois? Преди доста години имах тяхна чанта, която изкара много дълго време, чак ми беше омръзнала накрая.
Скрит текст:
https://www.parfois.com/en/bg/handbags/shoppers-170672.html?dwva … rk&lang=en_BG
Харесва ми, че има различни цветове и текстури, но е доста голяма.

# 278
Не ми харесва тази чанта и като цветове и още повече като големина.

# 279
Ако някой може да носи толкова къси и закачливи поли, то това ще е Орхидеята - и стройна и красива, но аз мога да дам идеи най-общи, като нито една според мен няма да е подходяща за офис.

Разбира се - от офис до офис и от индустрия до индустрия има огромни разлики и моето мнението не би трябва да те задължава изобщо! Най-общо казано аз никога не съм работила в офис където да мога да сложа нещо толкова предизвикателно.

И в интерес на истината през 2020 късите поли ще са много актуални!

Сега ще си погледна пинборда за идеи!

PS Никога и никъде не съм казала, имплицитно или експлицитно, че сме бананова република, а само че бях изключително раздразнена да намеря стока с фабрични дефекти в 3 поредни магазина в лъскав Софийски мол в рамките на 1 ден!

https://fustany.com/en/fashion/trends/Chanel-skirts-spring-2020- … o-wear-collection
http://fashionmakestrends.com/how-to-wear-mini-skirt-now/

PS Последната ми черна чанта е доста....хм... старомодна или класическа, кой както ще да я нарече, но нa мен ми харесва, качеството е много прилично и се връзва със всичкото ми офисно облекло.
Скрит текст:

За лятото в офиса съм загледала тази...

Макар, че има и една, която не съм носила още, която също ще е подходяща за летен офисен минимализъм.

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 16:37 от Agent Provocateur

# 280
  • sofia
Parfois само на намаление. Не си заслужават иначе.

Купих си тази. Оказа се, че материалът пуска боя и замазва дрехата. Изпра се, ама все пак...
Точно под надписа (там е магнита за капака) се отдели обкантването на капака. Не личи от далеч, че го няма (защото го дръпнах и махнах изобщо), ама нямаше и месец носене. Купих я намалена на 34 лв, 60 лв определено са й много.
По подобен начин се отдели и на една друга тяхна чанта този кант на изкуствената кожа, но беше при куката на дръжката (по някакъв странен начин успяваше да захапе капака на чантата). Късно се усетих да обърна закопчалката на другата страна.
Имам и още една тяхна чанта, която още не съм носила.
Иначе при тях намирам разпределение и размер, които ми пасват. Като цяло имат идейни неща и в доста цветове.

# 281
  • София
Parfois само на намаление. Не си заслужават иначе.

Горната чанта е намалена на 10 евро, затова се чудя трябва ли ми Simple Smile

# 282
  • sofia
Не ти трябва Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз големи чанти спрях да си купувам, защото ги пълня неусетно и ми тежат при носене. А тази и самата тя изглежда тежка.

# 283
Ако някой може да носи толкова къси и закачливи поли, то това ще е Орхидеята - и стройна и красива, но аз мога да дам идеи най-общи, като нито една според мен няма да е подходяща за офис.

Благодаря! Heart И давай общите идеи, че аз точно за извън офиса искам идеи за тях.

# 284
С какво да ги съчетая ? Когато съм искала мнение от близки, никой не ги одобрява, а на мен са ми удобни и си ми харесват визуално.
ПП снимката е ужасна, не знам дари ще добиете представа, с високи подметки са.

Общи условия

Активация на акаунт