Откраднат живот 🎬 тема 93

• 31 402
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че преди малко мернах малкия Милошев в повторение на шоуто на Цитиридис, но докато видя дали е той и го смениха.

Не е той. Друго момче е, което е в пъти по-добро от Коко и Пепе и като държание и като изказ. Малкият е страхотен.

# 316
Мерси, Мириел. И аз имах съмнение дали е бил той, защото го хванах за секунди и не видях добре. Така като гледам по-голям изглежда.
Как се казва и кое е това дете? Много е сладък.

# 317
  • Велико Търново
За да не става голямо отклонението от темата тук, писах в тази за Шоуто на Николаос.

И още веднъж "да им имам заглавието":
Ад в NOVA! Отвлечен е топактьор от "Откраднат живот"

# 318
Премиерно ще започнем със Свети Валентин според промото. Болницата е украсена с балони. Норчето и Тасев оставам с впечатлението, че не са двойка. Жекова е разплакана, Захариев и Галчето пак са в добри отношение, поне така изглежда. Марио дава  подарък на Зорница - тест за бременност в кутия за гривна. Кая май ще върже Христо за вечерята, на която ще е и Пепе. Накрая дават някой да удря друг и може би става въпроса затова, което бе казала Марта, че лекарка ще бъде нападната.

# 319
Първи епизод ще бъде двоен, ще ходят на турне и ще го излъчат по кината в София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора и Русе.

# 320
Ще ходят на турне ли? 😵

# 321
Ще ходят на турне ли? 😵
Ами знам ли, може и да има актьори из страната.

https://facebook.com/events/s/%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0% … 2514286263/?ti=cl

# 322
Интересно дали само в киното ще е двоен?
В програмата на Nova е обявен от 20.00 ч до 21.00 ч., т.е. стандартен епизод.

# 323
Мъжът ми тъкмо запазва билети малко доброзорно 😀

# 324
# 325
Мерси, Яни!
Изглежда Кая прегръща Алекс, поне на него ми заприлича.
Петмезов и гадже ще имат спорове, а нападнатата лекарка си мисля, че ще е Нора.
Интересно промо като цяло Simple Smile

# 326
Според мен си е точно Алекс, този който прегръща Кая. Тя защо реве пак идея нямам, нали уж всичко с Христо е наред. Grinning
Този побой накрая си е брутален.
Галя и Пешко по случай развода ли се целуват? Grinning

# 327
  • Велико Търново
Турне... малко пресилено. Едновременна прожекция в няколко града ще е.
И тъй като зрителите ще си платят, за да гледат, "наградата" им е първи да видят не един, а два епизода. Реверанс един вид. Като гледам продължителността на събитието - от 19.30 до 22.30, вероятно ще има и среща с част от екипа. Разделили са се на 6 групички и ще се разпределят из градовете.
Пък който няма да плаща, ще гледа по телевизора един ден по-късно и няма да се срещне с никого.

Неда Спасова е рожденичка днес, да е жива и здрава и да постига много успехи. (снимката е линк)

# 328
Ясно, Петмеза ще гърчи моя човек.😑

# 329
Благодаря за промото!

Този новият има яко психо поглед, доста плашещ ми се видя.

И това с боя беше ужасно, много “добре” започват 😒

Общи условия

Активация на акаунт