Откраднат живот 🎬 тема 93

• 31 409
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • Разпиляна във въображението
Апостолова и актьорите затварят грубо интересни сюжетни линии, на които са натъртвали по време на сезоните. А после Апостолова и се обижда като се казва, че има глупости и недомислици. Спомнят ли си Да Винчи и какви драми имаше защо Галя била казала, като нейна ли била идеята и бла-бла? Спомнят ли си идеята на Галя за инвитро и клиника за безплодие? С това спечели да е Зав.отделение. Спомнят ли си онзи богаташ, който изгуби жена си, даваше пари за Табаков и там какви драми имаше и го убеждаваха да остане? Апостолова, надявам се да четеш и тук и ще се повторя - количеството не е равно на качество.

# 346
  • София
Да-а, Miriel, и голямата братска любов "Тони има само мен"... Можеха поне да го използват за тема за разговор в неловките моменти - Къде е? Какво прави? Как е?...
Калин се ожени / някъде 2-3-ти сезон/ за една пациентка, която почина, за да запази детето от отнемане от втората му майка. И тук - все едно не е било...

# 347
За съжаление забравиха много сюжетни линии, а продължават нелогични такива.

Малката гад явно ще се казва д-р Хаджихристев.

# 348
  • София
Егати името. Този изглежда лош, да не прави мръсно на Огнянова.

# 349
Онли, според мен по някакъв начин ще й пречи. Няма идея как, но и двете промота ми намекват, че ще  бъде между нея й желанието й да има дете.

Историята на Тони за мен я затвориха съвсем логично. Човек с две трансплантации какво да прави в болницата, съвсем щеше да стане фантасмагория. Пък просто безцелно да го споменават не виждам смисъл. То по тази логика всички излезли трябва периодично да ги споменават.

# 350
Е, все пак не всички излезли са братя на лекар в болницата, братя, които имат силна връзка.
Освен това други от излезлите герои биват споменавани.

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 19:26 от Анонимен

# 351
Аз не виждам с какво ще спомогне за развитието на сюжетната линия, като ни дадат разговор, в който Марио казва - звънях на Тони, добре е Grinning
По същия начин може да се чудим защо не споменават Войнова или Банков или Виктория Grinning
А и Тони си беше сателит на брат си, каквото и да си говорим, ролята му беше основно да пречи на Марио и Зорница Joy

Както и да е, лирично отклонение, по-интересно ми е новите какви ще ги къдрят в болницата, гаджето на Петмезов също има потенциал да е голяма гад. Smiling Imp Интересно и какво ще прави в болницата, освен да брани Петмеза от Мирослава Grinning

# 352
  • София
Абе ние как лесно определихме Малката Гад като “гад”, която ще пречи на Марио и Зорница за бебето - логично е той да се надява Зорница да излезе в майчинство и той да стане титуляр Stuck Out Tongue Winking Eye , но му отива да е “гад”...

# 353
Логично е, но тогава щяхме да гледаме в промото как й тика теста в ръцете и я избутва от болницата Grinning

Мен ми е интересно пък Галя и Пешо ще се оженят ли пак Joy

# 354
Аз от промото за сезона съм, фен на уролог номер две Grinning  Едно професионално съперничество ще ми е интересно да го видя и някой да наруши спокойствието на Зорница в собственото й отделение.

Ама Нора жена я напада, горката.

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 21:03 от maichetoooo

# 355
Този сезон ще е с по три епизода седмично, както бе миналата година със седми сеезон. Дано с 10-15 епизода по-малко и тъпотиите да намалеят, и да има по-малко празни и скучни епизоди.

# 356
C четири ще е. Mоже би само следващия петък няма да има заради премиерата на All Inclusive.

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 11:37 от Zlаti

# 357
Видях, че на страницата на ОЖ във фейса са написали от вторник до четвъртък и затова.
А ако от Нова са решили веднъж новият им сериал да е от осем, а след това от девет, то ще е доста тъпо решение от тяхна страна.

# 358
В рекламните им тарифи за февруари и за март е от вторник до петък, но къде е истината нямам представа.
В програмата за следващия петък All Inclusive е от 20 ч. до 22 ч. Kато за начало може да излъчат двоен епизод.

Скрит текст:

# 359
Наум, Милена Живкова и един от консултантите на сериала в "Събуди се":
https://nova.bg/accents/view/2020/02/22/278826/%D0%B4-%D1%80-%D1 … D0%B0%D1%82%D0%B0

Общи условия

Активация на акаунт