Откраднат живот 🎬 тема 93

• 31 367
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
То половината серия от днес е повторение от вчера.

# 541
  • София
И да са правили секс, щом си прави тест значи и закъснява, няма как да забременее, ако ще и на челна стойка да е. 😂

# 542
Направо недоумявам реакцията на Зорница по отношение на Тасев. Какво невярно каза? Беше прав във всичко.  Марио й каза същото. Тази жена трябва да бъде твърда и да си овладее отделението. Борис й е дал повече пари и трябва да ги оправдае.
Вярно или не, според мен всеки, който се определя като добър лекар би реагирал така.

# 543
  • Разпиляна във въображението
Според мен Наков ще оперира окото на Нора. Нали показаха раната в областта на едното око.

На мен ми се видя на слепоочието.

Зорница е добър лекар, но лош завеждащ. Изглеждаше загубена и несигурна. Няма авторитет. Дори не може да си озапти подчинените.

# 544
Ако от скоро е шеф сигурно е нормално, не знам. Ще й трябва време и още една-две ситуации да се окопити и да ги постави на мястото.

# 545
И да са правили секс, щом си прави тест значи и закъснява, няма как да забременее, ако ще и на челна стойка да е. 😂

Точно.
Но всички знаем, че лекарите нямат никаква сексуална култура. 😃

# 546
Мда, бях го написала в спойлер от вчера...
Тъпо беше това с премиерата по кината. Барем един актьор да беше уважил прожекцията. При нас нямаше никаква реклама, от тук научих и запазих билети.

# 547
Eми Ванилия, явно искат извън болницата да се почувстват като обикновени хора и сексуалната им култура тотално изчезва. Joy

Промото:
https://nova.bg/series_movies/video/5896/%D0%B2-%D0%BE%D1%82%D0% … 0%B9%D1%82%D0%B5/

# 548
Нямаше ли актьори по другите градове? Нали някой коментираше, че ще има по двама на всяка прожекция.

Иначе наистина нямаше никакво промотиране, но логично залагат повече на новите продукции, а и предполагам са решили в последния момент да има прожекции.

# 549
  • Кърджали
Последните десетина минути от серията си ги спестих, за да не гледат и децата.
Оставих там където Христо се цупеше на Кая. Не знам, ама все повече ми се иска да ги разделят (а още е началото на сезона). Имам чувството, че Христо е приел Кая не като любимата жена, а като по-малко дете. Издразни ме това към Кая "Изложи ме и мен" след операцията. Да, Кая сгафи в операционната като едва издържаше права от умора, ма думите му бяха допълнителни стрели.
И още мога да пиша за другите герои но още не ми се е избистрила главата.
Само мога да кажа - Галя е ужасна. Захариев да напускал болницата. Явно сега цял сезон ще гледаме как се репчат един на друг.

# 550
Христо и Кая ни измъчиха незнамколковреме докато се гаджосат, сега ще ни мъчат цял сезон да се разделят.

# 551
Нямаше ли актьори по другите градове? Нали някой коментираше, че ще има по двама на всяка прожекция.
Не, нямаше никой. Единствено имаше 2-3 мин "поздрав" от актьорите и продуцента

# 552
  • Велико Търново
Тя затова предпремиерната прожекция беше на двата епизода. Защото така или иначе нищо кой знае какво не разкриват в повече.

Иначе наистина нямаше никакво промотиране, но логично залагат повече на новите продукции, а и предполагам са решили в последния момент да има прожекции.
Когато обявиха прожекциите по градове, пишеше, че екипът щял да се раздели. Явно нещо не са съгласували.
А за тези прожекции наистина сякаш ей тъй от нищото се появи информацията. Въпреки че по думите на Евтим било "по традиция"

Очертава се сюжетните линии Галя-Петър и Кая-Христо да са толкова дразнещи, колкото и думата, която най-добре ги характеризира - тегави. Дано ни опровергаят.

# 553
  • София
На мен пък ми хареса как Петър хвана Галя за зад..ка 😂😂😂. Май и на Ралица и стана смешно.

Иначе и днешния и вчерашния епизод ми харесаха. Имаше баланс и показваха повечето герои.

# 554
Няколко пъти вече излъчват старт или финал на сезона на голям екран, затова така е казал Евтим.
Иначе е тъпо, че е нямало актьори на другите прожекции.

Готина беше сценката с Петре, наистина. 😂
Това беше забавно, за разлика от обсъждането на онзи случай на всеослушание. Ясно е, че лекарите обсъждат пациентите си, въпреки че не е етично, но с това преиграха. То и глухите чуха какво е станало.
Кофти ми стана за жената, когато се усети, че става дума за нейния съпруг. Но това не оправдава постъпката ѝ, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт