Откраднат живот 🎬 тема 93

• 31 373
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Очаквах поне Ралица да е на прожекцията. Все пак е градска

# 556
  • Пловдив
И да са правили секс, щом си прави тест значи и закъснява, няма как да забременее, ако ще и на челна стойка да е. 😂
мх...баш това имах предвид Grinning  взеха ни за балами!

# 557
Ще ми върви по-леко  сериалчето ако разделят най-после Кая и Христо . Много тегаво им се получава всичко . Даже т.нар. секс , който  показаха в някой от старите сезони , беше комичен .

За Галя и Петър  няма смисъл да коментирам . За съжаление май тя няма да се разкара и ще продължи непрофесионално да апострофира  шеф-отделението пред пациентите .

# 558
  • София
Строго съдите Зорница, все пак тя е само уролог. Нека си припомним, че гинеколог на два пъти не разбра как е забременяла, а мъжът и, доцент и светило в гинекологията дори не беше заподозрял, че жена му е бременна в 12 гестационна седмица. 😂😂😂

# 559
Да, и аз чакам да съберат Кая и Алекс. Така да си отиват, тя сякаш цялата се променя в негово присъствие, тонът ѝ даже се променя, става нежна и мила.

# 560
  • София
ДИРЕКТЕН ЛИНК - за България и ЧУЖБИНА

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

ЕПИЗОД 2    
ЗА КОМПЮТЪР
  /2020/02/26/    С09Е02

ЗА МОБИЛНИ

ЕПИЗОД 1  
  ЗА КОМПЮТЪР
  /2020/02/25/    С09Е01

ЗА МОБИЛНИ

# 561
Няколко пъти вече излъчват старт или финал на сезона на голям екран, затова така е казал Евтим.
Иначе е тъпо, че е нямало актьори на другите прожекции.

Готина беше сценката с Петре, наистина. 😂
Това беше забавно, за разлика от обсъждането на онзи случай на всеослушание. Ясно е, че лекарите обсъждат пациентите си, въпреки че не е етично, но с това преиграха.
Историята с двете годеници също беше голяма тъпотия.

За фен срещи из провинцията никъде не видях да са писали. Aнонсираха само прожекция на "ексклузивния" двоен епизод и мисля, че на повечето места залите са си останали полупразни. Hо и в Cофия последните две срещи, при финала на миналия сезон и премиерата на този, са били доста рехави откъм присъствие на актьорския състав.

# 562
  • Велико Търново
Няколко пъти вече излъчват старт или финал на сезона на голям екран, затова така е казал Евтим.
Иначе е тъпо, че е нямало актьори на другите прожекции.
Да, това е ясно.
Просто информацията излезе наистина в последния момент, сякаш някой е забравил, че трябва да се съобщи или пък че са забравили въобще да го организират. И това, че не е имало представители на екипа... нали като е "по традиция" предварително е трябвало да се съгласува кой къде ще отиде, а то...
Zlаti, аз четох някъде, не помня къде, че щели да се разделят и да ходят на среща със зрители. Пък и във фейсбук събитието беше обявено от 19.30 до 22.30. Какво може да се прави цели три часа, при положение, че двете серии са с обща продължителност не повече от 95 минути.

Кофти ми стана за жената, когато се усети, че става дума за нейния съпруг. Но това не оправдава постъпката ѝ, разбира се.
Насочи агресията си в съвсем грешна посока. Да си беше отишла вкъщи да опердаши оня заклещения.

# 563
Що направо с един мегафон не минаха през болницата да съобщат за заклещената двойка, та който не е разбрал да разбере.
Не мога да ги разбера с какъв акъл се завират да работят със скорошната си половинка, която вече е бивша.
Днес го нямаше Гринчи Grinning

Подобна информация официална аз не съм виждала да излиза, че актьори ще има и в останалите градове. Не се напъват да промотират, защото сериала си е достатъчно популярен, а и имат други два нови сериала да промотират усилено.

# 564
  • Разпиляна във въображението
С годениците бе голяма простотия, както и със заклещените. На жената й дойде в повече - едно, че я разкарваха нагоре и надолу, чакаше безкрайно, разкарване до рецепцията, един лекар започне прегледа, а друг го довършва, а отгоре на всичко само за заклещения говореха. Аз бих отишла да се оплача от отношението, не да стигам до бой. Вие нямали да сте възмутени? Нора го отнесе като последна, тази лесно ще я хванат.

# 565
  • Ню Йорк
Много гадно беше това с Нора. Тази можеше да не откача така агресивно.
Иначе отношенията в сериала си остават тъпо-комично-нереални. Петмезов от обратен сега ще се обърне още един път , леле, леле.
Ковачев си е чехльо, знаем си го, явно е мазохист шом му харесва да го мачка Огнянова.
Захариев и Галя вече станаха досадни, особено тя.
Карагьозов можеше да я разиграва Кая, ама сега тя е крива.
Като цяло това го е писал някой дето хич не са му ясни отношенията между хората.

# 566
  • София
На мен ми беше тъпо гълтането на пръстена, нещо оставам с чувството, че гледам нещо подобно за не знам си кой път.
 Не знам не ми е естествено това с побоя. Ако пациентката беше загубила близък да кажем, щеше да ми е много по-логично.

# 567
Мисля, че всеки човек би се изнервил на мястото на тази жена. Наистина всички се отнесоха доста непрофесионално и грубо към нея.
И в комбинация с това, че не могат да ѝ дадат диагноза и случката с мъжа ѝ, бушоните ѝ изгърмяха.
Но за мен тя си има някакви психични проблеми. Едно е да си изпуснеш нервите, да удариш нещо, някого, съвсем друго е да го пребиеш. Колкото и да си замъглен от гняв, яд, все пак си поставяш някакви граници, дори подсъзнателно. При нея това липсва.

# 568
Мисля, че всеки човек би се изнервил на мястото на тази жена. Наистина всички се отнесоха доста непрофесионално и грубо към нея.
И в комбинация с това, че не могат да ѝ дадат диагноза и случката с мъжа ѝ, бушоните ѝ изгърмяха.
Но за мен тя си има някакви психични проблеми. Едно е да си изпуснеш нервите, да удариш нещо, някого, съвсем друго е да го пребиеш. Колкото и да си замъглен от гняв, яд, все пак си поставяш някакви граници, дори подсъзнателно. При нея това липсва.

Тази жена тръгна с бутонките напред,още когато и обясняваше Магда да си мине през официалния вход.В нея имаше агресия без повод.

# 569
За мен още по-нелепото беше, че досега всички бяха много загрижени за пациентите си, чак лични разговори водеха с тях за щяло и нещяло, а сега изведнъж това отношение. Вярно, че жената беше досадна, но не ми се връзва. Ама то кое ли следва някаква логика...

Общи условия

Активация на акаунт