ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само

• 11 945
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Ми той на Добрин са му такива перките, има една риба не помня как се казваше , отстрани е така. Нали на клипчетата все това показва отзад на гърба си и напряга с мускули. Но пък този ми се вижда с къса, черна коса и не вярвам да е той. Мускултурата обаче на ръце и подмишници е като на Добрин.

# 496
  • София
Скрит текст:
Не вярвам да е Добрин. Той няма чак толкова изразена мускулатура.
Прилича на културист. Като Сандо.
Скрит текст:
Но не е възможно да е той. Според мен си е някой обикновен човек, с който тренира в някой фитнес и за който твърди, че слънцето вече живее у тях.
Но, повтарям, това е  мое мнение. И се хващам на статия от преди време.... ноември някъде (която сега не мога да открия)....
Хммм, да не е оня, който се хвалеше, че благодарение на ИВ си има нова приятелка Wink

П.П. Всъщност не знам защо продължавам да говоря с недомлъвки, ама milandria така постави въпроса, че реших, че трябва да го правя....

# 497
То пък много важно чии са перките зад Анита на снимката. Хайде, изплюйте камъчето))

# 498
  • София
Е, изплюх го моето де... с недомлъвки. Виж първия ми цитат Grinning

# 499
  • София
Имайки предвид, че е фотошоп залагам на онзи селски бек от Ямбол. Георги ли беше...

# 500
  • София
Бурсука е целия в татуировки. Няма как да е той....
Еххх, че сте. Явно ще трябва да го кажа направо! Дано не съм направила някоя беля....
НО, за 10ти път - аз сама стигнах до тоя извод, вече обясних защо... Може и да бъркам!!!
Александър от Траките Grin

# 501
От толкова недомлъвки се включиха в темата хора, които пишат изключително рядко. Аз не вярвам да е Сандо. Във Фейсбук на заглавната страница има снимки на друго момче. Понеже нямам профил там не ме допуска да и разгледам снимките.  Виждам само тази страстна целувка 🤭

# 502
  • София
Еми не знам вече, milandria е виновна Stuck Out Tongue Тя разбуни духовете. А не вярвам да е имало смисъл, ако се окаже обикновено момче. Пък е факт, че Сандо се хвалеше, че е срещнал новата си любов благодарение на ИВ... обаче пусто не мога да намеря статията....  Разказваше нещо, че след като приключил формата се срещнали случайно по някакви фитнеси и се заприказвали за ИВ и от дума на дума и опааа - либоФФ... В интерес на истината така звучеше в статията като напълно неизвестно момиче... Ама това беше много отдавна, в централната тема го бистрихме и даже го бях забравила... Докато milandria не пусна мухата Joy

П.П. Във ФБ страстна целувка при мен излиза в снимка от 2013г. Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 16:00 от КалиБери

# 503
  • София
Значи цялата работа се оказа фантазии на някой си.
Все си мислех, че в бг мама пишат хора минали пубертета.

# 504
Значи разбрах от профила на Юли, че ще готви той в четвъртък. Днес е Бахов в палатка ще ги посреща и нещо се веселят ми се видя.

# 505
Мъжът зад Анита не е Добрин със сигурност според мене, защото неговите уши са по-щръкнали.
Сравни:
Скрит текст:

и
Предполагам, че е някой неизвестен напомпан мъжага, в когото някой се е препознал Wink)

Разглеждайки профила на Анита обаче, друго си изясних. Помните ли, че се чудехме кое е гюлето, което славяните пазят. Припомням:
Скрит текст:
Е, Роберта е това гюле. Анита явно я недолюбва, защото Бети я е номинирала и изпратила на елиминационна битка. Този пост на Аните се отнася за Роберта:
По повод капитанската битката между Бети и Елена (май). А ето и малко коментари на Анита към въпросния пост:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 16:53 от Bilyana14.

# 506
Александър няма такава физика. И след часове фотошоп няма да я докара Wink Този зад Анита е 99.99% Добрин, ако е някой от Игрите. Има там един коментар в инста и ако се тръгне от него, се навръзва някаква логика. Друг е въпросът, какво има тя предвид с "моето момче" или както там беше тагнала. Аз например този израз го използвам две секунди, преди да ми се отплесне ръката за шамар към някого.

# 507
  • София
Ми де да знам. Ако сте влизали в Инстаграма му, ще видите, че Сандьо се е съдрал да прави мускули откак е излязъл.... Да, спор няма, доста има и фотошоп. Но точно с фотошоп се получава нещо подобно.
А Добрин е маса и никакъв мускул. По-скоро Панчев, но в никакъв случай Добрин. Но пък нали не бил Панчев....

А за Анита и Роберта аз отдавна съм наблюдавала големи изпълнения по чатовете в ИГ, но не знам защо не съм го коментирала тук. И за гюлето отдавна знам... Има доста заядливи включвания от страна на Анита към коментари на Роберта с други участници.
Едното беше например на пост на Юлиян - нещо се бъзикаше с Роберта, че предала прабългарите и Анита е направила много идиотско включване, че е щяла да повърне от нея... и двете продължават със заяждания .... Помня, че като го четох по-скоро се подразних на Анита, защото и тя лайкваше коментарите на Юлиян пък на гласуването вдигна ръка срещу него....
Та понеже ми беше ясно защо я мрази и не съм обърнала внимание. Нито Роберта съм я имала за големия играч, Анита пък не ми беше харесала навремето, та хич не са ми били приоритет техните драми....

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 17:02 от КалиБери

# 508
  • Пловдив
Аз си мислех, че е очевидно, но има само един познал, който събра две и две. На снимката са първият и последният от ИВ. Във фейсбука и инстаграма на Анита има достатъчно материал, който ме наведе на тази мисъл, още след края на формата, но снимката ми даде категоричен отговор. На мен ми се стори странно, че Анита толкова му се натяга след финала. Погледнах й фейсбука и пишеше, че е във връзка (във визитката си беше казала, че е сама). Пиша черна точка на Добрин, защото в инстаграм лайф на въпрос има ли приятелка той отговори, че няма и явно излъга. Няма как тя да е била във връзка с него, а той да не е знаел. Grinning Аз съм сигурна, че е той, но който не вярва да й разгледа профилите и да върне лентата назад към финала. Той беше отседнал в дома й тогава.

# 509
  • София
О, боже Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт