Тя разбуни духовете. А не вярвам да е имало смисъл, ако се окаже обикновено момче. Пък е факт, че Сандо се хвалеше, че е срещнал новата си любов благодарение на ИВ... обаче пусто не мога да намеря статията.... Разказваше нещо, че след като приключил формата се срещнали случайно по някакви фитнеси и се заприказвали за ИВ и от дума на дума и опааа - либоФФ... В интерес на истината така звучеше в статията като напълно неизвестно момиче... Ама това беше много отдавна, в централната тема го бистрихме и даже го бях забравила... Докато milandria не пусна мухата 

)

Този зад Анита е 99.99% Добрин, ако е някой от Игрите. Има там един коментар в инста и ако се тръгне от него, се навръзва някаква логика. Друг е въпросът, какво има тя предвид с "моето момче" или както там беше тагнала. Аз например този израз го използвам две секунди, преди да ми се отплесне ръката за шамар към някого.
Аз съм сигурна, че е той, но който не вярва да й разгледа профилите и да върне лентата назад към финала. Той беше отседнал в дома й тогава. Препоръчани теми