ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само

• 11 949
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • Другата България
Не мога да го повярвам това пък. Егати!

# 511
Вземи си кака да те отрака.
Не мога да го повярвам. Но днес Добрин публикува видео изпратено му от Анита, от което се разбира че нейния син се е запалил по екологията.
Тая женица удари в земята и  Бояна и всички златотърсачки.
А  и сега вече знаем как ще си похарчи Добрин наградата.😂😂😂 Това шоу ИВ става все по голям цирк

# 512
  • Пловдив
Не е за вярване ама.. Ето снимка за сравнителен анализ на ръките

# 513
Има коментар на снимката на Анита, че левият бицепс е по-голям от десния (на мъжкото тяло). И като ти го кажат, и като се загледаш в снимките на Добрин, си е точно така Wink

# 514
  • Другата България
Много неща искам да кажа ама съм от телефона до утре следобяд.
Майкоооу....още веднъж егати!

# 515
Сега прочетох и целия пост на Bilyana за Анита. Гледай ти, колко имало още за разказване и клюкарстване по това предаване! Joy
Значи, възнамерявам да прекарам следващите 24 часа в шок новината за Добрин и Анита. Тази каква скрита лимонка се оказа. Мен ме беше яд много като си тръгна, защото някак си имах усещането, че може да стигне доста далеч напред.
А горната информация обяснява и как Добрин внезапно стана грамотен и кой му пише посответе, хахах.

# 516
  • София
Не! Достатъчен шок ми беше идеята за Сандьо, но някакси я приех. Но това с Добрин вече ми идва наистина в повече. ScreamScreamScream

# 517
  • Пловдив
Поредно потвърждение, че жената избира мъжът, а не обратното. Ако си напориста и несвенлива мъжете много не му мислят. Виждала съм такива жени в живота и по мои наблюдения винаги им се получава.

# 518
Аз обаче продължавам да не съм убедена... 🤔 Предполага се, че любимият на Анита живее в дома й, ако съдим по това:
,

а Добрин качва клипчета на поредните си подскоци в залата, в която тренира.
Плюс това ми се стори брадясал, а мъжът зад Анита няма подобно окосмяване... 🤔

А и му е изпратила клипа...

# 519
Че Добрин е на снимката зад нея, той е. Двама души с толкова еднаква анатомия едва ли има. Еднакъв е с другите си снимки чак до гънките на кожата. Аз всъщност веднага го познах, но ходих да ровя за доказателства, защото идеята да са двойка ми е зашеметяващо невероятна. Може пък да са приятели. Приятелки. Бизнес партьори. Нещо там Grinning

# 520
  • Пловдив
Скрит текст:

Аз обаче продължавам да не съм убедена... 🤔 Предполага се, че любимият на Анита живее в дома й, ако съдим по това:
,

а Добрин качва клипчета на поредните си подскоци в залата, в която тренира.
Плюс това ми се стори брадясал, а мъжът зад Анита няма подобно окосмяване... 🤔

А и му е изпратила клипа...

Написала е, че these days - тези дни слънцето живеело в домът й. Той се беше позагубил последната седмица две и не качваше нищо в Инстаграм. От ден два пак пуска видеа от залата в Карнобат. Сигурно "командировката" е свършила Stuck Out Tongue Winking Eye Иначе снимката за сравнение е от 2018 г. Търсех такава в точно същата поза. Бръсне се от време на време човекът.

# 521
Анита все пак си осребри участието, а? Grinning Не играе на дребно с разни рекламки, направо на голямата награда налетя Grinning

# 522
Въйййй, Фанито е в потрес))) Пък аз, каквато съм невежа си мислех, че е само фотошоп , нагласена снимка или как му се вика. Мани, мани, какви жени ,а??? Пък ние тук само дращим))
Иначе за тези перки, имаше клип с Добрин във фейса и този дето го снимаше и уж интервю правеше, тук Мери беше дала линкове, само му казваше покажи гръб, покажи гръб и тоя кат се разпери направо се ежеше.

# 523
  • София
И аз съм в пОтрес! Гледам му простотиите на Бахов и дори не мога да се разхиля Rolling Eyes

Тея Игри на волята ме съсипаха Cold Sweat

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 20:40 от КалиБери

# 524
Както пее Слави Трифонов - едно ми е такова как да кажа... Хем ми е смешно, хем не ми се вярва, хем се отвратих от Анита, хем ми е жал за Добрин.
Добре че не победи Юлиян... 😂😂😂😂 Добрин и без това си е по боклука.

Общи условия

Активация на акаунт