ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само

• 11 951
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Темата беше кухня от родния край-при нея шопско. Аз като шопкиня се изненадах от "традиционните"ни ястия-какво е това телешко-не маат ли пръжки с лук нищо шопско няма.
ММ като Юли се изказа за възрастта й каза:Ми то момчето направо си я подмлади.И на мен не ми изглежда на 23.
ГЕ, го няма повече от година май, тя 4-години танцувала там -горкото момиче от ранна детска възраст работи и връзки завъдила даже..

# 466
Юлката се опита да й направи комплимент - че изглежда по-зряла, ама тя не го разбра. 😋😁 Шегувам се, разбира се. 😉

# 467
  • София
Всичко беше точно, миската е ужас. Не ми бяха достатъчни устните, дикцията и спорадичните хихикания. Но с тези умалителни и това множествено число ме довърши.
Та, след всичко това Юлиян направо не можах да го позная.... Че и като се притесни с тая възраст и почна да се обяснява, голяма скица беше Joy
Но пък като чух регионална кухня, се накефих - Юлката и аз сме родени в един град Flushed Плевен (как съм забравила да се изфукам начи). Та очаквам в четвъртък нещо от Северна България.

# 468
Юлката е естет за мъж ми се струва, че и патриот го дава. Няма да се сдържи, това същество да представя  българската женската красота на световно ниво . Даже в някакви откъси гледах, че ще я клъвне за външния вид, нещо за носът и се изказва, при това седи начело на масата, вероятно е неговата вечер.
Какво ми се правят Чакардъкова и Бахов на ощипани госпожици, да не са слепи, че да не виждат какво са избрали за Мис България. То това не е да чупиш кълки в господарите. И там подозирам, че не е избрана случайно. Много нещо случайности и се получават на това момиче. Иначе не го знам, може и по душа да е добра, ама не стават така нещата, както тя ни ги обяснява. Значи, заради едни джуки, е станала мис без да има връзки видиш ли, а другите са имали връзки, ама нямали джуки (ама се изказах и аз))

# 469
  • Другата България
Чакайте със скандала, то едва ден първи е, това за носа не сме го чули още.Joy
Както и на Николина изказването, че сега разбирала защо хората са предпочели друг.....добър човек.Grinning
Във всеки епизод ще има по нещо скандално, макар и дребно, сигурна съм, от Юлиян естествено, няма как да е иначе.

Изгледах и аз. Остави друго, ами да си забравя цайса за далече в колата, та се кьоравих малко, ама май по-добре беше така, че тази миска щеше да ми докара разни разнообразни. Оффф, ама много се възнася това момиче, много се лигави, Е/С са китка, при това росна пред нея - този изкуствен смях на всяко по-дълго от три думи словосъчетание, гарниран с присвиването на тези големи уста, умалителните-морковче, чушчица, месце, доматче, тенджерка, питчица, първо единствено, после множествено число, да не говорим когато я дадоха да си слага нещо в устата с вилицата и като я отвори тази уста..... Ами не я харесах, определено не я харесах. Симона Загорова е мой тип момиче, нищо не съм чела за нея, но на пръв прочит ми допада много, непринудено и естествено държание, едно нормално момиче. Николина....малко насериозно се е взела, речите ѝ ми дойдоха в повече, едно назидателно такова, аз така, аз иначе....харесвам я всъщност, но дано не продължи в този стил, малко като даскалски манталитет показва, а аз съм предубедена към това съсловие. Е, не към всички, разбира се. Румен Бахов не го познавам нито като име, нито като персонаж, сефте сега го виждам, ама ми допада и той, пуска някакви лафчета зад кадър засега, дано се отпусне. Малко това не харесва, оова не харесва-за храната, критикар го раздава, дали ще е само с Радинела /запомних ѝ името най-сетне/ ще видим.
И накрая естествено, нашето момче. Юлиянчо щетата. Колкото и да се пази от издънки и гафове, те го преследват, неизменна част от ежедневието му са явно. Дреболийки, ама то пък и когато се пазиш да не се изложиш и се опитваш да се държиш неестествено, тогава най-много се дъниш. Така непринудено ѝ го рекна това за годините, искрено съвсем, изненада се, и в стремежа си да излезе от неловкото положение го повтори, потрети, подесети, обяснявайки се и оправдавайки се като първокласник.Stuck Out Tongue Winking Eye Много се смях. Евала, че на храната не намери никакви забележки, личеше му, че обича да похапва, и го правеше през цялото време. Отначалото на епизода беше се спекъл яко-личеше му, и той сам си го каза, че е бил притеснен. Заради това беше и дъвката в устата му, без цайс, ама я видях за кратко в лимузината. Нормално, и той досега не е бил в такава среда и обстановка. После обаче се отпусна, взе думата, участваше в разговора, а той и разговора не беше на някакво супердупер ниво, за да се налага да мисли и премисля всяка дума и изразно средство. Изобщо тази компания е по-"земна", както предполагах, от онази през изминалата седмица.
И накрая, нещо, което ми направи впечатление. Когато говореха за това как ако имаш близък/връзки, е по-лесно да пробиеш в хай-средите  и музикалните такива, Николина говореше и даде пример със Симона, и със своята дъщеря Мария. Тогава се обърна към Юлиян и каза нещо от сорта: "И ти си от тоя отбор". На което Юлиян отговори: "Не, аз изобщо не съм от този отбор." Та за баща му ли нещо намекваше? Или МеритУ пак не е разбрала за какво си говорят, хем кьорава, хем глуха?

# 470
  • София
Тя после уточни - от отбора на младите. Но всички приказваха в тоя момент, та не се чу много. Юлката я чу де, ама само кимаше, та не знам дали го прие като обяснение.
А Симона аз много я харесвам! Мисля че преди две години участваше в Гласът на България и оттам я знам.  Изобщо не пее чалга като майка си. Много добре се представи, талантливо дете. Има страхотен глас, от тея певици дето си изливат душата на сцената... Беше ми от любимците. Но отпадна преди финала...
За останалите още нямам мнение. Не ги познавам добре, дори и Чакърдъкова (освен по име). Ще ги видим по-нататък.

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 22:20 от КалиБери

# 471
  • Пловдив

Ето една коренно различна жена. Коя ви допада повече.

Нито едната, нито другата.. Тези "ръчички" отзад не са ли ви познати?

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 22:39 от milandria

# 472
Юлиян може и да е имал трудно детство. Много трудно наистина. Може и да се е чувствал отхвърлен, нежелан, знам ли, едно дете поставено в такива условия това си мисли. Юлиян е доста признателен на дядо си Мити (така помня), една от победите си посвети на него (не е жив май човека). Беше казал, че това е единствения човек на който държи и който истински го е обичал и помагал, като дете. Много кратко и много дискретно някак мина. Та той помни миналото си, не го е забравил, боли го още и винаги ще е така. Но Юлиян сега е на друго ниво си мисля, отдавна е на такова. Баща му не е просто лекар знам. Доста е добре в професията се е реализирал, заможен е доста знам, вярно с друго семейство вече, но...сина си е син. Каквито и разногласия да са имали, а Юли не е бил кротко дете, като знаем и как е израснал първите седем години, доста зор е видял човека. Но има всички качества , възможности , пътища, връзки да ги е използвал и завършил, като баща си. Не го е направил, защото явно иска да е себе си, да прави каквото харесва и може, а не че не е имал възможност, среда, опора, връзки и среда най-вече.
Много ми беше странно Гадностина, близнетата и другите, особено Венца как го кълвяха и слагаха дори под тях самите. В голяма грешка са. Просто той е друг тип човек, днес също отбеляза нещо за връзки, възможности, семейна среда и не случайно. Може и сам да се оправя финансово, ама...той е повече си мисля и от другите на масата финансово обезпечен добре, въпреки че не ги ползва, демонстрира и така нататък , защото не са негови пари, имоти и състояние. Сам се доказва, следва си пътя и дори в игрите каза, че не разчита на никой, а с баща си почти не са се виждали, нещо се скарали, не искал да му се дава наклон на живота и т.н. Явно бащата е мечтаел да има последовател в професия или нещо по-така да постигне според вижданията си, но Юли си е Юли. Има трески той, първичен е малко, директен, но и това му е чара. Поне е откровен, а има и сърце Юли, винаги ще помогне на човек в беда си мисля, дори и да не го харесва, за разлика от близначките .  Та Чакардъкова не е имала младостта му , а възможностите му си мисля , тя е наясно май и е проучила хората. Много я харесвам Чакардъкова , още Юлиян Вучков се застъпваше за нея , говореше за нея, харесваше я и всъщност той я лансира донякъде да я дават, канят според мен в телевизията предимно и стане по-известна. Но тази вечер не ми хареса , Симона пък учудващо ми допадна-естествена ми се видя, откровена и си мисля, че с Юли ще си допаднат.

# 473
  • Другата България
Чакардъкова я харесвам като певица, борбена жена, доколкото съм чела е преборила успешно онкологично заболяване, дано е добре и да не се връща повече. Но оттам са и проблемите с килограмите ѝ предполагам.
Манталитетът обаче не ми допадна, та тя взе думата и не се спря, това не е концертна зала, а компания от хора, събрани с цел всеки да каже по нещо, за да се опознаят и придобият представа един за друг. Да не говорим като ги емна на разпити - "ама приятел/ка имаш ли си?"; "ама сватба предстои ли?". И той Юлиян ѝ го каза - "те това е да те признае Чакардъкова", не знам имаше ли ирония, нямаше ли, ама прекалено ми дойдоха брътвежите ѝ.
Пак казвам, аз това го гледам като ШОУ, нито задълбавам в светските им разговори, за готварските си умения вече споменах, нито им гледам маниери и обноски под лупа. То това и ще ми е гледането, по дефолт предавания, които и в които участват "знаменитости" под каквато и да е форма не са ми от любимите. Темите тук от рода на "Звездни компромати", "Кралските работи и клюки", дори и тази за "Черешката" съм ги преглеждала рядко, ама наистина рядко, когато съвсем не е имало какво да правя. И винаги съм оставала изумена, шокирана на моменти и отвратена в други моменти. Затова се дистанцирам, когато има участници от любими предавания гледам заради тях, и предполагам ще го правя. Но иначе не, смеете ми се, но си предпочитам ОЖ . И "Фермата", да, забравих и този мой любим ТВ формат, пренебрегнат този сезон.

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 22:48 от Merri_An

# 474
Чакардъкова се чувстваше "старша" на масата. Нещо , като квачка сред пилци)) На това ми приличаше. Но, ще се омеша и тя, няма къде да ходи. Това беше първата вечер, предполагам ще се отпуснат. Симона и Юлиян са огнени хора, няма да седят така, ще се отпуснат и майтапят, а и Бахов и той ми се вижда пернат, та... само миската ще е като близначките миналата седмица не на място си мисля. Така ги виждам. Симона и Юлиян ще се стиковат и допаднат, ще водят нещата и вечерите ми се струва и ще са най-дейните. Ще видим де....това са ми предположения от видяното тази вечер,  може и да не съм права.

# 475
  • Другата България
Е тя е и най-възрастна, не знам Бахов на колко години е, но според мен е по-млад.
Затова и такова покровителствено държание демонстрира.

# 476
За мен годините са относително понятие. Важен е характера и темперамента на човек. Както и чувството му за хумор. Дали си на 20 или 60 не те прави по-весел или по-ерудиран събеседник на маса. Въпрос на вписване и дори и да не си в темата, да не си наясно, пак може да попиташ , да се поинтересуваш, да дадеш някакво мнение или предположение.... а хуморът съм установила , че е нещо дадено и вродено на човек. Някои се опитват, ама много се опитват, но...като не ти е дадено, няма как да стане...
ПП Ето за Бахов какво намерих, някой ако иска да прочете, има и други статии, но не много и все едно и също, за годините му нищо не се споменава. Според мен е над 40 към 50, но ..така си мисля
Скрит текст:
Царят на абсурда - така наричат Румен Бахов, когото зрителите познават от ефира на БНТ2, БНТ Пловдив, а от няколко месеца - от Нова. Преди това е дългогодишен водещ на "Дарик кафе". В "Здравей, България" той редовно удивлява с героите от авторската си рубрика "Пълен абсурд". Неговите истории от истинския живот изглеждат извън всякаква логика и като от филмов сценарий заради комичния и провокативен прочит на автора. Само той може да зададе въпроса "на кого е нужна печка с дърва, която стои на магистралата за София". Отговорът е: "на жена, предлагаща платена любов, която се топли с нея". Тя си носи дърва от вкъщи, тъй като не можела да ги цепи, защото все пак трябвало да си гледа "задълженията". Понякога се случвало и клиенти да събират дърва от близките храсти, преди да ползват услугите й. Жената практикува най-древната професия от две години. Не може да си намери друга работа. Разказа, че не харесва професията си, но го прави за пари.

Румен ни срещна и с баба, която пасе овце, карайки АТВ, мечтаейки за джип. Преди време, когато направи репортаж за опасен надлез на магистрала "Тракия" и игра хоро заедно с кмета на съседното село, Бахов толкова се хареса на зрителите, че във Фейсбук се появи група, призоваваща той да води вечерните новини на националната телевизия. Поклонниците му го обявиха за истинско откритие в тв журналистиката заради неподражаемия му стил на хумористично поднасяне дори и на сериозните новини и абсурдни ситуации. Има в биографията си десетки признания, но за най-важна смята оценката на зрителите.

"Роден съм в Стара Загора. Голямата ми нереализирана мечта е да бъда вратар на футболен отбор. Виждах себе си като човек, който пази вратата на любимия "Берое". Неслучайно нарекох световното в Бразилия емоция, в което не можеш и не бива да останеш безучастен. Около мен винаги е било гръм и трясък. Появил съм се малък гигант - 4,260 килограма и за ужас на лекарите. Цялото родилно се събрало да види това огромно чудо. Обичах доста да си похапвам като малък. Изяждал съм по цяла торта или варена кокошка", разказа журналистът. И признава, че е имал страхотно детство. На 7-8 години подкарал някакво соцвозило, подобно на комбайн. Като поотраснал обаче, станал истински бунтар. "Избягах от студентска бригада, защото намерих в чинията си с обяда в стола муха. Последва блиц среща с ръководството на комсомолската организация. И ме изключиха. Така че имам и дисидентски изяви", шегува се Бахов, докато разказва житието си пред колежката Ани Цолова.

Един от големите му абсурди се случва в сметище в пазарджишкото село Капитан Димитриево, на което дори живеят хора. Те имат собствени правила и закони и с нетърпение очакват всеки сметовоз, за да вземат скъпоценните за тях метали, с които си изкарват прехраната. Някои от тях смятат, че просто няма къде другаде да отидат. И това е тъжно.

"Истината е, че с героите ми взаимно се намираме. Постоянно ми звънят и докато пътувам, виждам толкова абсурдни неща, че ми иде да се побъркам. Защото не мога да заснема всички тези истории", разказва Бахов.

В първото издание на "Световното в България" по БНТ Бахов посети китното село Дълбок извор. Преди време то стана известно с единствения в света музей на мегазвездата Роналдиньо. Жителите посрещнаха водещия с оригинално съчетание от тракийски фолклор и виртуозни импровизации на самба. Хората от Дълбок извор отдавна канели суперзвездата Роналдиньо на гости при тях и дори били готови да го направят почетен жител. Решили да организират и тридневно надсвирване и надиграване в негова чест. Другият футболен проект на амбициозните българи предвижда да бъде изградена скулптура на Роналдиньо в цял ръст, която да краси един от входовете на селото.

Изкъпаха го в ефир

Румен Бахов, който разбива стереотипите в репортерската професия, блесна отново миналата есен в репортаж от Пловдив. Той показа на зрителите как най-обикновен гражданин се превърна по неволя в помпиер заради огромна локва, която залива къщата му след всеки по-обилен дъжд. И докато мъжът умува дали "да пусне патки в гьола" или пък "да пере килими с водата от малкото езеро", Бахов се впусна в предизвикателство, завършило с... принудително изкъпване в национален ефир.

Потресаващ бе и репортажът му за семейство от Сандански. Брат, сестра и майка им живеят без без ток, вода и тоалетна, в стая с гладни плъхове. За да избягат от мишките, Виолета, Емилия и Людмил трябва да съберат куп документи, необходими за настаняване в общинско жилище. За да избягат от хората, тримата са намерили убежище в гората край Сандански.

Тагове: Румен Бахов

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 23:03 от Анонимен

# 477
Бахов и Чакърдъкова вероятно са набори. Той си крие годините като Лили Иванова, но все пак се е изпуснал в едно интервю, че е ходил на студентска бригада и са му се карали от комсомола. По груби сметки трябва да е роден края на 60-е, когато е и Чакърдъкова.

# 478
  • Другата България

Ето една коренно различна жена. Коя ви допада повече.

Нито едната, нито другата.. Тези "ръчички" отзад не са ли ви познати?
Чии са според теб? На мен не са ми познати, на Панчев ли да са?

Фани, сега ако трябва да сме съвсем откровени Юлиян не е един от най-ерудираните събеседници. Много има още да учи за това как да се държи, кога какво пред кого и с кого да говори, има да работи върху правопис, правоговор дори на моменти, да "работи" върху такт и умение да се впишеш в някаква такава, по-изискана среда. Ако му се наложи. Или когато му се наложи. Защото има претенции да е вече известен, възможно е да го канят и в други формати, предавания, да има други изяви и всичко написано по-горе ще му е само от полза. И това, че досега е това, което е аз го оправдавам и си го обяснявам именно с годините му. Млад е, ако има желание ще се научи. Стига да иска и да възприема. Той е спортист, в това е добър, това може, това умее да прави и го прави много добре, видяхме. По принцип знаем, че спортистите не са спрягани като хора с богата обща култура или някакви по-големи умствени заложби. Но човек винаги може да се научи, пак казвам-стига да иска и да дава от себе си максимума. Характер и темперамент има, това за нещата, които прави и с които се занимава са му напълно достатъчни. Но аз мисля, че той ще реши да се развива още, и в други насоки, не знам всъщност защо мисля така, но такова усещане имам. И за да се случи това, трябва да поработи върху себе си.

# 479
  • София
Бахов и Чакърдъкова вероятно са набори. Той си крие годините като Лили Иванова, но все пак се е изпуснал в едно интервю, че е ходил на студентска бригада и са му се карали от комсомола. По груби сметки трябва да е роден края на 60-е, когато е и Чакърдъкова.
Щом е ходил на студентски бригади е между 45 и 50.

Общи условия

Активация на акаунт