ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само

• 11 951
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Мери, права си, че му липсва лустро на Юлката и не се е шлифовал. Той е тип "лошото момче".Но това не е , че не е имал възможност, а че не е искал. Той си има друг поглед на нещата, друг път да го кажем. И едно е да искаш да правиш каквото ти е приятно и можеш, друго е да искаш да се "увъртиш" в елита, ама да не си допускан. Защото едните се напъват и мило и драго дават, ама не става. Други го имат наготово , но тръгват по свой път и не им пука, а и не им е интересно предлаганото. Поне засега. Може после да улегне и реши друго.
То и Стоичков не е ощлайфан и ан-цвай-драй, ама ....не е недоволен от живота със сигурност. Че и цял свят го знае, нищо, че и говори странно.

# 481
  • Пловдив
Скрит текст:

Ето една коренно различна жена. Коя ви допада повече.

Нито едната, нито другата.. Тези "ръчички" отзад не са ли ви познати?
Чии са според теб? На мен не са ми познати, на Панчев ли да са?
[/spoiler]

Панчев е невинен Smile По-добре да не казвам нищо повече, че си е шокиращо. Сигурно и аз щях да се изненадам, ако вече не подозирах. Не се сдържах обаче да не подскажа, но няма да клюкарствам повече. Все пак и Анита уж само загатва, да не й развалям мистерията.

# 482
Въобще не съм в час с нацепените батки. Да не се окаже, че "мистерията" на Анита е някой, който си го знае само тя и в махалата ѝ Wink

P.S. Хммм. Все пак доста невероятно предположение...

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 00:47 от Врабец

# 483
  • София
Хммм, да не е оня, който се хвалеше, че благодарение на ИВ си има нова приятелка Wink

# 484
Хммм, да не е оня, който се хвалеше, че благодарение на ИВ си има нова приятелка Wink

Туй да не е Добринчу бе People Eyes

# 485

Какви ръчички. Това не е ли само Анита или има някакъв монтаж, който  аз не забелязвам

# 486
  • София
Не, монтаж е. Зад нея е нейния приятел. Било хибрид от тях. Или така си  е написала в ИГ.

Скрит текст:
Туй да не е Добринчу бе People Eyes
Не е.....топло, топло Smile
Но аз само събрах две и две и това са си мои предположения. Може и да бъркам....
milandria да каже, ако няма нищо против Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 08:36 от КалиБери

# 487

Какви ръчички. Това не е ли само Анита или има някакъв монтаж, който  аз не забелязвам

Ръчичките на Анита са скрити зад гърба й. 😉 И е резнала главата на мъжа зад нея... като една мъжерезачка 🤭

# 488
  • Другата България
Добре де, само аз ли не разбирам за какво си говорите?
Хайде кажете за неориентираните чии последно са тези мускули?

# 489
Да не са на Тарзан..уупс Георгиус...Брех съвсем го забравих него Joy

Изгледах Черешката. Щях да повърна от поведението на Мис Джучки...тъй де Мис БГ. Чакърдъкова ме кефи с нейните поучителни речи, все едно слушам баба ми, ама донякъде е права де. Бахов е много интелигентен и забавен. Симона и Юлиан са си те - възпитани, честни до грубост (особено вторият Grinning ама него си го знаем).

# 490

Не си само ти. И аз не разбирам. Но явно е някой известен. Напишете го. Нали тая тема никой не я чете.

# 491
Не знам аз. Само предполагам. За мен, от това което виждам, Анита напусна първа, но все пак е взела наградата. Но ми е трудно да го повярвам. Абсурдно е. Сигурно е някой друг.

# 492
  • Другата България
Ама кажи какво имаш предвид.
Добрин ли мислиш, че е?
Не е той според мен.

# 493
Ама кажи какво имаш предвид.
Добрин ли мислиш, че е?
Не е той според мен.

milandria да каже Wink Няма кой друг да е от ИВ с точно тази физика, а ако не е от ИВ няма да е шокиращо и интересно. Значи е някой от тях. Всъщност има над какво да се разсъждава по коментарите на оригиналната снимка и ако събереш няколко пъти 2+2+2 си е баш Добрин.

# 494
Не вярвам да е Добрин. Той няма чак толкова изразена мускулатура. Прилича на културист. Като Сандо. Но не е възможно да е той. Според мен си е някой обикновен човек, с който тренира в някой фитнес и за който твърди, че слънцето вече живее у тях.

Общи условия

Активация на акаунт