ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само

• 11 943
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Скрит текст:
Скрит текст:

Аз обаче продължавам да не съм убедена... 🤔 Предполага се, че любимият на Анита живее в дома й, ако съдим по това:
,

а Добрин качва клипчета на поредните си подскоци в залата, в която тренира.
Плюс това ми се стори брадясал, а мъжът зад Анита няма подобно окосмяване... 🤔

А и му е изпратила клипа...

Написала е, че these days - тези дни слънцето живеело в домът й.
Той се беше позагубил последната седмица две и не качваше нищо в Инстаграм. От ден два пак пуска видеа от залата в Карнобат. Сигурно "командировката" е свършила Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Иначе снимката за сравнение е от 2018 г. Търсех такава в точно същата поза. Бръсне се от време на време човекът.

Тук вече не мога нищо да кажа, не му следя на Добрин интернет живота и "командировките". 😋
Ще очакваме от тебе развитие по въпроса. 😉

# 526
Както пее Слави Трифонов - едно ми е такова как да кажа... Хем ми е смешно, хем не ми се вярва, хем се отвратих от Анита, хем ми е жал за Добрин.
Добре че не победи Юлиян... 😂😂😂😂 Добрин и без това си е по боклука.
Мислиш, че Анита би се хвърлила на Юли ли?)) Нямаше никакъв шанс там.
Таз черешка нещо ми скучна или просто съм без настроение и притеснена напоследък, че не мога нещо да се впиша с настроение. Много кратко всичко, май преди имаше повече от предаването. Не съм я гледала и следяла, ама тези епизоди заради близначките и Юлката гледам напоследък и ми прави впечатление, че е много орязано всичко. По-малко е времето ли или рекламата, ама нищо не се разбира. Идват, сядат, хапнат нещо , кимнат и айде свършило. Не повече от 15 минути ми се струва самото предаване. Иначе компанията си прекарват добре, ама...ние нищо не виждаме от това, а точно то ми е интересно.

# 527
  • Другата България
Нищо за Черешката?
Никой ли не гледа?

# 528
Мери, аз я гледах, ама толкова бързо свърши, че не видях много. Юлката беше добре, не каза нищо излишно или напрегнато, миската превзета и цупеста с джуките, Николина все нещо дудне, ама не е лоша, Симона ми хареса, но не говори много, утре тя ще готви се разбра. Този Бахов някакъв инквизитор на храната ми се видя, опита се да остроумничи ,не му се получи за мен. Беше се постарал иначе, палатка опънал там ги посрещна и шинели войнишки раздаде, миската щеше да си ходи , че се уплаши за вечерята да не е там. После ги посрещна в къща не разбрах негова или не, готви нещо си , лигави се и това е. Много бързо свърши, на масата малко бяха заснели разговори, времето беше ограничено просто. Нямаше скандали или нещо... особено.

# 529
То дори и да си гледал, писанията на разни набедени за медии ще те накарат да си помислиш, че си гледал друга Череша... https://www.marica.bg/lajfstajl/ad-v-chereshkata-na-tortata-ucha … na-volqta-izbuhna

Вече твърде тенденциозни ми идват тези псевдомедии...

Юлката се смееше и забавляваше искрено според мене. Той така или иначе с другото е скаран. 😉 Сравнително приятна вечер с известни МИС-ки претенции и недомислици.

# 530
  • София
Черешката е пълна скука. Едва я издържам тия дни Simple Smile Няма какво да се коментира. Юлиян продължавам да го засичам в спа-то на парк хотел Витоша, а днес мисля че видях и Томас там, но не съм съвсем сигурна дали беше той.

Хеййй, какво ще кажете да си организираме една форумска купонджийска обиколка на пролет на местата на които пребиваваха участниците? Ще ядем рапани на пустия плаж да видим колко зле име било Stuck Out Tongue Winking Eye

# 531
  • Другата България
То дори и да си гледал, писанията на разни набедени за медии ще те накарат да си помислиш, че си гледал друга Череша... https://www.marica.bg/lajfstajl/ad-v-chereshkata-na-tortata-ucha … na-volqta-izbuhna
Това кога се е случило? Angry

# 532
  • София
Като няма скандали изсмукват си ги от пръстите Grinning

# 533
Не се е случило. Още на момента, в който миската е изумила гостите с готвене, става ясно, че материалът е за друго предаване Joy Добре си е Юлиян - такъв, какъвто си го знаем. Адски е скучна тази Черешка. И на мен ми е мъка да я гледам.

# 534
Мери, статията е за вечерята на Джукич, когато Юли се изпусна и каза, че я мисли за по-голяма на 26-27 години и после се мъчеше да замаже малко нещата. Ама то си каза истината момчето. Тази не изглежда на 23 годишна. Че и драма уж имало и скандал, да бе да. Това за снощната вечеря е статията.

# 535
  • София
Абсолютно съм съгласна, че е много тъпо предаване това! Оффф, заради тоя Юлиян какво си причинявам Angry

# 536
Вчера видях някаква реклама за филм , който ще тръгне февруари. Ол инклузив по БТВ мисля беше ще го дават и снимките са на Слънчев бряг, май нещо комедийно ще бъде и ще го гледам , поне ще му дам шанс. Това за двойките, все му забравям името с Емо Чолаков и него мисля да гледам, дано не се засичат. Искам нещо весело и леко да гледам. На мен не ми хареса Дяволското гърло, много ме напрягаше озвучаване, разтеглив, дори и актьорите (ролите им) не ми хареса. Само природата. Откраднат живот ту го гледам, ту не го гледам, изпуснах много от началните епизоди, май сезони се водят, чак последния нещо загледах, не е лош, ама... Може и да ми се смеете, ама най-много ми е харесал до момента Столичани в повече. Колкото и абсурдно да беше сценарият написан, беше ми приятно да ги гледам и се разтоварвах. В българските филми проблем за мен поне е озвучаването. Все нещо им куца и глъхне сякаш звука, трагедия е направо. При столичаните беше добре обаче. Под прикритие също беше хубав, сега гледам го повтарят по Нова. Мисля инклузива филмчето да гледам и това за двойките предаването. Готварските, ако нещо ми е скучно и няма какво или забравя да превключа да търся нещо, но да ги следя едва ли.

# 537
  • Другата България
Ей, ама много свободни съчинения в тези медии, аз вече се чудех на очите си ли да вярвам или на написаното!
Та това го гледах, и 90% от нещата не ги видях!
Да не говорим за думите на Чакардъкова, че сега разбрала защо хората предпочели друг, избрали друг. А тя това ще го каже в четвъртък! Когато Юлиян ще готви. Мноооого тъпи хора!
Юлиян колко точки даде на Бахов?

# 538
Не съм сигурна, мисля даде 9 точки, както и вчера на миската. Чакардъка даде 10т. Другите двама не помня май 8т даде Симона, а миската и тя май 8 точки. 35 точки събра Бахов, миската е с повече от него. Но, може и да греша.
За Юлиян ще има тепърва си мисля негативни статии от Нова в това предаване. Те трябва да си чистят гафа и да покажат уж, че хората видиш ли наистина са гласували за Добрин, че Юли е ужасен и който не е гледал Игри на волята си го взима като нищо за истина. Даже си мисля, че е поканен в предаването точно за това да го очернят повече и изсмучат каквото може.

# 539
Да, и аз четох няколко подобни статии за супер, мега злодея как захапал,унизил и избухнал....
Честно да ви кажа на мястото на Юлиян , ще съдя всеки един от тези драскачи-в българското законодателство има поне няколко члена , по които могат да си понесат последствията

Общи условия

Активация на акаунт