Къде в Пловдив??? - 84

• 34 859
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Здравейте, случайно да знаете къде се е преместил ключарът от централна гара (беше от страната на Била, там, където има странични стълби за подлеза покрай линиите). Само при него имаше един специален ключ, от тия старите с номерата, обаче нестандартен.

# 256
Здравейте. Има ли фото студио някъде по Главната? Интересува ме изработка на възглавнички, ключодържатели и т. н.

# 257
По главната незная дали има ( не съм обръщала внимание ), но има в подлеза на Тримонциум. Точно там има възглавнички, тениски, албуми и т.н

# 258
Khaleesi, точно вчера питах за него😁
Благодаря за инфото!

# 259
  • Пловдив
Здравейте. Има ли фото студио някъде по Главната? Интересува ме изработка на възглавнички, ключодържатели и т. н.
"Дедал" - http://personalnipodaraci.com/

# 260
  • Пловдив
Има още едно фото на Главната - точно преди подлеза на Аптека Марица. Не съм обръщала внимание, дали предлагат такива неща обаче.

# 261
  • Пловдив
В това фото преди подлеза на Аптека Марица правят такива неща.

# 262
Бихте ли препоръчали интересни места за посещение в Пловдив извън 100-те НТО Simple Smile Важи и за заведения също Simple Smile

# 263
  • Пловдив
Бихте ли препоръчали интересни места за посещение в Пловдив извън 100-те НТО Simple Smile Важи и за заведения също Simple Smile
заведение - бирария Йегерхоф в кв.Тракия. Имат сайт.

# 264
  • Пловдив
Изгубете се в стария град. Там има толкова много скрити места. Влизайте в църквите, къщите, дворовете им... Зависи какво ви интересува. На уличката на занаятите може да намерите някои много сладкодумни майстори. Ако сте с деца може да се забавляват много. Аз съм водила племенницата ми в ателието за рисувано стъкло и тепана вълна.
Качете се по стълбите на "Каменица" и минете по улицата зад театъра.Обичам го това място.
Като гледам 100 обекта, то почти нищо няма. Цялата археология липсва- малката базилика, одеонът, форумът, римският стадион...,че и археологическия музей даже го няма. Музеят на съединението. Музеят на Златю Бояджиев.Градската галерия и още куп частни галерии.
Ако ви се катери, Бунарджика е най-цивилизованото тепе, възтановиха много напоследък там.
За заведенията, дайте малко повече информация: ценови клас, вид кухня, с деца ли сте?

# 265
  • Пловдив
Ако сте с деца - не пропускайте и Природонаучният музей.
Гребната база е подходяща за разходки.
За заведение - какъв тип?
За посещение с деца препоръчвам Pizza Lab

# 266
Оо, чудесни включвания, благодаря за предложенията Simple Smile Без деца сме, тип заведения - може би пицария, бургери Simple Smile Четох добри отзиви за Айлякрия, вашето мнение какво е?

# 267
  • Пловдив
Бургери да искаш в Капана Simple Smile Хем ще се разходите, хем на място ще си харесате.

# 268
Здравейте, знаете ли дали някъде има намалени ароматни свещи?

# 269
Здравейте! Можете ли да ми кажете магазин с шалове? Търся шал за подарък за възрастна дама. Не става дума за зимни шалове.

Общи условия

Активация на акаунт