Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 17 ян. 2020, 16:05 ч.

Най-гадната зодия за жена! :)

 • 10 278
 • 445
 •   1
Отговори
# 45
 • Мнения: 1 866
Ама, верно сеир да има и всички Рачки сте струпвате първи. Това от форума го наблюдавам, иначе нищо против и лошо не мога да кажа. На мен ми е забавна тяхната емоционалност и преувеличаване, но пък ми харесва мисленето им и как реже бръснача.
Най-непоносими са ми Овците, с тях винаги нащрек, че не се знае какъв ще го извърти. От моята стрелческа секачка първи падат Везните. Буквално се ходи на пръсти и в някой момент пак се фръцват обидени. След това и всички останали и май никой не остава, дори себеподобните.
Близначките с интригантската им страна, вечно самоизтъкване и тъпо упорство да хванат "улова" сериозно ми лазят по нервите.
Телетата са ми "парле пред майка", все на момента да е, но иначе ги харесвам като естетки.
С Лъвици се разбирам перфектно, нямам забележки към тях.
Девите "ох, колко съм красива и неповторима" ... на другия тротоар и стена да има най-добре.
Със Скорпита съм като куче и котка. Може да се джафкаме до неподозирани висини /каквито останалите дори не могат да си представят/ и после също толкова да се обичаме.
С останалите Стрелкини се разбирам, но повече от любезност, отколкото от нещо общо. Дори е имало такива, които не мога да понасям, някакви странни индивиди.
Козите ги харесвам със своята земност, разбираме се въпреки че понякога и те са ми хахави.
В другата крайност Водолейките, те са си нейде нависоко из облаците в свой си свят. Там гледам да не стрелям, че да не ми падне на главата. Иначе в по-младите ми години се разбирах с една такава перфектно, но при тях няма израстване.
С Рибките май се самоотбягваме, нямам спомени някога да е доплувала някоя.

# 46
 • Мнения: 4 746
Рибите са хлъзгави, да. И буквално, и преносно. Свръх емоционални и бързо сменят плочата. На моменти може да ти писне от тях.
На мен лично Стрелкините ми идват твъъърде енергични, приказливи и като свръхактивни дечурлиги, напарво ми идва да ги пратя на пясъчника с кофичката и лопатката, барем изразходят малко енергия и спрат да приказват толкова.
Везничките са използвачки, но пък естетки.
Рачките са душички, аз ги харесвам, едни такива емоционални и отдадени. Носят кръстове мълчаливо и имат симпатично чувство за справедливост. Абе, харесвам си ги.
С Телкини винаги съм се разбирала, защото са рационални, целенасочени, имат афинитет към скъпото, но красивото, не просто скъп кич, както е при Близнакините, примерно.
Скорпионки не съм срещала ни на живо, ни на случайно в живота си, съдба. Но имам лошо предсказание за тях.
С Лъвкините съм на двете крайности – те са кралици, обсесивни. А на мен като ми писне и бързо ги клъввам, после взаимно прегръдки, минава ни.

# 47
 • София
 • Мнения: 10 546
Радвам се, че евенцето е забелязала някои неща Laughing
Мен лично мнгог ме дрсзни, че хората приравняват рачките на кълбо от емоции и ги подценяват. Познаваю доста от зодията и мога да кажа, че логиката е много силно застъпена. Поне аз мога да проследя всякакео нишки и страшно ме дразнят алогични хора. Раците имат много бърз акъл и природна интелигентност не само емоции. Не говоря за себе си, а като цял оот наблюдения. Simple Smile
Та дразнят ме всички, които биха подценили рачетата Joy

# 48
 • Мнения: 1 691
Имам две близки познати рак. Големи са клюкарки, влияят се от чуждо мнение, имат доста комплекси, правят каквото си искат. Положителни черти: верни и забавни.

# 49
 • София
 • Мнения: 10 546
Всеки си прави, каквото иска? Я разясни, че ми стана интересно Simple Smile

# 50
 • Мнения: 2 687
Имам две близки познати рак. Големи са клюкарки, влияят се от чуждо мнение, имат доста комплекси, правят каквото си искат. Положителни черти: верни и забавни.
В това описание се откривам донякъде. Обсъждам само неща, които ме засягат (не знам дали и това влиза в графа клюкарене) , кой какво правил не ме интересува. Влияя се от чуждото мнение на близки хора, но е може би малко повече, отколкото трябва. Имам комплекси и си правя каквото искам, но съм почитател на законите, правилата и принципите. Надявам се да съм вярна, но пък май не съм особено забавна, особено като съм крива.

# 51
 • София
 • Мнения: 10 546
Аз няма да правя разбор, защтоо излиза, че си защитавам зодията. Вярвам й, може да познава такива.
Учудвам се за клюкарстването. На рак ако съм казала нещо, ще го занесе в гроба. Но не изключвам да има и клюклю рачки. За влияенето май е така. Аз лично не се, защото ненавиждам конформизма, но като цяло раците се влияят, да. Идва от желанието да бъдат харесани, а не от липса на мнение. Огъват се поф натиск на повече хора.

# 52
 • Мнения: 1 532
Най-добрата ми приятелка е раче. От различни градове сме и се чуваме рядко, но като се видим си прекарваме страхотно. Не ми харесва това, че е много горделива, има голямо его. Мрънка страшно много и може да скапе настроението на всички, ако нещо не е на кеф. Има голяма интуиция и надушва кофти хората, което аз не притежавам и го ценя като добро и ценно качество. Добра домакиня е и майка. Лесно влиза в драми и филми. Знам, че ми е винаги зад гърба и ако й се обадя през нощта, няма да ми затвори. Аз я приземявам с моята практичност и здрав разум, като залети малко из облаците. Абе обичам я много!

# 53
 • Мнения: 1 691
Примерно жената рак има колебания (това е много често състояние), иска съвет. Казвам й аз мнението си, аргументирам се, тя се съгласява, благодари ми, отива и си го прави както си беше решила.

# 54
 • София
 • Мнения: 10 546
Разбирам. Вярно е. Joy
Истината е, че колебание никога не е имало под формата на дилема. По- скоро нерешителност. И де допитва до някого, но после след размишления установява, че собствените доводи са по- добри. И си прави своето решено.

Но пък съм забелязала, че много хора не понасят да не ги "слушат". Което си е навлизане в границите на човека. На мен, когато са  ми искали съвет и не са го спазили, никога не би ми хрумнало да го отчета като "защо" или "прави си, каквото иска".

# 55
 • Мнения: 63
Рано или късно всяка една тема за зодии се окупира от раците и се върти само около тях. Може и да е защото сте най-много тук, не знам. Но забравих в първия пост да добавя, че раците имате ужасяващо его, макар че такова самопризнание и светата инквизиция не може да измъкне от вас.

# 56
 • София
 • Мнения: 10 546
E не с лошо, де Simple Smile (за окупирането говоря)
Другото е така, вече си повишена в Светата инквизиция Stuck Out Tongue

Призовавам те да я завъртиш около себе си, щом те дразни фокусът върху друг и чуждото его

# 57
 • Мнения: 2 687
Аз няма да правя разбор, защтоо излиза, че си защитавам зодията. Вярвам й, може да познава такива.
Учудвам се за клюкарстването. На рак ако съм казала нещо, ще го занесе в гроба. Но не изключвам да има и клюклю рачки. За влияенето май е така. Аз лично не се, защото ненавиждам конформизма, но като цяло раците се влияят, да. Идва от желанието да бъдат харесани, а не от липса на мнение. Огъват се поф натиск на повече хора.
По-скоро направих сравнение между мен и описанието. Не съм защитавала нищо, не чувствам и да трябва да се защитавам. Хора всякакви, независимо от зодията. Идеята ми беше, че колкото и да е определяща зодията, което е много спорно, лошите или добрите черти на една един човек от дадена зодия, не означава задължително, че друг човек от същата зодия, ги има.
Мдам, с годините ставам все по-егоцентрична.

# 58
 • Боса по асфалта вървя си ...
 • Мнения: 15 632
По темата - при някои жени Стрелкини забелязвам такава разтропаност, че чак избива на кОВралък. Но имам и няколко примера на стари моми...


Рано или късно всяка една тема за зодии се окупира от раците.
Сигурно, защото най-много от всички зодии си падаме по астрологията, наблюдението и анализирането на хората. И все имаме яки челни сблъсъци/опити. Нямам друго обяснение Bowtie

# 59
 • София
 • Мнения: 4 752
Аз пък с годините егото ми намаля.Иначе като дете бях ужасен егоист,само на сестра ми нищо не можех да откажа.Не знаех,че има толкова много раци тук...

Общи условия

Активация на акаунт