ОСМИ клас преполови, зайците напериха уши

• 30 794
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Успешен втори срок на зайците!Да им бъде приказка,каквато е навън!
И при нас днес обръщат смените.

# 541
  • София
Уф, докато нагодим графиците е голяма мъка. Пътят до училище и тренировките не ѝ е много, но за АЕ пътува доста. Ще търся по-близък вариант за догодина.
Сигурно и тя ще ползва библиотеката понякога. Веселба ще е там май. Grinning
Досега в понеделниците излизаше в 9ч и се прибираше около 21ч. Ами мъка си беше. Предлагах ѝ да пропусне тренировката в този ден, но то нали е рогат инат - търчеше с препълнена раница през цяла София.
jenap, много хубаво го написа - рано им се налага да пораснат.

M_I_A, стискам палци и чакам да похвалиш детето.

# 542
  • у дома с любимите си хора
Добре дошли в отбора на натоварените с училище и спорт деца! Моето ще мъкне две ранци.Едната натъпкана с хавлия,чехли,бански и прочие,другата с учебници и храна.
Да попитам мамите на франкофончетата - можете ли да ми кажете 12 клас каква смяна са? И ако има деца,учещи в първа пералня в колко часа им свършва втората смяна и дали са изцяло втора всички класове.

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 11:16 от Вилиан

# 543
Добре дошли в отбора на натоварените с училище и спорт деца! Моето ще мъкне две ранци.Едната натъпкана с хавлия,чехли,бански и прочие,другата с учебници и храна.
Да попитам мамите на франкофончетата - можете ли да ми кажете 12 клас каква смяна са? И ако има деца учещи в първа пералня в колко часа им свършва втората смяна и дали са изцяло втора всички класове.
Мисля, че 12 клас са първа смяна Wink
Ах, аз забравих да добавя, че ще ходи и един час на английски при учител, за да не се откъсне от езика съвсем... Голямо тичане ще е, но тя от години е така, ще се справи.

# 544
  • София
Вилиан, май всички в 1 АЕГ са първа смяна. Последният час на втора смяна свършваше в 19:10.

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 11:37 от Спунк

# 545
  • някъде ... тук ...
Успех на децата!
Дребният е на лагер и още не е вкючил на учебна вълна. Да видим как ще е втора смяна от понеделник.
Още не знам и кога ще са му тренировките, та да наредим графика.

# 546
Лошо,ако всички са първа смяна.За детето.Ще си се мъчи сам без отбор по тренировките.За СМГ- то проверих,че 10 клас са и те първа.

# 547
  • София
Вилиан, не съм сигурна, но мисля, че с пускането на новата сграда ги събраха в една смяна.
Питай в темата на гимназията.

# 548
  • В средата на времето
Вилиан, цялата гимназия са една смяна. Явно съм чела по диагонал и хич не съм разбрала, че говориш за Първа.

# 549
Спунк,Izida,благодаря!
Дори не знаех,че 1АЕГ имат нова сграда.
Днес разгледах някои програми с блок часове.Много удобно ми изглежда това за децата.На практика не се готвят по 5/6 различни предмета,а максимум по 4.Много ми беше странно ,че повечето училища започват следобед в 12,40 или 13,25/30,дори в 14,20 ,но свършват по различно време.Явно имат по-малки междучасия накрая.Не че мога да направя нещо по въпроса...
MIA,успех на щерката по БЕЛ днес!

# 550
  • София
Вилиан ФЕГ 12 клас са първа смяна.

Честито на всички рожденици, хубави хора сме водолеите!

Да им върви по вода на децата и втория срок. Моята мина 2ра смяна. Тази сутрин е спала до обяд, защото си беше написала всичко. Да видим как ще я караме. И тя е в кюпа на трениращите. Намери заместител на танците, да видим как ще процедираме.

# 551
Момичета, дайте съвет за спорт. Сега през ваканцията поплува, ходи на планина и доста добре и се отрази. Сама никакво желание няма, освен за плуване, но в студа ми се струва опасно - снощи си дойде с мокра коса. Мислех за народни танци, но ме изгледа лошо като и предложих.

# 552
Момичета, дайте съвет за спорт.
Зумба - ако имах време и можех да отделя за себе си /без да е в тесния смисъл на думата спорт/!

# 553
silver peаrl, в контекста на предложението на Шарлот за зумба, ако случайно ѝ се струва ретро, може кейпоп! Smile

Честито на всички рожденици, хубави хора сме водолеите!

Ой, Яна, не посмях да го кажа! Sparkling Heart

От днес и ние сме първа смяна. Не закъсняхме Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 19:26 от maman_ours

# 554
Блатодаря, Шарлот, за зумба въобще не се бях сетила. Ще потърся удобно място. За Кейпоп не съм чувала, но ще проверя какво е.⚘

Общи условия

Активация на акаунт