ОСМИ клас преполови, зайците напериха уши

• 30 793
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • София
silver pearl, не я спирай от плуването, щом ѝ харесва.
Сложете един сешоар да продухва косата, после шапка и качулка и е готова. Моите от години се прибират така. Синът ми дори не ползва сешоар, а е с дълга и гъста коса.

# 556
Спунк, права си, но тя ходи от малка да плува на място, което е ужасно далеч от нас и е достъпно само с кола. Не иска да го сменя, голям инат е, а пък ние вече берем душа след толкова години мъкнене насам - натам. Истината е, че ми се искаше по - лесно да е, но ще я хвана да обиколим по - близките басейни заедно, може да си хареса място. Отзиви за Спортната палата има ли някой?

# 557
  • у дома с любимите си хора
Моето плува на Спортната палата.Ако ще плува само за здраве-не съм убедена,че ще я вземат,но можете да опитате.Треньорите са страхотни,работи се здраво.Има много добри момичета,ще си намери компания.
Иначе Спунк ти е написала-сешоар.Моето момче също не се суши,но дъщеря ми има много дълга коса и отнема доста време,но пък отказва да я подстриже.
Друг вариант за момиче специално мога да предложа Мадара-там НСА или на басейн Диана-клубът на ЦСКА.

# 558
Много благодаря, ще мина да проверя как е.🌹

# 559
Зумбата е прекрасно нещо, танцувам аз от 8-9 години, но в никакъв случай не е спорт, мойта щерка откога се мъча да я запаля, но само процежда през зъби, че било испанска чалга и ме отсвирва Simple Smile. Обаче настроение, тонус, волна душа - няма такъв кеф...

# 560
Колега ходи ,сутрин преди работа, на Спортната палата. Много е доволен, плува си за кеф. Важат Содексо и вероятно Мултиспорт.

# 561
  • София
Можеш да видиш и в "Хенри Форд" как е басейнът. Зная, че преди години не беше зле. Удобно ще ѝ е от училище.

# 562
Страхотни сте. Ще отидем заедно с нея и ще изберем. Сега е супер умряла - видиш ли, някои преподаватели са нанесли срочни оценки ПРЕДИ последния ден - утре! Да се смея ли, да плача ли....

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 21:32 от silver pearl

# 563
  • София
silver pearl, не зная до колко ще ви е удобно като дестинация, но може да се плува и в басейна на хотел Рамада. Близо минават доста линии на градския транспорт.

# 564
  • у дома с любимите си хора
Аз пак трептя в тревога.Десет стана и още не се е обадил,а трябваше да е свършила тренировката.Излязъл е в 11.50 от общежитието,кога ще се прибира,кога ще хапне....Пак се завъртя колелото на пълни обороти.

# 565
  • София
Вилиан, мила, не ти е никак лесно, много тревоги носи майчиното сърце. За да ти е малко по - спокойно, ми хрумна идея, не зная дали ще е удачна, но споделям, може пък и да се хареса. Има приложение в телефона, което позволява да следиш “сдвоен” телефон, къде е , дали е в движение и (може би) накъде се движи. Аз не съм го ползвала, но може да ти е по-спокойно ако виждаш, че детето си се движи по маршрута, но просто закъснява.

# 566
Не мога да стигна до вас тия дни, че голяма лудница.
Да е успешен новият срок за всички, да напаснат новия ритъм бързо и лесно.
При нас е супер, че са една смяна и го пропускат този шок. Не че ще започне скоро срока, де. Blush
Иначе днес го изписахме, много по-добре е, но продължава с домашно лечение, на АБ и другата седмица няма да ходи на училище. Ще изпусне доста материал, но както казва: " Не ме притеснява толкова материала, а как ще звпочна да уча пак както преди по цял ден. Нали съм мързеливичък, като цяло" 😃
Но кот - такова. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 567
  • София
Не мога да стигна до вас тия дни, че голяма лудница.
Да е успешен новият срок за всички, да напаснат новия ритъм бързо и лесно.
При нас е супер, че са една смяна и го пропускат този шок. Не че ще започне скоро срока, де. Blush
Иначе днес го изписахме, много по-добре е, но продължава с домашно лечение, на АБ и другата седмица няма да ходи на училище. Ще изпусне доста материал, но както казва: " Не ме притеснява толкова материала, а как ще звпочна да уча пак както преди по цял ден. Нали съм мързеливичък, като цяло" 😃
Но кот - такова. Stuck Out Tongue Winking Eye

Важното е, че вече  си е вкъщи Simple Smile Бързо дооздравяване, а училището няма да избяга. Супер се кефя на училищата с една смяна, толкова  е удобно, ама пусто гимназиите с големи випуски  или  СУ-тата не могат да си позволят този "лукс".

# 568
  • София
Na_Vesi_Pateto
Точно се присетих днес за вас, как сте, и ето пишеш. Браво на младежа, щом е изписан, значи е значително по-добре и сега само трябва да си почине от изживяванията и да посъбере сили.
Добре сте решили да го задържите вкъщи.
Аз например сгреших и избързах, след 6дневен гаден грип и последващи два три дни възстановяване я замъкнах девойката на ски ( не че тя се съпротивляваше 😂 ) и тя сега отново започна да кашля, а аз не мога да си намеря място от притеснение и чувство за вина. Уж си мислех, че чистия планински въздух ще се отрази добре, но съм прибързала изглежда и сега я гледам с тревога.☹
За първата смяна, голямо облекчение е .
Моята щерка за целия срок на обучение до 7 клас само в три срока е била втора смяна и то в началния етап. Сега малко и е търсене как ще ги смести всички активности. Понякога ми се иска денонощието да е повече от 24 часа...

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 23:21 от звездица

# 569
  • София
Вилиан това с проследяващото приложение, вързано към GPS-a на телефона е идея за твое успокоение. Ние ползваме  life360 цялото семейство. (Аз следя по него ММ като пътува, че иначе само треперя. Той пък ме търси из супермаркетите Joy ) Само трябва младежът да си го включва, защото ние с моята мома доста се разправяме по темата и да се знае, че в някои участъци на метрото няма покритие.

Общи условия

Активация на акаунт