ОСМИ клас преполови, зайците напериха уши

• 30 783
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Хубава идея е това приложение,.не съм ползвала такова, но ми изглежда полезно. Тел. на дъщеря ми е винаги с изключен звук и често се притеснявам.
На Веси, хубаво е, че сте си у дома. Най - важното е да се оправи.
звездица, ние сме правили същата грешка с планината - уж чист въздух, но умората влияе лошо, дано се възстанови.

# 571
  • София
Na_Vesi_Pateto,
Радвам се, че се оправяте! Дали имате предвид с толкова много АБ да давате и пробиотик, за да си възстанови имунитета, че после в училище и с това непостоянно време навън...Има нещо като "опашка след АБ" (не знам дали тук се споменават имена на лекари, затова заобикалям), мога да снимам и да пратя на ЛС.

С нашия син сме говорили, но той не иска да има такова приложение за следене. Смята го за нередно. Не че ходи кой знае къде, но то...за особени моменти е полезно.

# 572
  • Sofia
И ние ползваме Life 360 Hands V По-спокойно ми е. Един път беше забило нещо и даваше детето на супер неочаквано място - ММ реши, че са му откраднали телефона и даже му се навих на акъла да ходим да го търсим, хем си знаех, че е нещо от сателита. Все пак като цяло си работи супер и ни спестява голяма част от обажданията "къде си? стигна ли? прибра ли се?..."

# 573
  • София
Много полезно ми изглежда това приложение. Ще го проуча. Не съм се и замисляла, че има такива Blush
Вилиан Hug
На Веси, радвам се, младежът е у дома вече. Вкъщи си е най-добре.
Звездица, много неприятно. Дано не се задълбочи кашлицата.
Усрешен втори срок пожелавам на всички.
Младежът мина втора смяна. Казал ми е да го будя в 7.30ч. Не знам още как ще приключи първият срок. Няма да е цветущо, но има втори. Дано да се стегне.

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 07:52 от Bis

# 574
  • София
Na_Vesi_pateto, чудесно е, че детето е вече вкъщи. Бързо да се дооправя и да засилва имунитета!
Тия приложения за следене на телефона  как ги слагате на телефона на детето?! Моята щерка така го е заключила с пароли, пръстови отпечатъци и шаблони, не го изпуска от ръка и дума не дава да се издума за такова. Било creepy и много подло, та не мога да се справя. Мислила съм да го взема, докато спи, но това на мен ми се струва подло и ще разруши доверието помежду ни. Та, май ще си остана с обажданията и надеждата, че всичко ще е наред.
За срещата: Обединяваме ли се около една дата?

# 575
  • някъде ... тук ...
На Веси Патето, сега остава да се дооправи детето, ще свикне да учи пак Simple Smile

Моят син никога не е учил 2-ра смяна до сега, а батко му така и не е. Надявам се дреб да свикне. По предварителни данни тренировките ще са сутрин рано, та да остава и време за учене между тях и училището. Ще видим.

Fair Lady, тя датата май е ясна. Аз още не съм сигурна и не съм гласувала. Предполагам, че ще успея,, тъй като на 20-ти имаме годишнина, а на 22-ри започва първенството на дребния. Най-вероятно няма да пътуваме, ще празнуваме на датата и ще дойда Simple Smile

Подобни приложения не ползвам, знам ги, но самата аз не ги считам за редни. Мое мнение. Децата сме научили да се обаждат/пишат винаги, когато тръгват и стигнат някъде и не сме имали проблеми досега. По-притеснено ми е, когато големият шофира на някъде, но колата има блутууд и звъня. Иначе знам паролите на телефоните и на двамата и ако искам, няма проблем да сложа нещо.

# 576
На Веси, не ви ли дадоха по-дълъг болничен? Трябва да се възстанови хубаво детето. Има едни бонбонки и сироп Хербатосин за укрепване на бронхите.
Моето си гледа приятелчетата къде са през Снапчат. Сега за РД ги нагледа дали някое дете не е щукнало към провинцията. А хубавото е, че хлапетата си го имат инсталирано собственоръчно.

# 577
  • В средата на времето
Na_Vesi_Pateto, радвам се, че детето е по-добре и вече си е вкъщи.

M_I_A, как е минало вчера по БЕЛ, успяла ли е да се справи с есето на незнайна предварително тема?

Това с приложението е идейно, но само ако детето е наясно и съгласно.

# 578
  • София
21.02 е с голяма преднина, така че да се броим.
ЕлиТ е преброена. Grinning

# 579
  • Варна
Успешен втори срок на децата! И да няма повече болни! При нас днес ще решават дали да удължат ваканцията.

Ние семейно се следим с такова приложение от 4-5 години и всички сме ОК с това.  Мъжът ми често пътува, дъщеря ми пък или забравя да се обади, или е с изключен звук...Та с приложението си спестявам някои притеснения.
Ползваме Кидс контрол. Рядко дава бъгове - веднъж вместо в Истанбул, мъжът ми се оказа в Австралия, а щерката  уж беше на басейна, пък излизаше, че е във Винзавода, който е на другия край на града.

Преди два месеца обаче имах леко инфарктна ситуация. Спортистката е на състезание в София и вечерта решавам да проверя дали са са прибрали в хотела. Излиза ми, че е в Пирогов. Рестартирам - пак там, проверявам дали случайно маршрутът от Спортната палата до хотела не минава от там - съвсем не минава. Звъня вече припотена няколко пъти и добре, че вдигна. Оказа се, че съотборник си порязал крака на басейна и целият отбор дружно чакат в Пирогов...

# 580
Разяснете, моля, на невежите: подобно приложение изисква ли, за да бъде обслужено, постоянна интернет-връзка, или сателитната клетка се маркира и без интернет? Нарочно съм лимитирала достъпа на детка до мрежата, защото влезе ли, пропада.

Пате, честито завръщане у дома и бързо преминаване към работен режим.

Моята беше болна последния ден, преди грипната ваканция и едва вчера е предала бележника си за нанасяне на оценките. При липса на ел. дневник, малката книжка е единствен информатор. Класната пък замествала болна колежка и била много натоварена /целодневно/.  С една реч - не само не си знае срочните оценки, но е нужно доволно допълнително търпение, за да ги разбере. /На РС няколко учителки заявиха, че срочната оценка няма да е средно аритметично/.

# 581
  • София - Младост 1А
21.02 е с голяма преднина, така че да се броим.
ЕлиТ е преброена. Grinning

Спунк, мен ме пиши под въпрос + 1. Ако дойда ще си водя и дружка.

И моите деца имат приложение на телефоните. Инсталирано е с тяхното знание и съгласие. Не съм го ползвала често, за определяне на местоположението, но се случва да го поглеждам. Обикновено синковеца се обажда.

Na_Vesi_pateto, чудесни новини. Най-добре си е у дома. Подсилвайте младежа, да събира сили и да бягат всички болести от него. На моята госпожица ѝ изписаха двумесечен курс с имуностимулиращи сиропи, след гадния грип.

Разяснете, моля, на невежите: подобно приложение изисква ли, за да бъде обслужено, постоянна интернет-връзка, или сателитната клетка се маркира и без интернет? Нарочно съм лимитирала достъпа на детка до мрежата, защото влезе ли, пропада.
...

Приложението, което ние ползваме изисква телефона да е свързан с интернет.

# 582
  • София
Спунк,
Аз вече не смея да се броя! Искам и засега изглежда, че ще мога да дойда на 21-ви.

# 583
Ret, по повод подвеждащата информацията за локация https://www.boredpanda.com/fake-traffic-jam-99-smartphones-googl … ps-simon-weckert/

# 584
  • София
Спунк,
Аз вече не смея да се броя! Искам и засега изглежда, че ще мога да дойда на 21-ви.
Все едно аз съм го писала 1:1

M_I_A, как е минало вчера по БЕЛ, успяла ли е да се справи с есето на незнайна предварително тема?
Било е нещо за как не може да се избяга от съдбата. Не ми звучи добре аргументацията на девойката, но...ще разберем вероятно в сряда. По-лошото е, че днес беше на математика, дето бях къде къде по спокойна. И се прибра омърлушена, изгърбена и каза, че е било отвратително. В понеделник да минава английският и да почваме втори срок и ние.

Общи условия

Активация на акаунт